Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A u zen je mi to jedno…Jako u všech, bud jsou hezky a nebo skaredy, nebo o sebe pecuji a nebo nepecuji ![]()
@Anonymní píše:
U dospělých mně to nevadí ale děti se mi nelíbí, neznám z děti snad ani jednoho zrzečka /ku který by se mi líbil
Já si teda žádné konkrétní dítě nevybavila, tak jsem projela google, a musím říct, že na zrzavých dětech nic nepěkného neshledávám
. Asi to bude spíš tím jak vypadají ty děti v Tvé blízkosti v obličeji, než že mají zrzavé vlasy ne? ![]()
@Makca87 píše:
@wildcherry já jsem ani nevěděla, že je D. Švehlík zrzek. Podle mě byl možná jako dítě, ale stářím mu to ztmavlo do hněda
. Mě se teda typický zrzek nelíbí, ale když by byl třeba nabušený a měl nějaký moderní sestřih, trochu opálený, tak proč ne?
… zrzky se mi líbí, ale je fakt, že spousta zrzek, jsou přebarvené blondýny, či brunety, takže člověk ani kolikrát neví. Každá zrzka je jiná
. Jedna je nádherná modelka a dlouhými kudrnatými vlasy a druhá je kyprá vesničanka s červenými tvářemi a dlouhými rovnými vlasy do copu.
Jojo, ja taky nevedela, ze je zrzek
…A zbytek jak pises, taky souhlasim.
@evill píše:
Já si teda žádné konkrétní dítě nevybavila, tak jsem projela google, a musím říct, že na zrzavých dětech nic nepěkného neshledávám. Asi to bude spíš tím jak vypadají ty děti v Tvé blízkosti v obličeji, než že mají zrzavé vlasy ne?
Moje sestrenka byla taky takto krasny dite, jen oci mela zvlastne zabarveny, zeleno-zluty:srdce:.Kvuli ni prave, jsem se taky obarvila kdysi
.Ale…vyrostla z toho ![]()
@wildcherry píše:
Moje sestrenka byla taky takto krasny dite, jen oci mela zvlastne zabarveny, zeleno-zluty:srdce:.Kvuli ni prave, jsem se taky obarvila kdysi.Ale…vyrostla z toho
No já jsem reagovala na nějaký příspěvek, kde někdo psal, že u dospělých mu zrz nevadí, ale že zrzavé děti se mu nelíbí, že nezná žádné hezké zrzavé dítě. Já si myslím, že to bude spíš rysy v obličeji, než zrzavou barvou vlasů…
@evill píše:
No já jsem reagovala na nějaký příspěvek, kde někdo psal, že u dospělých mu zrz nevadí, ale že zrzavé děti se mu nelíbí, že nezná žádné hezké zrzavé dítě. Já si myslím, že to bude spíš rysy v obličeji, než zrzavou barvou vlasů…
Z nasi holky jsou zensky i kolikrat chlapy cely potenteni. Loni na dovolene uz me to i obtezovalo na plazi ci vyletech odpovidat, zda ty vlasy ma prirozene (ne, asi ji je kazdy mesic barvim) a kde k nim prisla.
@wildcherry píše:
Moje sestrenka byla taky takto krasny dite, jen oci mela zvlastne zabarveny, zeleno-zluty:srdce:.Kvuli ni prave, jsem se taky obarvila kdysi.Ale…vyrostla z toho
Treba Tana Pauhofova je celkem hezka zrz ![]()
@Svistice píše:
Z nasi holky jsou zensky i kolikrat chlapy cely potenteni. Loni na dovolene uz me to i obtezovalo na plazi ci vyletech odpovidat, zda ty vlasy ma prirozene (ne, asi ji je kazdy mesic barvim) a kde k nim prisla.
Holcickam ta zrz obcas slusi, ale zru chlapecka hezkyho jsem teda jeste nevidela ![]()
@evill píše:
Jj myslim si to stejny
@Mysticlipstick píše:
Holcickam ta zrz obcas slusi, ale zru chlapecka hezkyho jsem teda jeste nevidela
Ja bych nerekla, ze zrzavy chapecci/muzi jsou osklivy. Jen se vyskytuji v nasich koncinach malo, takze je to neobvykle a lide i se „jinakosti“ boji.
@Mysticlipstick Ja asi taky ne
…Jen teda, kdyz se narodil strejda, tak deda, kdyz ho poprve videl, prej prohlasil, ze to bude mit v zivote chlapec hooodne tezky
.No, z fotek, ac teda cernobilych, krasy vazne strejda moc jako vhlapec nepobral
,ale on mel k tem zrzavyn vlasum i obnormalne velkou hlavu k telu ![]()
@wildcherry píše:
@Mysticlipstick Ja asi taky ne…Jen teda, kdyz se narodil strejda, tak deda, kdyz ho poprve videl, prej prohlasil, ze to bude mit v zivote chlapec hooodne tezky
.No, z fotek, ac teda cernobilych, krasy vazne strejda moc jako vhlapec nepobral
,ale on mel k tem zrzavyn vlasum i obnormalne velkou hlavu k telu
Tak to deda zabil ![]()
@Svistice píše:
Ja bych nerekla, ze zrzavy chapecci/muzi jsou osklivy. Jen se vyskytuji v nasich koncinach malo, takze je to neobvykle a lide i se „jinakosti“ boji.
Me osklivy prijdou… respektive me se nelibi asi jako asiati a ty jsou u nas uz celkem bezni ![]()
Zrzavý muzi se mi vybavili Ed Sheeran a Rupert Grint -jako uprimne vzhledově se mi nelibi, zrzci asi nejsou min typ ![]()