ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2504
1.8.12 14:05

@Vivy Tohle já znám, já těm maminkách ty miminka taky přeju, ale zároveň má člověk v sobě takovou bolest, že když ty maminky vidíš, tak i trpíš.
Já jsem trpěla, když jsem nastoupila do práce a tady mám těhotné maminky a miminka každý den.
Je to už 6 týdnů a je to pro mě furt těžké:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
1.8.12 14:20

Holky uz je po vsem a odpocivam doma…nebylo to tak hrozny, jen smutny :( diky vam vsem za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
1.8.12 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
1.8.12 14:29

@katuska_m Tak to je fajn, že to máš za sebou, tak se drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.8.12 14:34

Katuš, to jsi doma brzo. Ještě pár dní to bude blbý a pak se to zlepší. Já rozhodně nejsem „splachovací“ typ, ale fakt už nad tim nedumám, už na to nemyslim, koukám dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
1.8.12 14:41

@katuska_m, :hug: :hug: :hug:,nemám slov :,(.

Já už se taky zaobírám tím co bude, než to co bylo :roll: .Jen si občas vzpomenu v kolikátém týdnu už jsem mohla být :oops:. Řeším teď práci, tak mám trošku jiné myšlenky, za což jsem ráda ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
1.8.12 14:55

Diky bohu to nebylo to strasne… ale malinka dusicka furt doufala v zazrak…boli me bricho ale slofik a algifen to zpravil…pristi tyden me cekaji posledni tri dny v praci a pak budu nezamestnana a bez miminka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
1.8.12 14:57

Tak dneska jsem mluvila s přítelem a miminko chce. Měla jsem strach z toho, že už semnou nebude miminko chtít. Když jsme o miminko přišli, tak semnou o tom vůbec nemluvil a dělal, jako kdyby se nic nestalo. A vždycky, když jsem se snažila o tom nějak nahodit řeč, tak radši začal mluvit o něčem jiném. Nějak jsem dneska v práci zase byla špatná z těch těhulek, tak jsem si uvědomila, že čím dřív, se začneme snažit, tak asi líp. Sice bych měla čekat těch půl roku co se říká, ale myslím si, že to bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
1.8.12 14:59

@katuska_m Je to strašně smutný a i blbý skrz tu práci, že jsi mohla myslet na něco jiného, ale uvidíš, čas to aspoň trochu vyléčí.
Já mám ty těhulky na očích každý den, tak je to pro mě těžký, ale musím se z toho taky dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
1.8.12 15:09

@misulka34 pritel asi potreboval taky trochu casu, aby to nejak vstrebal, i kdyz on jsou proici v tom, ze delaji jako by ic… prece nebudou davat city na jevo… i kdyz ty sis prosla mnohem orsim zazitkem nez ja revizi v 10tt…my ted dame dva mesice pauzu a jdem do toho zas, nechci cekat dyl a pritel taky ne… i kdyz, v nedeli rodila ma nej kamaradka a to byl mazec, porod skoro 20 hodin. uz v pulce oba s manzelem breceli. ona bolesti a vzdavala to a on uz nevedel, jak ji podporit, protoze byla uplne na pokraji sil…ale uz maji krasnyho zdravy ho Vojtiska a zitra jedou domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
1.8.12 15:15

@katuska_m No jo, někdo má porod super a někdo se trápí. Hlavně, že je malej v pořádku.
Já jsem měla holčinu kleštěma a kluk mi zase jak byl velikej natrhl močovou trubici, ale i tak mě to neodradilo a stejně bych šla radši rodit normálně než císařem.
Ale musíme se držet a budeme určitě co nejdříve čekat miminko, všechno se bude dařit a mi budeme šťastný. Viď???
Mě říkali čekat půl roku, ale podle toho co všude čtu, tak je dobrý počkat aspoň dvě MS a pak začít zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
1.8.12 15:22

Me dnes pani doktorka pred zakrokem utesovala, ze toto bude sup sup a za dva mesice zacnema znovu… a tak to bude a pak uz si tu budem psat najine tema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.8.12 17:18

2 MS jsou v pohodě. My budeme čekat už bohužel podle výsledků vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
1.8.12 18:03

@Izzz ja resim, asi pro nekoho nepochopitelne, zda zkouset dal nebo si dat pauzu… nejak nevim co dal. bud byt x mesicu na neschopence, dokud jsem v ochranne lhute a pak uz zustat na, nemocenske doporodu… nebo si dat pauzu, hledat praci a venovat se praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
1.8.12 18:43
@katuska_m píše:
@Izzz ja resim, asi pro nekoho nepochopitelne, zda zkouset dal nebo si dat pauzu… nejak nevim co dal. bud byt x mesicu na neschopence, dokud jsem v ochranne lhute a pak uz zustat na, nemocenske doporodu… nebo si dat pauzu, hledat praci a venovat se praci

A co to vše spojit? Zůstat na neschopence v ochranné lhůtě, aspoň budeš mít nemocenskou a u toho se v klidu snažit o mímo a hledat práci. Akorát nevím, kolik jsi toho odpracovala a zda budeš mít nárok na mateřskou, to je důležité si ověřit na OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty