ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
26.8.12 21:34

Ahojky, já jsem si taky říkala, jestli třeba nemá únava vliv na těhotenství, taky jsem byla při tom druhém ZT docela unavená, malovali jsme pokojík malé, ale já jen něco přenesla a pak jen umyla podlahu, já nemalovala, ale večer jsem fakt byla ko, tak jsem si říkala, jestli jsem to taky nezavinila já :,( @Caprisa drž se, já vím říká se to lehko :( ale realita je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.8.12 22:03

Ahoj

Njn, je to hrozné, už se stejně nedozvíme z čeho to bylo :( sice čtu, že vyčerpání a stres na potrat vliv nemá, ale jak to můžou dokázat. Nu tak snažení snad někdy v listopadu, snad už to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
27.8.12 07:27

Holky, nemá cenu přemýšlet, zda jsme potrat nějak nezavinily. Já jsem si to hned zakázala. Jestli je mimčo zdravé, tak se udrží, i když malujete, opalujete se, stresujete se apod. Takové myšlenky člověka akorát zbytečně trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.8.12 08:28

Jasně já vím, je to pravda, ale občas mě prostě taková myšlenka napadne :( nemá to smysl, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.8.12 13:17

ahoj

S tím také souhlásím, ale někdy se to prostě nedá, já byla fakt ty dva dny hrozně vyčerpaná i kvůli té mé nemoci a plod třeba potřebuje sílu na to, aby se dobře vyvynul. Těžko říct. Ale zase po dvou dnech té vyčerpanosti jsem začla špinit, což už bylo znamení, že bude konec, tak by to asi takhle rychlo po těch dvou dnech nešlo, bylo to špatné asi už déle. Tak snad to vyjde do třetice. Držím všem s podobnou zkušeností palečky, ať se co nejdříve zadaří zdravé mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.8.12 18:45

@Caprisa Pojď k nám do skupiny, zakladatelka Tě určitě přijme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty