Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marssyy, jj pamatuju ![]()
Kdy jsi byla revizi?
Teď už nám to výjde, uvidíš
.
Příspěvek upraven 08.08.12 v 13:07
@Market82 díky
nejvíc mě štve že už to bylo podruhé v tomto roce ![]()
@Marssyy píše:
@Market82 byla jsem na ní dneska ráno
tak to je opravdu čerstvé
![]()
taky jsem měla mít termín v únoru ![]()
Jdu posílat pozvánky…pokud na někoho zapomenu, nechť mi to napíše a okamžitě pozvánku pošlu
@Izzz, jsem tam
.
@irenn, únor je pro nás asi zakletý
,myslím, že jsme všechny čekali mimi na únor
.
@Marssyy, já doufám, že už mám smůlu vybranou a příště už to výjde. Mít ZT dvakrát za sebou už je fakt smutné
.Ale do třetice všeho dobrého
.
První mimčo jsme měli mít cca 10.9. a druhý 7.2.
Achjo..
pozvánky poslány
Marssyy,
tak nejsem jediná se dvěma ZT…dotřetice všeho dobrýho!!!
Do skupiny pomalu přicházejí členové, snad se tam do týdne sejdem všechny, kterým jsem pozvánku poslala, ať můžem začít ![]()
@Marssyy ahojky, vítám Tě, ač nerada
já jsem také po druhé revizi, obě zamlklá těhotenství
to je snad prokletí této doby.. no, ale bojujeme dál, nesmí nás to položit přece
touha po miminku je větší než strach a to je důležité
my měli první termín 2.8. takže tento měsíc je pro mě celkově náročný, snad se tělo dá konečně dohromady a za rok by tu třeba miminko už mohlo být. Druhý termín pak byl 25.11. tak to zase budu prožívat.
Jinak doufám, že Vám nevadí, že tu jsem, když nemám po ZT v červenci, ale jsem na tom vlastně obdobně a potřebuji o tom mluvit. Holčiny z diskuze po první revizi jsou všechny těhule, tak tam chdoit je dost obtížné a mluvit o tom doma pořád dokola nechci, to je o ničem.. však to znáte..
Jestli je ti tady s náma dobře, není co řešit…měla bys mít někde pozvánku do skupiny
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.