ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
31.7.12 19:07

Já to mám napsané na propouštěcí zprávě z nemocnice jako doporučení pro gynekologa, tak asi jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 19:12
@Izzz píše:
No každopádně budu muset mít na všechno žádanku od gyn, že?

Já neměla, jen jsem tam zavolala, chtěla doktorku Křečkovou a vysvětlila jsem ji, co mám za problém a ona mě objednala. Sama navrhla co vše uděláme za vyšetření a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 19:22

Hm, tak já mluvila asi s někym na recepci. Zkusim svoji dr teda oznámit, že chci genetiku, spermio a hematologii…
Díky za rady

Příspěvek upraven 01.08.12 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
31.7.12 19:49

Holky, co mam delat? zacla jsem krvacet? sakra :( a picha, me v podbrisku… to to nwmohlo vydrzet do zitrka? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 19:52

@katuska_m takhle to začalo u mě v neděli a jela jsem na pohotovost a už si mě tam nechali, ale na revizi jsem šla až druhý den, jen mi řekla, že pokud budu krvácet hodně, že jdu ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
31.7.12 19:55

@Bigcatinka no zatim krvacim jen malo, tak by se to nemuselo rozjet takrychle a mohlo to vydrzet do rana :( a ch jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 20:00

@katuska_m pokud je to málo, tak to zítřka vydrží. No jo tělo si hold už uvědomilo, že je něco špatně, mému to trvalo 3 týdny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
31.7.12 20:00

@katuska_m, mně tohle začalo v sobotu, jela jsem na pohotovost, tak teda byla ještě srdeční akce, ale mimi o dva týdny menší. V pondělí jsem šla ke svému gyndr. a už bez srdeční akce, špinila jsem a krvácela víceméně až do středy než byla revize. Měla jsem u toho jakože menstruační bolesti a píchání :zed:.
Je to normální, tak ti nezbývá než to zítřka vydržet :,(.
S prací je mi líto :(,v dnešní době sehnat něco kloudnýho, je nadlidský výkon :zed: :zed: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
31.7.12 20:11

Zatim to neni nic hroznyho. pichani v podbrisku a trochu krve… snad se to nerozjede a vydrzi to do zitrka… pritel ma smulu, chtel se milovat, kdyz pak nebudem moct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
31.7.12 21:28

@katuska_m, je to normální a do zítřka určitě vydržíš :zed:.
Na zítřek přeju hodně sil a málo slziček :hug:.Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 21:43

Já jsem začala krvácet po vyšetření na pohotovosti, kdy už se vědělo, že půjdu za dva dny na revizi. Sílilo to. Říkali mi, že mám okamžitě přijet, kdyby to krvácelo hodně a byly bolesti. Pokud se to dá normálně zvládnout, běž do nemocnice až zítra. Podle mě pohotovost není potřeba v tuhle chvíli.

Drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.8.12 12:45

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem 16 dní po revizi. Byla jsem v 9tt po 2.IVF, ale bohužel se to nepodařilo. Dneska jdu na první kontrolu a mám z ní hrůzu. Na revizi jsem naštěstí jela do Čech, ale jinak bydlím v Německu, takže na kontrolu musím tady. Ještě jsem tady u gynekologa nikdy nebyla a ani netuším jak se se svojí lámanou němčinou domluvim. Můžu se prosím zeptat, zda vám dělali prohlídku i ultrazvuk, abych věděla, co mě tak čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
1.8.12 13:20

Moje dr utz nemá, takže mě jen prohlížela a mluvila o čípku, že je už uzavřenej a že je vše v pořádku.
Jinak vítej bohužel mezi námi…ale bude brzo líp!!!

Proč jsi jela na revizi do čech? Já bych naopak ráda zkusila německý zdravotnictví. A jestli se můžu zeptat, tak IVF vám dělali kde? Myslim zemi.

Jinak mi dneska dorazila knížka Na cestě za dítětem. Je to spíš pro páry, které podstupují IVF a mají problém trvající několik let…přečetla jsem asi 3 stránky zatím, ale jsem nadšená. jsou tam starý příběhy o neplodnosti (bible a další starý prameny), jsou tam názory žen i můžů na to, jak to zvládat, když miminko nepřichází…
Autorka píše, že ta kniha je takovou mapou k miminku.
Cituji:
Mapa je trošku jiná, než jsme zvyklí. Místo konstatování, že kašna je 100m daleko, dávám přednost autentickému a pak uslyšíte padat kapky.

http://www.hanakonecna.cz/kniha1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.8.12 13:28

Ahoj Izzz, moc děkuju za odpověď. Mám z té kontroly dneska opravdu hrůzu.

Jinak do caru jezdíme do Čech k Apolináři, je to vždycky jednou za čas, tak se to dá. Je to pro nás lepší z hlediska jazyka a sice nevím jak je to tady s doplatky (mám pojištění v ČR i DE), ale na každém IVF jsme v ČR dopláceli asi 12000 a tady by to bylo určitě víc. Na Apolináře si nemůžu stěžovat, jsme tam spokojení. Na revizi jsem byla taky tam, protože právě na kontrole v caru se zjistilo, že miminku nebije srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.8.12 13:34

Maminka mi před týdnem s úsměvem oznámila, že švagrová je těhotná a ještě se tak bezelstně ptala na vitamíny jaké jsem brala. No stálo mě to další dva dny pláče. Ne že bych jim to samozřejmě nepřála, ale spíš se mi vrací to jak se nám to dlouho nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty