ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
30.7.12 17:34

Já jsem ráda, že mám nějaký záchytný body…vyšetření, výsledky a až pak někdy nový snažení. Blíží se to, docela to utíká. Poprvé jsem z toho byla zdrblá dýl a víc. Tak snad na něco přijdou a už to bude ok.

Příspěvek upraven 30.07.12 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
30.7.12 17:39

@Izzz, mně to teda neutíká vůbec :zed:,tak ti to docela závidím, mně se ty dny pěkně vlečou :roll:.
Vyšetření budeš mít za chvilku, tak tě to zas posune o kousek dál a pak to dotáhnete do šťastného konce a s uzlíčkem v náručí :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.12 17:53

@Izzz taky se chystáme do Gennetu ;), i když z jiných důvodů, než vy - je to levnější CAR, než kam jsme chodili a stejně kvalitní. Držím palce, ať jsou vyšetření rychle hotová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.7.12 17:54

Tyjo, to se divim. Já jsem učitelka, takže mám volno. Ty máš dvě děti. To ti ty dny musej letět šílenym tempem. Já teda zase kouřim a piju, když mám chuť, takže pořád někde vysedáváme s někym (chalupa, hospůdka, zahrada)…takže asi díky tomu mi to maličko utíká. Sice jsem jen týden a něco po revizi a další „sex navostro“ bude až za dlouho…ale nějak mi to prostě utíká…asi to, jak se těšim na 15. na vyšetření.

No a jsem zvědavá, jak se nám to podaří. Ředitel měl za mě už náhradu, neměla sjem už v září nastoupit. Tak teď zas budu učit a jestli za 2 měsíce v práci otěhotnim, tak bude hrozně rád :) Né, je mi to fuk, ale trošičku na to taky myslim. Zvažovala jsem prosinec, aby si ta psychicka maličko odpočinula, protože potrat únor, červenec…žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.12 18:12

@Market82 taky si nechci způsobit komplikace, ještě to zkonzultuji s kamarádem gynekologem. Moje gyndr. doporučuje vydržet celých 6 týdnů. Koukala jsem i na servery v angličtině (teď nemyslím diskuzní, ale na stránky různých klinik a dr.) a tam doporučovali 2-3 týdny (samozřejmě, pokud není špinění nebo krvácení). U nás nic nebylo už od začátku těhotenství, právě kvůli špinění, už je to 2,5 měsíce a je to dost na hlavu :oops: :roll:.
Jinak koukám do tvého podpisu, pro nás ten 10tt nebyl vůbec šťastný :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.12 18:14

@Izzz mě to kupodivu taky dost utíká, taky jsem týden a něco po revizi. Ale už se těším, až se bude „něco“ dít, tj. konzultace v CAR, případně nějaká vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.7.12 18:17

Vy se bavíte o sexu? Jakože 2,5 měsíce od toho posledního?
Ha :) My spolu spali 21.12., počali jsme dítě, ale kvůli špinění byl pak zákaz, pak revize a šestinedělí :) Pak něco málo probíhalo občas do května, kdy jsme 21.5. počali 2.dítě a opět okamžitě zákaz sexu…teď zase šestinedělí. No je to na hlavu :zed:
I proto se mi i chce docela čekat na další pokus, abysme si zase připadali jako muž a žena a né jen jako automat na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.12 18:21

@Izzz to úplně chápu, u nás bylo posledních několik měsíců taky ve znamení různých omezení kvůli „plození“. Byli jsme napřed 2× na IUI, takže abstinence před (to naštěstí ne dlouho), pak ivf (zase abstinence pár dní před, pak 7 dní po transferu) no a 11 den po transferu začalo špinění :?. Taky se moc těším na ty 2-3 měsíce, kdy nebudeme řešit pauzy kvůli tomu, aby bylo dost spermií, kvůli špinění a tak podobně a budeme moct normálně fungovat :D
Jo 2,5 měsíce myslím od toho posledního :). Pokud dodržíme celé šestinedělí, tak to bude přes 3,5 měsíce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.7.12 18:26

Dneska jsme byli na obědě a tam bylo docela dost dětí…a rodiče s nima měli plno práce. mě normálně napadlo, jestli je to dobrej nápad chtít děti :nevim: Úplně jsem se nad tim zamyslela, jestli nenacpat ty peníze jinam. Ale asi blbne ta moje psychika.
irenn, mimochodem máme asi stejný křestní jméno :) konečně někdo :) a jdete do Liberce?
A jinak jsme tedy po revizi stejně dlouho. Tak jsem zvědavá, co nám oběma řeknou lékaři. A omlouvám sew, budu se muset přeorientovat z diskuze, kde jsme byli už dýl a docela kamarádky a už jsme toho o sobě dost věděly…teď se mi to motá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.12 18:34

@Izzz to jsou normální úvahy. Když jsem čekala první dítě, tak jsme byli na návštěvě u známých, co mají 4 děti. A říkala jsem si v tu chvíli, že to nebyl dobrej nápad těhotnět, že tu hladinu hluku prostě nedám a viděla jsem ty rodiče, jak si skoro nesednou ;). Ale samozřejmě jsem nikdy nelitovala :srdce:.
Jsme Pražáci, takže půjdeme do Gennetu na Letnou. Ani jsem nevěděla, že jsou i v Liberci ;).
Jé, bezva, že máme stejné jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.7.12 18:38

My jsme se vždycky bavili o 3 dětech. Manžel teda na počátku našeho vztahu řekl číslo 8, ale to se nesetkalo s kladnou reakcí :) Takže 3, ale ráda bych to stihla. Je mi 28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.12 18:41

@Izzz jsi mladá, to určitě stihneš!
Já jsem chtěla vždycky 3 děti, 2 už mám (s bývalým manželem). S tím současným jsme chtěli ještě další 2, ale vzhledem k problémům s otěhotněním + věku budeme moc šťastní, když se zadaří 1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.7.12 18:46

A už máte výsledky vyšetření? Nám teda imuno ještě nikdo „nenabídl“. Četla jsem, že je to drahý vyšetření. My zatím jen genetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
30.7.12 19:07

Momentálně čekáme na histologii po revizi(ale tam se pravděpodobně nic neukáže). Po 2 potratech by bylo určitě imunologické vyšetření na místě, třeba vám ho v Gennetu nabídnou? Já se na něj chystám v průběhu srpna, ale mám velkou výhodu v tom, že teta je alergolog-imunolog, takže mi ty protilátky nechá udělat u nich v laboratoři. Kdysi jsem měla protilátky proti obalu vajíčka, od té doby byla několikrát kontrola a vše ok, ale chci mít před dalším snažením jistotu. Na endokrinologii jdu koncem srpna, mám sníženou fci štítné žlázy, kdyby nebyla kompenzovaná, mohla bych mít problém vůbec otěhotnět a mohla bych potrácet. Ale beru dlouhodobě léky, takže nečekám nějaký zásadní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
30.7.12 19:24

Štítku mám hotovou. A vim, že právě na všechno musej mít v Gennetu doporuení od mojí dr. A právě jsem všude četla a slyšela, že po dvou potrstech se dělá jen ta genetika. Já si vydupadla ještě spermio. Imuno nevim no, to mi asi nebude chtít udělat…ale nevim, jdu k dr až 13. A myslim, že v gennetu to stejně nedělaj, to se jezdí do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty