ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
31.7.12 17:20

@Izzz já mám doporučení z nemocnice, protože jsem měla 1× ZT, pak ten HELLP syndrom a potom opět ZT, tak mají podezření na antifosfolipodové protilátky. Tak požádej gynekologa, ať tě tam taky pošle, za to nic nedáš a budeš vědět víc. Já jsem tam chtěla jít po tom HELLP, ale říkala jsem si, že to byla náhoda a teď toho docela lituju.
@katuska_m držím palečky, ať to zvládneš co nejlépe.
@misulka34 to je mi líto. Nedovedu si ani představit, co to musí být. Moje jediná útěcha je, že to tak prostě u mě mělo být. Ale proč se to děje v takhle pokročilém těhu :,( Je to nespravedlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 17:24

@Mivév ahoj, pokud nemáš žádný problém v těhu ani s porodem, tak do toho klidně vlítni. Děti jsou stejně to největší štěstí, co v životě máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 17:32

Nevíš, jak dlouho trvají výsledky tý hematologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 17:35

@Izzz ty jo to ještě nevím, já jsem den po revizi, takže jdu na gynekologii až 10.8. a ten mě tam pak pošle. Ale tchán chodí na hematologii do Teplic a výsledky ví ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 17:39
@Izzz píše:
Nevíš, jak dlouho trvají výsledky tý hematologie?

Tři týdny, dělali nám to teď při pposledním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 17:47

Díky,
13.8. jdu k dr na kontrolu
15.8. jdeme na genetiku, výsledky do měsíce
Tak sfouknem třeba i tu hematologii, ať je jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 17:47

@Mivév no to mi ani neříkej, že to trvá tak dlouho :( no snad budou rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 17:48

Tři týdny je pohoda!!! já měla jít původně na genetiku do ústí a tam mě objednaj za 2 měsíce a výsledky jsou za 3 měsíce…to je peklo

ale vyprdla jsem se na ústí a jedu do LB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 17:55

@Izzz no tak to si mě nepotěšila, protože já jdu na genetiku taky a jelikož jsem z Ústeckého kraje, tak mě tam asi taky objednají :,( Já jsem hrozná, potřebuju ihned vědět co mi je. Alespoň bych věděla proč se to takhle poto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 17:58

Já si myslim, že si můžeš vybrat, kam půjdeš. Já jsem zvolila centrum asistovaný reprodukce v Liberci, tam jsou ty výsledky rychle.
A v ústeckym kraji rozhodně nějaký CAR je. Vím o teplicích. Takže si můžeš zavolat tam.
Vím, že ústecká genetika je údajně vyhlášená jako špičkový pracoviště, ale já jsem nechtěla 5 měsíců čekat na výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 17:58

@Izzz Já jsem z Liberce. Dělala jsem si hematologii a trombofilní mutace a nevím co vše. Protože mé děti měly silnou žloutenku, poslední tak moc, že nám hrozila transfůze a poškození mozku. Ale ta poslední má jiného otce a tak mi Dr. Křečková z Genetu v Liberci řekla, po všech výsledcích, že jsem si vybrala „dobrého chovného samce“ a že vše bude ok. Je pravda, že žloutenku jsme neměli a ani nic podobného. Ke komu jdeš do toho Liberce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 18:01

Miv,
a to ti dělali taky v Gennetu?
Já nevim ke komu. Jen jsem tam volala, jestli je to možný k nim jít, když nejsem jejich pacientka…tak jsem nás objednala na genetiku a rovnou i spermio. Ale netušim ke komu. Jen mi v tel říkala ta slačna, že až skončíme s paní doktorkou, tak pak bude spermio. To je vše, co vim.

Nojo, ale já měla „jen“ 2× ZT, nevim, jestli mi budou chtít dělat tisíce vyšetření třeba jen kvůli náhodě. A nevim, jestli mám právo na to si to vydupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 18:05

@Izzz 2× ZT moc náhoda už nebude, to mi řekli i v nemocnici. Takže klidně dupej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 18:16
@Izzz píše:
Miv,
a to ti dělali taky v Gennetu?
Já nevim ke komu. Jen jsem tam volala, jestli je to možný k nim jít, když nejsem jejich pacientka…tak jsem nás objednala na genetiku a rovnou i spermio. Ale netušim ke komu. Jen mi v tel říkala ta slačna, že až skončíme s paní doktorkou, tak pak bude spermio. To je vše, co vim.Nojo, ale já měla „jen“ 2× ZT, nevim, jestli mi budou chtít dělat tisíce vyšetření třeba jen kvůli náhodě. A nevim, jestli mám právo na to si to vydupat.

Genetiku tam dělá právě doktorka Křečková a ano dělali. Shodou okolností jsem tam byla první den vynechání MS a tak jsem poprosila o Hcg a bylo pozitivní, ale to byla shoda náhod a tak si mě nechali už v péči a dělali mi genetický PAPP na 13.tt a pak AFP a i velké ultrazvuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 19:02

No každopádně budu muset mít na všechno žádanku od gyn, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty