Líbí se vám zrzaví lidé?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.2.20 03:08

Zrzaví - líbí?

Ahojky, jelikož nemůžu spát a čučim na přítele, napadá mě otázka - proč byli zrzci (ve škole) terčem výsměchu?
Co vy - líbí se vám zrzaví lidé?
Já vždy myslela, že jsem na hnědooké, hnědovlasé - sama mám tmavě hnědé vlasy od přírody a tmavě hnědé oči (nejeden člověk nám řekl, že jsme jako Harry a Meghan :D), ale když jsem poznala toho svého, úplně jsem změnila názor - zrzci a pihy se mi teď líbí generelně :D Jasně, je to i o kouzlu osobnosti… ale pojďme se pobavit tak nějak obecně. :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
2.2.20 03:44

Obecne spis ne.. Ja bych nechtela mit zrzavy děti :oops: Ale nevylucuju, ze i mezi zrzky jsou pekni lide. Zalezi jakou k tomu maji plet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
2.2.20 04:00

Obecně… Vůbec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9005
2.2.20 04:56

Mě nevoní. Chlapi zrzci mi prostě nevoní. Je to podle mě dáno přírodou, aby se přimíchávaly geny. Mám kamarádku zrzku, je strašně fajn…ale pachově mi taky nesedi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
2.2.20 05:22

Na gymplu jsem měla zrzavou kamarádku, měla vlasy úplně oranžové a byla to krásná holka. O kluky rozhodně neměla nouzi :)
Ale jinak se mi daleko víc líbí tmavovlasí a tmavoocí lidé. Zrzci a blonďáci, to je pro mě nastejno :)

• Citovat
  • Upravit
34473
2.2.20 06:08

Záleží, jakou mají pleť. Znám holku zrzku, co je ještě poseta pihama a to se mi nelíbí vůbec. Kámoška má jenom tmavě zrzave vlasy a je to moc hezká holka. Ale zrzave děti bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.2.20 06:19

Jak kdo :-) Ale tak je to u všech… Obecně se mi nejmíň líbí blonďáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.2.20 06:41

Vůbec, zrzavi muži mě spíš odpuzuji. U žen to tak nemám ani, na gymplu byla jedna moc pěkná holka, ale pihy se mi nelíbí na nikom. Jo, pokud chlap vypadá jak Harry, tak to joo😁 ne, že by to byl prototyp krásného chlapa, ale charisma z něj stříká proudem (pro mě aspoň) a ten jeho rostacky kukuc, prostě krásný chlap :palec: William mi přijde od pohledu takový tunta bez života, nelíbí se mi. I když hodný určitě je :)

Jak se tu už píše, blondaci úplně nejmíň. Mám ráda tmave typy, at už ženy, muže, deti :mrgreen: sama mám prvního syna světlounce hnědé vlásky a modré oči, my s mužem tmavi až dost, kde se stala chyba? :lol: druhý syn je o dost tmavší s tmavými oči. Ten už nás bude :)

Příspěvek upraven 02.02.20 v 06:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.2.20 06:44

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
2.2.20 06:48

Mám nezralé miminko i když jsme s partnerem hnedovlasi a hnedooci a me se též líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15094
2.2.20 06:54

Nelíbí, a jeste k tomu mají divné pižmo, takže i specificky zapachaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.20 06:54

Spis ne, ac par lidi peknych znam, ale spis zensky. Ne ty vylozene oranzovovlase. Zalezi na celkovem vzhledu. Nemusim ani uplne blod, co jsou az albini, moc se mi to nelibi. Treba manzel ma svetle oci a ma tmavsi hnede vlasy jak ja (oba prirozene) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.2.20 06:59
@Pajka89 píše:
Obecne spis ne.. Ja bych nechtela mit zrzavy děti :oops: Ale nevylucuju, ze i mezi zrzky jsou pekni lide. Zalezi jakou k tomu maji plet..

Nevím, jaké máte s partnerem vlasy, ale zrzci se rodí i hnědovlasým rodičům. Znám 3 takové případy, z toho v jednom případě je matka hnědovláska a otec špinavý blond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.2.20 07:02

Chlapi ani moc ne, ale zrzave zenske jsou krasne :) A mimina jeste vic. Akorat ja mam rada slunce a vetsina z nich ma hrozne citlivou plet, to by se asi pralo.

A proc to v minulosti bylo takhle…no, jakakoliv mensina mela problem, zrzci, levaci atd…proste jak clovek vybocoval, byl divny a musel v tom byt dabel nebo neco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15033
2.2.20 07:39

Nejvíc se mi líbí spíš tmavovlasy lidi, ale taky se mi kdysi stalo, že jsem byla zamilovaná do zrzouna, takový ten blondatozrz, pihy neměl, ale i chlupy měl do zrz :D Dobře se opakoval a hlavně byl hodně charismaticky :) Občas mi připadá hezká nějaká zrzva žena, princ Harry není krasavec, ale má právě to potřebné charisma. Jinak obecně se mi zrzavý a pihaty lidi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová