ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.8.12 13:30
@katuska_m1 píše:
Ahojda kočky, dlouho jsem se tu neukázala ;-) jak se tu všechny máte? všechno v pořádku? u mě týden po revizi ok, občas malinko zašpiním, ale celkově jsem čekala, že to bude mít horší průběh a více krve… uf :-)
@Janina_nana já šla jen s mobilem a dokladama. vše jsem dostala tam…jo a teplý fusky :mrgreen: já jak mám nervy, je mi zima od noh :D a já nasoupila 9:30, v 10:15 už pro mě šli a v 11:30 už jsem seděla v autě na cestě domů. takže rychlovka, záleží jak rychle se dostaneš z narkózy ;-)
jinak mě taky před revizí zjišťovali krevní skupinu, mám A+, jaké překvapení, to jsem nevěděla, nikdy mi to nikdo neřekl…
jinak dnes 16:45 mě čeká pohovor na práci asistentky…kéž by to vyšlo :oops:

Katuško, tak budu držet pěstičky ať pohovor dopadne podle Tvých představ!!! :hug:
Ta smůla se přeci jednou musí pustit, ne?:) Tak se drž :palec:!!! Budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katuska_m1
6.8.12 13:41

@Janina_nana děkuji moc za podporu :hug: a ty jsi na tom jak? asi tak jak já minulý týden že? nevyvíjející se mimi v bříšku a čekání na revizi :-( drž se, a uvidíš, že pak už bude jen dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
6.8.12 13:53

Čekám no.. jdu ve středu, ale uklidnily jste mě, holky… tak se jakoby na jednu stranu už i těším… protože takhle je to pořád nevyřešená situace a pořád se k tomu musíme vracet :,( popravdě, kdybych znovu měla volbu, šla bych hned.. teď je to už 10.den co jsem se o ZT dozvěděla a to vědomí je snad těžší než samotnej FAKT. A čekat budu ještě dva dny… ale pak už konečně dovča a přípravy na svatbu, tak snad příjdu na jiný a hlavně veselejší myšlenky. Včera jsme pekli koláče, takže jsem totálně přeslazená.. škoda, že nemůžu nabídnout i vám, holky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
6.8.12 13:53

Ahojte ženy,
mohu se přidat?
Mám trochu jiný příběh, ale bolí to stejně. Jsem po dvou ZT ( první prosinec 2011 - miminko nedošlo ani k srdeční akci), po 2 cyklech se hned na poprvé zadařilo, ale miminko to opět vzdalo, tentokrát jsme došli k srdeční akci, vše vypadalo dobře, ale v 10tt akce vyhasla, to bylo v květnu 2012. Od té doby jsem byla bez MS, tělo se nechtělo nastartovat a tak jsem musela 3.8. na další revizi a vyčištění. Teď jen doufám, že se tělo zase rozběhne, abychom mohli otěhotnět. Je to jak nekonečná cesta. Byli jsme na genetice a vše v pořádku, ještě nás čeká imunologie.

Tak doufám, že mne mezi vás přijmete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
6.8.12 14:44

Tak jsme zpátky z dovolené, jsem odpočatá a nabitá energií a jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží :lol:.
Katusko, držím ti moc palce na pohovor :palec:.

Nestíhám dočítat, tak nevím, co je nového, ale snad se postupně dostanu „do obrazu“ ;)

My jsme dostali termín v Gennetu na 4. září, volali mi, že jim někdo odřekl. Tak jsem moc ráda, mají tam dlouhé objednací doby.
Taky jsem přestala po 14-ti dnech špinit :dance: :dance: :dance: a zmizely mírné těhu nevolnosti, které jsem měla ještě cca 10 dní po revizi. V těhotenství jsem :poblion: o 106 a asi pak ještě trvalo, než hcg kleslo a věci se vrátily do původního stavu. Už jsem i zhubla ty cca 3 kila, která jsem nabrala a chystám se pomalu začít cvičit, napřed něco ne úplně vyčerpávajícího, jako třeba power jogu a pilates.
Tak to bylo čistě sobecky ode mě ;), teď už budu poctivě číst a reagovat na vás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
6.8.12 14:46

@Janina_nana chjo, to je náročené vědět, že mimi už nežije a pořád ho mít v bříšku :(. Držím ti palce, ať už máš brzy revizi úspěšně za sebou! A přeji klidné přípravy na svatbu! Já jsem se vdávala před rokem (podruhé :oops: ), takže mám všechno ještě v čerstvé paměti, kolik bylo kolem toho organizování a běhání. Ale moc jsme si to oba s mužem užili, tak vám přeju, ať si to užijete aspoň tak, jako my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
6.8.12 14:48

@Barunka88 moc mě mrzí, že jste přišli o mimi už 2× a taky že máš problémy s nastartováním cyklu. Držím palce, ať se všechno rozběhne tak jak má a taky, ať vám dopadnou dobře všechna vyšetření anebo ať se najde něco, co je snadno řešitelné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
6.8.12 15:39

@Barunka88, klidně se přidej ;)
Hm, tak to je taky radost jít 2× po sobě na revizi :zed: :zed: :zed:.Teď už bude jen dobře a za chvilku se vrhnete na daší snažení :hug:.

@irenn, vítej doma :mavam: .Supr,že jste dostali dřívější termín :palec:.

@Janina_nana, já se na revizi taky těšila, chtěla jsem to mít co nejdřív za sebou :oops:,naštěstí jsem čekala jen dva dny.
Jinak já šla v 10 na sál a ve 12 už jsem seděla v autě, určitě to bude rychlé, nebudou tě tam zbytečně držet ;).
Jůůů koláčky bych si dala :mrgreen: a svatební přípravy, alespoň přijdeš na jiné myšlenky a než se naděješ, bude tu další snažení :palec:.

Na kontrolu jdu ke svému gyndr.po 14 dnech od revize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
6.8.12 15:58

Tyjo vy máte nějaký dobrý nemocnice. Já šla na 7 na příjem, v 11 na sál a musely jsme tam ležet ještě 4 hodiny po, pak až domu. Ale je super, že člověka pustěj ještě ten samej den.

Proč se nepřicházející ms řeší revizí? Nebo tam něco zůstalo?

Já očekávám ms nejdýl za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
6.8.12 16:04

U nás se taky pouštělo domů 4 hodiny po revizi. Mě dělali revizi večer, tím pádem jsem šla domů až ráno.

Jsem zvědavá, kdy přijde MS. Teď jsem 17 dní po revizi, píchá mě vpravo dole jakoby u vaječníku, stává se mi to při ovulaci. Ale může to být i cysta, po hormonální stimulaci před ivf se dělají často, takže se zatím neraduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
6.8.12 16:07

Holky, co časem uzavřenou diskuzi? nový snažení, testování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
6.8.12 16:08

Izzz jde o to, že jsem měla plnou dělohu rostoucí sliznice, tzv. hyperplazii a hormony by v tuto chvíli byly kontraproduktivní. NAštěstí sliznici jen odsáli a neseškrabovali kyretou, tudíž je to šetrnější. Ale i tak…jinak já po zákroku také musela být ještě na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
6.8.12 16:14

@Barunka88 a ta hyperplazie byla způsobena předchozí revizí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
6.8.12 16:18

Ahoj holky, tak já jdu zítra na další kontrolu na gyndu a dostanu verdikt. Už nyní jsem smířená, že si vyslechnu špatnou zprávu. Pak už mě snad nebudou trápit dlouho a budeme se moct co nevidět opět pustit do dalšího snažení. Kolik Vám řekli času, že máte vyčkat? Někde jsem četla ihned po šestinedělí, někde až po půl roce - což bych já nedala. Už takhle to bylo pro mě dost namáhavé na psychiku a ještě další půl roční odklad :zed: chtěla bych to zkoušet už po šestinedělí, stejně si myslím, že si to tělo samo určí, kdy je a není připravné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
6.8.12 16:19

@irenn Těžko říct, zda tam někde něco uvízlo, každopádně můj gynekolog to nastínil, že to možné je, ale nedokáže říct důvod proč tělo takto reagovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty