Líbí se vám zrzaví lidé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
2.2.20 14:37
@Mysticlipstick píše:
Tak to deda zabil :lol:

Jako jeho otec, na to mel pravo :lol:…Mamka se strejdou maji moc hezky vztah, sourozenecky i kamaradsky, ale je pravda, ze mamka o nem mluvi z obdobi detsvi zajimave :mrgreen:…Treba ze se stydela ho hlidat venku a to nevytahuji peprnejsi veci :lol:…Mne strejdu pripomina herec, co hraje v Takove normalni rodince toho gaye.Jen o 20let starsi, vypapanejsi a krapec tmavsi rez :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.2.20 15:41

Mě se často líbí zrzavý holky (ale to je asi i tím, že se mi hodně líbí pihy a kvalitní vlasy) ale chlapi teda skoro ne…jako Harry jasně, ale moc jiných mě nenapadá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
2.2.20 15:43

Tak jsem si hned vybavila jednoho ze svých oblíbených herců, který se mi líbí mooc, zrz ne zrz :jazyk:
Taky se mi mi líbil třeba Axl Rose zamlada, taky takový do zrzava.
Samo se mi vybaví a zrzaví, co se mi nelíbí, ale to i blonďáci nebo tmavovlasí, záleží víc na rysech, než na barvě vlasů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
2.2.20 15:46

Mně se líbí zrzaví hodně :palec: Muži i ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
2.2.20 17:15
@wildcherry píše:
Jako jeho otec, na to mel pravo :lol:…Mamka se strejdou maji moc hezky vztah, sourozenecky i kamaradsky, ale je pravda, ze mamka o nem mluvi z obdobi detsvi zajimave :mrgreen:…Treba ze se stydela ho hlidat venku a to nevytahuji peprnejsi veci :lol:…Mne strejdu pripomina herec, co hraje v Takove normalni rodince toho gaye.Jen o 20let starsi, vypapanejsi a krapec tmavsi rez :mrgreen:.
:lol: :lol: :lol: Toho herce mam rada, ale jeste radsi mam Kama :lol: nevim jak se to pise… tenhle zrz je takovej dost specifickej, jeste na hrane :mrgreen: tak to ten strejda snad nebude tak hroznej :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 18:01

Je mi to líto, ale snad jen pro zastání těch, co už tu to psali.. ano, mám také zkušenost s mužem, z blízkého okolí, opravdu měl také specifickou, nepříjemnou „nevůni“ a i problémovou, nevyrovnanou povahu. Myslím, že i tak trochu následek „nepřijímání“ v dětství..

• Citovat
  • Upravit
7205
2.2.20 18:18

Můj chlap je špinavý blonďák a vousy má lehce do zrz. Pokud není chlap úplně oranžový, nevadil by mi. Zrzavé ženy poku mají hezkou tvář mohou být kočky jako lusk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
5.2.20 00:11

Libi. A zrzave dite by mi urcite nevadilo. Ale ja i muz jsme blod a mame blondate deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sybilla2020
5.2.20 00:19
@Anonymní píše:
Ahojky, jelikož nemůžu spát a čučim na přítele, napadá mě otázka - proč byli zrzci (ve škole) terčem výsměchu?
Co vy - líbí se vám zrzaví lidé?
Já vždy myslela, že jsem na hnědooké, hnědovlasé - sama mám tmavě hnědé vlasy od přírody a tmavě hnědé oči (nejeden člověk nám řekl, že jsme jako Harry a Meghan :D), ale když jsem poznala toho svého, úplně jsem změnila názor - zrzci a pihy se mi teď líbí generelně :D Jasně, je to i o kouzlu osobnosti… ale pojďme se pobavit tak nějak obecně. :-) :kytka:

Mně se nelíbí a zrzouna bych nikdy nechtěla (nikdy neříkej nikdy :lol: ), ale nikdy jsem se jim ani neposmívala a upřímně nechápu, proč byli/jsou terčem výsměchu. Každý je jaký je a kdo se někomu vysmývá, tak je to deb…il.

• Citovat
  • Upravit
7205
5.2.20 07:37

Lidi dovedou být netaktní hova.. a já třeba co jsem občas zaslechla z úst důchodců :roll: ti jsou schopni čumět na člověka na vozíku a ještě to hlasitě komentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
5.2.20 07:51

Jo, líbí, tmavě zrzaví, světle zrzaví, nazrzlí i úplně oranžoví 8) muž byl zrzavé dítě, teď už je boohužel zhnědlý, ale pihy naštěstí má, hodně pih :* :srdce: (slunce mu problémy nedělá, zato já, hnědooká bruneta, se pálím za oba :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.20 08:05

Zrzavý chlapy se mi nelíbí vůbec…koukla jsem na googl a ani jeden me vzhlědově nezaujal..
nelíbí se mi teda ani zrzavé holky, jo dá se to obarvit, ale oni mají takovou na mě až moc bílou plet, prostě mi přijdou až nezdravé.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.20 00:05

Jsem zrzka a v dětství a dospívání jsem si. zažila hodně posměchu nebo různých poznámek. Ale časem se ze mě vyklubala docela hezká ženská. Vlasy jsem začala zesvetlovat, melirovat,.takže kdo. mě nezná od dětství, myslí si, že Jsem. blond :mrgreen: Pihy v obličeji mi docela vybledly a těch pár, co. Mám, vypadá tak.„apartně“ :lol: A když je mít nechci, dám trošku makeupu a je to ;). Jen tu pleť mám hodně světlou, citlivou na slunce, to mě mrzí a štve. Jinak moje zrz barva je od skončení puberty tmavá, krásná, vlasy mám. husté, bohaté, poddajne…A kdo mě znal už dříve, častokrát mi říká, ať si nechám svoji přirozenou barvu, že je krásná :)!!

Jinak mám kamarádku je také zrzka, ale…vlasy opravdu rezave, kudrnate, nosí je krátce střižené, v obličeji jedna.piha vedle druhé, mohutná postava…nepekna žena :? Ale skvělá a opravdová kamarádka :palec: :*

• Citovat
  • Upravit
1026
13.2.20 16:25

Mně se líbí třeba tito:

Simon Baker - Mentalista
https://images.app.goo.gl/…Qb9J666MyjA9

Kevin Mc Kidd - Chirurgové https://images.app.goo.gl/…VPyZfXzB1AX6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
15.2.20 15:07

Nelíbí vůbec. Některé přírodní zrzky jsou hezké, ale moc jich není. A hezkého zrzka jsem neviděla nikdy :) Ale co mi vadí úplně nejvíc je vůně -spíš smrad zrzavých lidí.. To je prostě :poblion: jako nemůžou za to, je to jejich přirozenost, ale proto se ja zrzkům vyhýbám. To je něco podobného jako Romové -mají taky svůj typický (úplně jiný) odér :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová