Líbí se vám zrzaví lidé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
2.2.20 12:18
@Anonymní píše:
U dospělých mně to nevadí ale děti se mi nelíbí, neznám z děti snad ani jednoho zrzečka /ku který by se mi líbil :nevim:

Ja jo covece… ta jedna z dcer od dvatatove, myslim Adelka… to je hezky zrzavy dite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
2.2.20 12:24

@Baba https://www.studentpoint.cz/…ych-jedincu/
toto kdysi sdílela má kamarádka zrzka na soc. síti ;). Tak až někdy budeš očuchávat zrzky :).

• Citovat
  • Upravit
60142
2.2.20 12:27
@Makca87 píše:
toto kdysi sdílela má kamarádka zrzka na soc. síti ;). Tak až někdy budeš očuchávat zrzky :).

Ale já nepotřebuju číst žádné články. Tak to prostě mám. Přečtění nějakého článku to nezmění. Ani nepotřebuju vědecké zdůvodnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.2.20 12:29

Mně se líbí světlovlasí s vousy do zrzava. Kamarádův syn má krásnou barvu vlasů, co by za to baby daly 8) Pihovatý není, vlasy jsou tmavě rezavé.
Třeba takový Vláďa Šafránek se mi líbil.

Příspěvek upraven 02.02.20 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
2.2.20 12:29

@Baba ale to není věda :P, ale názor jednoho zrzka, se kterým se ztotožňuje dalších x zrzků :D. Je to ze života ;).

• Citovat
  • Upravit
270
2.2.20 12:30

Zrzavá jsem já i dcera. Je zajímavé, že ženy tady vyprávějí o nějakém zápachu u mužů u žen. No, já se v životě setkala jen s tím - že mi muži i ženy tvrdili opak. A to nemyslím nějaké podlézání. Pokud jste s někým genově nekompatibilní, tak to chápu. Ale proč tohle tvrdí ženy o ženách? Ty jo, tohle bych si o nikom nikdy nedovolila říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
2.2.20 12:32
@Joannka1 píše:
Zrzavá jsem já i dcera. Je zajímavé, že ženy tady vyprávějí o nějakém zápachu u mužů u žen. No, já se v životě setkala jen s tím - že mi muži i ženy tvrdili opak. A to nemyslím nějaké podlézání. Pokud jste s někým genově nekompatibilní, tak to chápu. Ale proč tohle tvrdí ženy o ženách? Ty jo, tohle bych si o nikom nikdy nedovolila říct.

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
2.2.20 12:34
@Baba píše:
Píšu v čínštině? Pro mě mají zrzci v pižmu nějakou nepříjemnou složku, zo není smrad zpoceného, nemytého těla. A co s tím mám dělat? A napsat se to evidentně taky nesmí, protože… protože vlastně proč?

Ptz tu jsou vztahovacny labilni jedinci :lol: nevim co nechapou na vete ze ti nevoni :lol: me se zas nelibi hubeni chlapi, vseobecne jsou mi hubeni chlapi nechutni. Myslim hodne hubeni az rachyticky. Snad me tu za to nikdo neukamenuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.20 12:34
@Joannka1 píše:
Zrzavá jsem já i dcera. Je zajímavé, že ženy tady vyprávějí o nějakém zápachu u mužů u žen. No, já se v životě setkala jen s tím - že mi muži i ženy tvrdili opak. A to nemyslím nějaké podlézání. Pokud jste s někým genově nekompatibilní, tak to chápu. Ale proč tohle tvrdí ženy o ženách? Ty jo, tohle bych si o nikom nikdy nedovolila říct.

Sorry, jako fakt nechápu. Napsat, že se mi nelíbí modroocí blonďáci je OK, ale že mi nevoní zrzci je zločin? Fakt hyperkorektnost ad absurdum.
A jo zrzky ženy mi nevoní taky. A nestydím se za to, ovlivnit to mám asi jak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.2.20 12:35

Tak D. Svehlik je jina trida, ja v nem treba zrzka vubec nevidim.Teda ne, ze bych byla slepa :mrgreen:,ale je to to takovy nadech, v obliceji naruzovely taky neni.Je to samec :mrgreen:.A takovych je plno, ze az na ten nadech vypadaji jak hnědovlasí muzi.Ale jak jsem psala, pak je takovy ten typicky zrzek, to jako vazne ne no :oops:.A vubec, krasnych i osklivych lidi je mraky celkove.Ted mi to cvaklo, jak jsem mrkala na obrazky.Mne se nelibi totiž ani albini, takze kdyz je blondacek, nebo to ma k tomu jak veverka, pihy, bila plet eeeeeee 🙈…Tmavsi typ zrzku by u me prosel urco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.20 12:36
@Makca87 píše:
@Baba ale to není věda :P, ale názor jednoho zrzka, se kterým se ztotožňuje dalších x zrzků :D. Je to ze života ;).

Proč bych to měla číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
2.2.20 12:42
@Baba píše:
Sorry, jako fakt nechápu. Napsat, že se mi nelíbí modroocí blonďáci je OK, ale že mi nevoní zrzci je zločin? Fakt hyperkorektnost ad absurdum.
A jo zrzky ženy mi nevoní taky. A nestydím se za to, ovlivnit to mám asi jak :roll:

To ale mísíš jablka s hruškama. To sis nevšimla? Zjevně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.20 12:42
@Makca87 píše:
toto kdysi sdílela má kamarádka zrzka na soc. síti ;). Tak až někdy budeš očuchávat zrzky :).

Nedočetla, ten článek je dost blbej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.2.20 12:43
@Joannka1 píše:
To ale mísíš jablka s hruškama. To sis nevšimla? Zjevně ne.

Ne, nevšimla.
Ani sem si nevšimla, že věta - mě zrzci nevoní, by mohla být urážející :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
2.2.20 12:44

@wildcherry já jsem ani nevěděla, že je D. Švehlík zrzek :lol:. Podle mě byl možná jako dítě, ale stářím mu to ztmavlo do hněda ;). Mě se teda typický zrzek nelíbí, ale když by byl třeba nabušený a měl nějaký moderní sestřih, trochu opálený, tak proč ne? :lol:… zrzky se mi líbí, ale je fakt, že spousta zrzek, jsou přebarvené blondýny, či brunety, takže člověk ani kolikrát neví. Každá zrzka je jiná ;). Jedna je nádherná modelka a dlouhými kudrnatými vlasy a druhá je kyprá vesničanka s červenými tvářemi a dlouhými rovnými vlasy do copu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová