ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
10.8.12 22:05

Ahoj holky,
dneska je to týden co jsem byla na revizi, byla jsem v 8+0tt.
Prožívám to samé co vy… :-( Předtím jsem ani netušila, že ZT je tak rozšířené, dokud se mi to nestalo. Bylo to moje první těhu a hned takový konec.. můžu k vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.8.12 08:14

Ahoj, to je mi líto :,( nevím, co říct, snad že jsme si prožili to stejné a musíš věřit a doufat a příště se to určitě podaří, tak jak věřím a doufám já :). Mohla by sis už naordinovat kyselinu listovou a kontryhelový čaj, to já vůbec po prvním ZT nevěděla, až při druhém jsem toho hodně vyčetla a od revize to beru a piju čaj, tak snad nám to trošku pomůže v dalším těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
11.8.12 19:27

@Kačabaja ahojky, to mi je líto.. :-( je toho teď fakt nějak moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.8.12 11:22

Ahoj,
pár dní jsem tu nebyla.....kdo by chtěl k nám do skupiny, ať mi napíše zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.8.12 20:11

Ahojky, já bych určitě chtěla, jestli můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.8.12 21:23

Ještě jednou ahoj, holky, chtěla bych se zeptat někoho, jestli je normální, když mě po revizi píchá v pravém podbřišku, nějak to nebolí, ale prostě to cítím a jak dlouho budete marodit a nebo jste marodili po zákroku. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
13.8.12 21:32
@mallenka píše:
Ještě jednou ahoj, holky, chtěla bych se zeptat někoho, jestli je normální, když mě po revizi píchá v pravém podbřišku, nějak to nebolí, ale prostě to cítím a jak dlouho budete marodit a nebo jste marodili po zákroku. Děkuji.

Mě tam taky píchalo a pořád sem tam píchne, a to jsem 3 týdny po. V těhotenství tam běžně píchá kvůli natahování děložních vazů, tak myslím, že teď je to tím, jak se všechno zase vrací k stavu před otěhotněním.
Já jsem byla doma týden, dr. říkala, že mi klidně napíše neschopenku na 3 týdny, ale nic mi nebylo, tak mi to připadalo zbytečné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.8.12 21:41

Já jsem si to taky myslela, že to asi bude tím stahováním, ale tak kdyby náhodou. Já jedu ve středu se s dr. domluvit, jak dlouho mě nechá doma, mě se nějak do práce ještě nechce, když budu vidět ty lidičky kolem sebe, jak se budou bát něco říct, aby to nebylo špatně a to, že se vrátím do práce po dvouměsíční přestávce, jen tak bez ničeho, jako bych byla doma zbytečně :( ještě nejsem úplně ok a srovnaná s tím, že mimi nebude :( že zase budeme muset čekat. Chtěla bych být doma aspoň do konce prázdnin s dcerou, bude nastupovat do první třídy v září, tak to už budu určitě na tom líp, tak uvídím, co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.8.12 21:47

Pokud chceš do skupiny, napiš mi sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
14.8.12 16:07

Ahojky.Tak jsem včera byla u paní doktorky a nechala jsem si vzít krev na štítnou žlázu, stráženlivost krve a ještě nějaký ty klasický testy. Půjdu na kardiologii ohledně srdíčka, protože Vám občas nějaké problémy, tak se nechám radši zkontrolovat.
Jinak výsledky z pitvy ještě nemám, tak stále ještě nevím, zda nebyl problém ve mě nebo partnerovi. A jak se daří Vám holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.8.12 18:11

Ahoj Katusko.. platí ještě popovídání?? já jsem taky byla na revizy po druhém zamlklém potratu, první byl v lednu a druhý teď 20.7. jsem pořád strašně smutná a zoufala..strašně bychom chtěli miminko.. :,( :,( :,( jsem pořád smutná a nevím co ze sebou..Jinak jsem tu nová a nevím jak to tu chodí, tak doufám že neva že se zapojuji do diskuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
14.8.12 18:32

@miska.gra ahojky jasne pridej se k nam. tady uz moc nedebatujem, zalozily jsme uzavrenou skupinu, at mame soukromi. pozadej Izzz o pozvanku k nam! moc me mrzi, ze te to potkalo uz dvakrat :( to uz nahoda asi neni ze? Podstupujes nejaka podrobna vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.12 18:51

Ahoj Miško a nasadil ti, už doktor nějakou léčbu? Já mám za sebou taky dva potraty, ale byly od sebe 4roky a mám jít příští čtvrtek na kontrolu, aby mi doktor rozepsal léčbu, tak vůbec nevim čeho se ta léčba týká, jestli mi napíše prášky a nebo jestli myslel tu genetiku. Taky jsme si mimi moc přáli, těšili se, ale nevyšlo to, takže vím, jak ti je a taky mi není ještě fajn, potratila jsem ve 12tt před dvěma týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
14.8.12 19:03

Ahoj holky, děkuju za vřelé přijetí..jak mám požádat? tady nebo přes zprávu??? dnes jsem se zaregistrovala tak vůbec nevím jak to tady chodí.. Jinak nějaké vyšetření podstupuji, ale není to nic moc slavného.. genetika se prý předepisuje až po 3 potratech-asi čekaj až to peklo postoupím ještě jenou… jinak mám zasebou vyšetření na štítnou žlázu, játra, cukrovku, zoonosy, kompletný, ale jen základní krevní profil, chlamidie, zánět v těle a včera jsem byla na hematologii… dnes jsem se objedanala na reprodukční imunologii, ale je to síla protože mě objednali až na 17 řijna…achjo.. už nevím co bych na tom internetu našla a vyhledala co by se mohlo tohoto problému týkat… holky je to tak nesprvedlyvý…lidi co nechtěj miminka jsou těhotný, vůbec na sebe nedávaj pozor, třeba i kouří(taky takové znám) a donosí zdravá miminka a my co bychom za miminko dali vše tak to dopadá takhle… :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.12 19:18

Já jsem se právě ptala, jestli mě pošle na nějaké vyšetření a on říkal, že ano že na genetiku, já slyšela, že po dvou potratech, tak jsem zvědavá, co nám zjistí. Neberu žádné léky, nekouřím, mimi jsme chtěli a nic, je to přesně, jak říkáš, některý ženský jsou těhotný a vůbec si toho neváží, je jim to jedno, je to smutný, fakt jo…a tyhle vyšetření ti předepsal gynekolog a nebo sis je zařídila sama? Taky tady hodně čtu a sbírám zkušenosti, už bych si moc přála, atˇ mám za sebou ty tři měsíce čekání, atˇ nám to vyjde na první pokus a jsem znova těhotná a atˇ už to všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty