ZT červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
31.7.12 14:12

No mě řekl, že jestli potratím, tak už žádné nechce, takže teď mě čeká opět přemlouvání, aby do toho ještě jednou šel. Ale až po genetice a hematologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 14:21

@Bigcatinka Tak snad nebudeš muset moc dlouho přemlouvat. A dopadlo všechno dobře, po tom porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 14:31

Jj ono je nejdůležitější to těhotenství ihned ukončit. Malá to naštěstí zvládla, byla tedy měsíc v nemocnici, ale je to obrovská bojovnice :) On se hlavně bojí, aby se to všechno neopakovalo, hlavně ten HELLP.
misulko to co jsi si prožila ty je asi stokrát horší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 14:48

@Bigcatinka Přijít o miminko je těžké v jakékoliv době. Pro mě to bylo hrozné už jen proto, že jsem ho cítila a začala si s ním povídat. A najednou to bylo všechno pryč a potom to strašné čekání v tý nemocnici, kdy na mě začnou působit léky, to bylo taky šílený.
Já už si teď jenom přeju, aby to brzy vyšlo a bylo vše v pořádku, protorž rodit mrtvé miminko, tak to je strašná rána na psychiku.
Hodně mě drží nad vodou děti, to je důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.7.12 14:59

@misulka34 no právě, já měla ZT 2×, to je na psychiku moc. Ještě jsem už jak blbec nekupovala kočár pro dvojčata a div nepřeměřovala dveře, jestli projede. Koukám, že radovat z mimi budu až ho opravdu budu držet v náruči, a to si člověk říká, když tam vidí to srdíčko, že má vyhráno a ono velké prd. A proč tvému mimi přestalo být srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 15:12

@Bigcatinka Kdo tě poslal na hematologii? gyndr? dobrovolně nebo sis o to řekla?
My jdem zatím jen na genetiku po 2 zt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
31.7.12 15:17

Oni ty chlapi to mají s těma citama trošku jinak :roll:,mně manža taky říkal, že to mimi bylo i jeho, i když to na něm nebylo tak znát, že je mu to tak až tak líto :roll:,tak jsem tak nějak pochopila ;).
Příště doufám, že už to bude mít dobrý konec u nás všech :hug:.

@Bigcatinka, je mi líto, že jsi přišla o dvojčátka :,(.

U mě se rozjela pěkná chřipajzna :twisted:,manža navíc neví v kolik dnes přijede, tak tu budu válčit sama s klukama :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
31.7.12 15:22

Ahoj holky, ‘vitam‘ nove prichozi. je to fakt desive, kolik z nas si tim proslo a prochazi :( jak mame vyspelou medicinu ale s timto si stale neporadi :( preji vam moc sil a at nas to za chvili preboli a tesime se z dalsiho miminka… ja si svou revizi ‘uziju‘ zitra… ted jsem vyplnovala x papiru, co mi dali a uz to na me pada :(a k tomu dnessni pohovor na praci vazne fraska, jsem se nemusela ani obtezovat tam chodit…ale aspon jsem si nakoupila nejake ovoce a prosla se po slunicku… posledni dny jen lezim a valim se. zadna chut ani energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 15:30

@Bigcatinka Ještě to nevím, musím jít pro výsledky z pitvy, ale kolikrát se na to prý ani nepříjde.
Pamatuju si na větu kterou mi řekla doktorka, když jsem byla na ultrazvuku, když jsem přestala cítit pohyby:JE VIDĚT, ŽE SE TO STALO BĚHEM NOCÍ(byla jsem tam dopoledne)PROTOŽE JE JEŠTĚ VIDĚT, ŽE SI MIMINKO HRÁLO S RUČIČKAMA.
V tu chvíli ta představa, že ten můj malej prďolka si hraje s ručičkama a najednou přestane být srdíčko, tak mi to přišlo strašný a tak strašně nespravedlivý.
Ale to prožívá každá maminka v jakémkoliv týdnu těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
31.7.12 15:34

@katuska_m, to bude dobrý :hug: :hug: :hug: .Jsme s tebou :hug:.
Potřebovala bys nějaké rozptýlení, ale stejně by sis neužila, ani na to neměla náladu :roll:.
My máme v sobotu sousedkou grilovačku a taky už jsem říkala manžovi, že nikam nejdu. Nemám prostě náladu na lidi a ještě, aby na mě koukali jestli jsem nebo teda nejsem těhotná :zed:.Radši budu sedět sama doma, ať si to ostatní užijí. Manža mi zas říká, že se nemám stranit lidem, když se na to necítím, tak nikam nejdu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
31.7.12 15:36

@misulka34, ani nevíš jak moc mi to je líto :,( :,( :,( .Fakt hrozné :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.7.12 15:37

Katusko,
tak co ten pohovor? Bylo moc lidí? Tak aspoň nějaký pozitiva vidíš :)
Revize bude v pohodě, uvidíš…a pak začne nový období. Mě teda v nemocncic nic nedávali, všechno jsem vyplňovala se setrama a doktorama.

Já ode dneška držim dietu, tak snad do novýho miminka shodim aspoň 20 kg…je to můj sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 15:41

@Market82 No to mi povídej s tím koukáním na to jestli jsem nebo nejsem těhotná. Já jsem měla dost velké bříško od začátku těhotenství, takže to na mě bylo dost vidět a teď ty zákazníci v práci to věděli a pak zase přišli, když už jsem těhu nebyla, někteří se s tím neprděli a ptali(to jsem byla radši),ale někteří jen koukali a to bylo hrozné, úplně jsem ty pohledy cítila. No a samozřejmě, že někteří se mě ptali jestli už mám miminko.
Takže moje odpověď je vždy zaskočila a chudáci nevěděli, co mi na to mají říct.
Ale byli milí.
Nejhorší pro mě vždy je, když příjde mamina s kterou jsme byli stejně těhotný, ta představa, no hrůza.
Teď si myslím, že budou ještě krušný chvilky v říjnu, to jsem měla mít termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4995
31.7.12 15:42

@Izzz, no dietku bych si měla taky naplánovat, tak ti držím palečky, ať se ti podaří zhubnout ;).
Já zhubla loni, teď jsem teda už něco nabrala jakože v těhu, tak si připadám jak kulička :oops:.Doufám, že se mi podaří brzy otěhotnět, abych tu dietu nemusela řešit :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.7.12 15:43

@Izzz Tak to tě obdivuju, já bych potřebovala schodit aspoň 5 kg, ale nejsem schopná.
hlavně u mě cvičení atd. není možné, protože jsem začala mít nějaké problémy se srdcem a furt mi budší jako blázen, takže se bojím a radši ani necvičím, aby to semnou někde neseklo.Asi ta psychika, nevím, už si připadám jako hypochondr:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty