ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
31.7.12 15:44

@Market82 ja se taky chtela stranit ale pak jsem sla na jednu oslavu a bylo mi dobre, kupodivu… vypadla jsem z toho gauce, ktery je posledni tyden muj nej kamos. taky se mi nechtelo, ale nakonec bylo fajn vypadnou a odreagovat se… ty pohledy jestli mas brisko nebo tak neco jsou blbe, ale cim driv to okoli bude vedet, timm lip pro tebe, za chvili to vytesnime z hlav, bude to tam porad ale uz to nebude tak bolave, protoze ta slaba miminka nahradi silna, ktera s nama uz zustanou, verim tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 15:46

@Market82 No já jsem přibrala za těch 5 měsíců asi 5kg. Měla jsem hlavně v bříšku, ale i stehna a zadek trochu vyrostli, taky jsem si myslela, že jsem přibrala víc, ale nebylo to tak.
Teď bych potřebovala tu postavu zpevnit.
Je dobré v tom těhotenství, že se člověk nemusí furt snažit zatahovat břicho, ale spíš se snaží, aby to bříško bylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 15:49

No já nechtěla bejt těhotná koule…musim to dát dolu, jinou šanci už mít nebudu, po dětech a po 30 to vidim bledě :)

A s tim sdrcem bych si někam rozhodně došla před těhotenstvím…aby to pak nedělalo zbytečně problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
31.7.12 15:50

@Izzz pohovor katastrofa. z prace asistentky se vyklubala prece na zivnostensky list a vyplata pouze provize z prodaneho zbozi. no des, takovi lhari, uz nevi co by si na lidi vymysleli :( budu hledat dal, ale u nas v Olomouci nic neni :( tak ty se vrhnes na hubnuti? tak preju hodne sily a pevne vule. ja jsem takovej lenoch az beda, ale ja hubnout nepotrebuju, diky bohu. sice skladba meho tela je desna, nemam skoro zadne svaly, jen tuk, ale jsem stihla, takze takovej rosol blee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 15:52

@Izzz Budu muset, i když už jsem byla dvakrát ohledně toho a nikdy mi nic nenašli, jen nějakou nedomykavost chlopní a to je prý dneska naprosto normální. Prý mi to dělá psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 15:53

@katuska_m Tak teď si mě rozesmála, já jsem na tom tak nějak podobně a prsa???To ani nemluvím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
31.7.12 16:16

@misulka34 prsa???ty ja nemam :P ted za tech par tydnu mi pekne povyrostly, uz stejne jako mimi tak i prsa si to rozmyslela a nelibi se jim u me ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 16:25

@katuska_m NO já jsem si taky libovala, těch 5 měsíců, s přítelem jsem čekala, jeho první miminko, takže byl překvapený, jak to dokáže vyrůst, no ale teď je zase překvapený, jak to dokáže rychle zmizet:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 16:27
@misulka34 píše:
@katuska_m NO já jsem si taky libovala, těch 5 měsíců, s přítelem jsem čekala, jeho první miminko, takže byl překvapený, jak to dokáže vyrůst, no ale teď je zase překvapený, jak to dokáže rychle zmizet:-)))

A to počkej, jak bude překvapený, jak jednou přestaneš po pár měsících kojit, jak bude překvapený, co se s nima stane potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
31.7.12 16:31

To jsou vyhlidky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 16:32

@Mivév NO jelikož já mám 2 děti z bývalým, tak u mě ani nikdy nepoznal, takový ty nevykojený 4,ale už takový ty vykojený jedničky, tak proto byl překvapený, jak se to může během pár dnů změnit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 16:37
@katuska_m píše:
To jsou vyhlidky :)

JJ, jako bezdětná jsem měla krásné plné dvojky, kulaté a pevné. První těhotenství jsem já ani netušila, že probíhá, ale kolega v práci mi řekl, že musím být těhotná, že mi tak narostla prsa, že to není možné a ba, měl pravdu, během dvou týdnů jsem z dvojek byla na plný trojkách, spíš čtyřkách, docela si vzpomínám, že jsem to přisuovala tomu, že jsem v poslední době docela nabrala:-) Jak jsem byla naivní:-) Při kojení jsem z trojek měla třetí den po porodu pětky, tak to byl hukot, moje vlastní prsa mi překážela při každém pohybu, o bosti a boulích v nich ani nemluvím. Ale ten bonus přišel až asi po 8 měsících, když jsem přestala kojit a zhubla jsem na svých původních 53 kg (rodila jsem na 86, ale nenabrala jsem je všechny v těhu, otěhotněla jsem na 63) Mé dokonalé DoLLy Busster vnady velikosti pět se zmenšily na velikost 1, bylo neuvěřitelné, jak byly vytahané, prázdné a ošklivé:-) Dodnes se směju, jak jsem nesudnala podprdu snad ani na noc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 16:39
@misulka34 píše:
@Mivév NO jelikož já mám 2 děti z bývalým, tak u mě ani nikdy nepoznal, takový ty nevykojený 4,ale už takový ty vykojený jedničky, tak proto byl překvapený, jak se to může během pár dnů změnit:-)

TAk to věřím, pro chlapy je to změna veliká. My několikanásobné matky už jsme smířené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.7.12 16:44

Drahé holčiny, chodím vás číst a tak nějak jste mě donutilÿ hodně přemýšlet. Já mám čtyři děti. Poslední princezně jsou dva měsíce a ač jsem před porodem uvažovala o sterilizaci, tak jsem to nedokázala udělat a dnes jsem za to ráda, asi bych byla hodně nešťastná. Nevím jak to říct a tak to řeknu jak to je… od porodu strašně toužím ještě po jednom dítku, já nevím proč, říkala jsem si, že je to šestinedělí, že to přejde, jak se srovnají hormony, ale šestinedělí je za mnou a já toužím čím dál víc. A připadám si divně, že jsem asi jiná, je pravda, že když řeknu, že mám 4 děti, tak na mně všichni koukají jak na blázna, ale já jsem tak nějak spokojená jako máma, i když karierně si stěžovat nemůžu, ale to mamkovství mě naplňuje strašně moc. Budu se rouhat, když chci ještě jedno? Má maminka říká, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. V překladu to znamená, že si nevážím svých zdravých dětí a pokouším stále osud, až se mi to nevyplatí. Ach jo, tak si nevím rady, jak s tím naložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 16:58

Ahoj,
no vůbec nechápu, proč bys pokoušela osud :) Já to vybírám za ostatní :) Čím víc dětí, tím líp pro stát, takže do toho :) Pokud nemáte problém s tím jim zajistit všechny potřebný věci, rodila bych klidně dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty