Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já jsem si taky říkala, jestli třeba nemá únava vliv na těhotenství, taky jsem byla při tom druhém ZT docela unavená, malovali jsme pokojík malé, ale já jen něco přenesla a pak jen umyla podlahu, já nemalovala, ale večer jsem fakt byla ko, tak jsem si říkala, jestli jsem to taky nezavinila já
@Caprisa drž se, já vím říká se to lehko
ale realita je jiná.
Njn, je to hrozné, už se stejně nedozvíme z čeho to bylo
sice čtu, že vyčerpání a stres na potrat vliv nemá, ale jak to můžou dokázat. Nu tak snažení snad někdy v listopadu, snad už to dopadne ![]()
Holky, nemá cenu přemýšlet, zda jsme potrat nějak nezavinily. Já jsem si to hned zakázala. Jestli je mimčo zdravé, tak se udrží, i když malujete, opalujete se, stresujete se apod. Takové myšlenky člověka akorát zbytečně trápí.
Jasně já vím, je to pravda, ale občas mě prostě taková myšlenka napadne
nemá to smysl, to je jasný.
S tím také souhlásím, ale někdy se to prostě nedá, já byla fakt ty dva dny hrozně vyčerpaná i kvůli té mé nemoci a plod třeba potřebuje sílu na to, aby se dobře vyvynul. Těžko říct. Ale zase po dvou dnech té vyčerpanosti jsem začla špinit, což už bylo znamení, že bude konec, tak by to asi takhle rychlo po těch dvou dnech nešlo, bylo to špatné asi už déle. Tak snad to vyjde do třetice. Držím všem s podobnou zkušeností palečky, ať se co nejdříve zadaří zdravé mimi ![]()
@Caprisa Pojď k nám do skupiny, zakladatelka Tě určitě přijme ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.