ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6653
15.8.12 13:43

@miska.gra nic platit nikde nebudeš! Máš na to prostě nárok po 2 potratech, holky, nenechte se odrazovat a už vůbec nic platit, pokud si platíte pojištění. Já si například genetiku zařídila sama, doporučení není potřeba. A na imunobiologii mi napsala žádanku paní genetička. Sama mi říkala, že doporučení není potřeba, že to jen ve velkých centrech chtějí, že by jinak bylo až moc lidí a už by se neměli kam hnout. Vzali mě bez problému, po 2 potratech to má být smaozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.8.12 13:43

@mallenka to jsou skvélé zprávy..=D já měla po minulé prohlídce podobné.. a poslal tě tedy na nějaké vyšetření? řekl ti co se bude dál dít?? no u mě právě o té genetice taky nemukl a já jak byla uplně mimino, nestihla jsem se zeptat.. jiank to označování je to že dáš zmínit u mojeho komentáře a tím pádem píšeš jakoby mě.. asi táák, jsem tu taky nově, ale tohle jsem zatím vypozorovala.. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.8.12 13:45

@Barunka88 takže když tam půjdu na tu genetiku, řeknu jím že jsem po dvou potratech, ale nemám doporučení od dr tak mě musí vzít bez toho aniž bych něco platila jestli tomu dobře rozumím? to je supr.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
15.8.12 13:46

@mallenka po textem je zmínit ( takže když budeš chtít zmínit mne, dáš to pod mým textem ) :-) jsem ráda, že Ti vyšla dobře kontrola, 2 měsíce utečou jako nic, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
15.8.12 13:48

@miska.gra jak kde, já jsem volala do 2 center a v jednom chtěli, v jednom ne. Paní primářka mi pak vysvětlovala, že to je opravdu jak kde. Měla jsem štěstí na skvělou primářku a fakt byla skvělá. Prý je důležité nenechat se odbýt a s tím souhlasím. Já rozhodně nechci čekat, až se mi to stane po 3!!! Léakři opravdu spoléhají na nevědomost a že nebudeme bojovat o to na co máme nárok, ano, drahé to je, ale to mne nezajímá. Já už se po zkušenostech starám o vše sama raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
15.8.12 13:49

@miska.gra také mají nějaké objednací lhůty, jak kde, ale tak 14 dní třeba a pak měsíc i víc výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.8.12 13:58

@Barunka88 máš uplně naprostou prvdu… já jsem právě žila v doměmí že se genetika dělá až po 3potratech.. pak jak už jsem psala nahoře mi dr v nemocnci řekl že když už se mi to stalo dvakrát tak mě pošle můj gyn na genetiku a když jsem došla ke gynekologovi, ani o tom nemuknul, řekl že mi udělá všechna možná vyšetření, něco řešil se sestřičkama a pak mi vše vysvětlila setřička-zoonosy, cukrovka, hematologie a o genetice ani zmínka..proto říkám že chci počkat do toho 27.co mi na to řekne, jenak na tu imuno a na tu genetiku a kdyžtak si to začnu obíhat sama..Bydlím v Č. Budějovicích takže tady máme vlstní genetické centrum..tak sand uvidíme… taky nechci čekat až se mi to stane potřetí! to už bych asi nepřežila.. :roll: :roll: proto jsem i ráda že jsem se dostala taky k vám..víc lidí, víc zkušenost.. moc děkuju Baru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
15.8.12 14:05

@miska.gra nemáš zač děkovat, já vím jak Ti je :hug: bude líp, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.8.12 14:12

@Barunka88 já vím že bude líp, však už to mám jednou za sebou, ale je to šíleně nespravedlivý..poprvé jsem větě že bude lépe nevěřil a nesnášela jí, podruhé už vím že to tak je, ale… jinak jsem si tady napsala ten deníček a pořád se tu neobjevil, kdy tu asi tak bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
15.8.12 14:14

@miska.gra to nevím, ale nějakou dobu trvá, než ho zveřejní. Nespravedlivé to je, ale zase já to beru tak, že mne to neskutečně posunulo dál. Jsem silnější, jsem jiná. Nevím, nesoudím lidi kolem sebe, nechci závidět těm, kteří otěhotní a ani třeba nechtějí. Jsou horší věci v životě a i na nás miminko čeká. Jen si dává na čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
15.8.12 14:43

@Barunka88 jako by jsi mi mluvila z duše, taky mě to změnilo..jsem silnější, ale taky citově nedostupnější myslím.. to já mám bohužel problém nesoudit lidi co nechtějí otěhotnět a zároveň těhotenství bojkoutijí, kouří a já nevím co vše a stejně se jim narodí zdravé mimi… a my co pro to děláme první poslední, nám se dějou takové věci.. přijde mi to šíleně šíleně nesprvedlivé.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
15.8.12 17:17

@miska.gra @Barunka88 a tak už to umím, taková blbost :) holky máte pravdu, souhlasím s Váma. Gyn.mi neřekl vůbec nic dál, nějak jsem se zapomněla zeptat, jak jsem měla radost, že nemusím čekat tři měsíce, takže krom toho, že mě hned napadlo, když jsem viděla jedno plato, jeden měsíc, jsem se na nic nezeptala, pak jsem měla radost z odpovědi a to su celá já :D ale napíšu si to na příští čtvrtek na papír a pěkně si budu odškrtávat na co jsem se chtěla zeptat, takže se ho zeptám, ale on mě tam určitě pošle, je hrozmě dobrý gyn. a na naší straně docela vyhlášený, má hodně zkušeností, tak snad nám pomůže mimi donosit…já právě mám strach, že když mě objednají na genetice, že to bude dlouho trvat, než na mě dojde řada a pak výsledky měsíc, to se mi fakt nebude chtít čekat, prostě do toho půjdem a risknem to, snad to nebude špatně…já, už když jsem prvně měla ZT, tak jsem byla moc smutná, brečela jsem celou noc, než jsem jela na revizi, nesnášela jsem se a byla jsem na dně, ale když jsem se pak probudila z nark.tak jako by se mi ulevilo, pak jsem si přitulila malou, tehdy skoro tříletou, bylo to moc fajn, pomohla mi a pak jsem po čtyřech letech otěhotněla a opět ZT, tak to se mnou taky dost zamávalo, ale ta myšlenka, že zase se budeme snažit být těhotní mě prostě hnala směrem dál a žene, takže dva měsíce v práci přežiju a snad TO brzy přijde, malá bude mít narozeniny v listopadu, budou pak Vánoce, to uteče a Vám holky taky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
20.8.12 14:55

@Izzz Ahojky.
Tak jsem si byla dneska pro výsledky z té pitvy.
byl to chlapeček a nenašli žádný problém.
Mohla to být nějaká genetická vada, která není poznat.
Ale byla jsem mile překvapená, paní doktorka mi hned dala doporučení na genetiku do Prahy, na infekční a vzala mi stěry na nějaký infekce.
Tak jsem ráda, že to budu všechno absolvovat a budu aspoň vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.8.12 10:03

Ahoj…přijď za námi do skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.8.12 20:19

ZP

Ahoj holky, jsem od středy po revizi ZT asi v osmém týdnu, nebylo srdíčko :/pořád jsem z toho smutná, je to už lepší, ale když mi to chytne a začnu vzpominat, hned brečím. Už mám druhý potrat, první asi v 5.týdnu samovolně. Nevíte někdo, či může potrat způsobit vyčerpání, mám ještě Roztroušenou sklerozu, která prý na potrat nemý vůbec vliv, ale mívám občas větší únavu a dva dny jsem byla dost potom vyčerpaná, když jsme byly na vodě se koupat, já jen sice ležela asi hodinu a pul na lehátku na sluníčku, ale když jsme se pak vrátily, byla jsem mrtvá, i z té cesty, hned jsem si musela lehnout :/Tak si to dávámm za vinu, že jsem mela radši být doma a nic by se nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty