Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to připadá, že to je celé krycí proces k něčemu hodně blbému. V cizí zemi, v neznámém prostředí, večer, hrajou stopovací hru. Kdyby se holčině stalo cokoliv v tom lese a okolí, už by ji našli. Promrzlou, zraněnou, v nejhorším případě mrtvou, ale našli. Teď ten návrat rodiny do Berlína. Celé mi to hodně smrdí.
@Murka píše:
Mě to připadá, že to je celé krycí proces k něčemu hodně blbému. V cizí zemi, v neznámém prostředí, večer, hrajou stopovací hru. Kdyby se holčině stalo cokoliv v tom lese a okolí, už by ji našli. Promrzlou, zraněnou, v nejhorším případě mrtvou, ale našli. Teď ten návrat rodiny do Berlína. Celé mi to hodně smrdí.
Kdyby se mi ztratilo dítě v lese v cizí zemi, tak to poslední co budu dělat je, že odjedu domu. ![]()
@ludmilaadamkova ja se přiznám, že znám akorát Boubín. Jestli je to tam takhle, tak je to fakt hrozně nebezpečný.
Ti rodiče ale nemají rozum!
@mackA159 píše:
Kdyby se mi ztratilo dítě v lese v cizí zemi, tak to poslední co budu dělat je, že odjedu domu.
No to je právě to. Úplně podivné chování rodičů. Snad se z nich vyklubou normální lidi, co pro to měli nějaký rozumný důvod a hned se vrátí hledat.
Zvláštní to rozhodně je. Děti (9,8 a 6) nechají běhat samotné v lese v horách, kam prakticky už přichází zima, kde ani není signál.
A jejich zmizení ohlásí až za pár hodin.
Pokud je to nějaká zálesácká rodina, tak dejme tomu. Ale jestli jsou to normální Berlíňané, tak je vážně podivné. A i to, že vyrazili takhle do hor k českým hranicím
Kdyby to bylo v létě, tak neřeknu.
I ti záchranáři, i když to nemůžou říct na plná ústa, naznačují, že tam holčička není ![]()
Jasně, můžou to být extrémně nezodpovědní rodiče, kterým prostě ruplo v kouli a řekli si, že je super nápad vzít v říjnu děti do hraničních hor a udělat si tam stopovací hru.
A v noci už mrzne ![]()
@ludmilaadamkova píše:
@unuděná Tak jasný. Já jsem taky jela na tábor, kde byla stopovacka, ale byl to standartní les šlo se mnou starší holka a bylo léto a den. Víš jak to tam vypadá? To je místo, kde není ani signál jsou tam rokle i bažiny, spoustu srazu, převisu, široko daleko jen staré barabizny opuštěné vojenské objekty chalupy ještě po odsunu Němců.. Navíc už byla pěkná zima i v podvečer, foukalo. Holka měla ryfle a bundicku a červeny botičky do města.. nevím no.
Až tak detailů nevím, ale mám dojem, že jí začali hledat už někdy v 16, ne? To pak nebyl žádný večer a přes den bylo pěkně
Ale jinak souhlas, je to hodně divné.. Na druhou stranu, kdyby se jí tam chtěli nějak zbavit, proč by to tak rychle hlásili na PČR? ![]()
@g.sandova píše:
@ludmilaadamkova ja se přiznám, že znám akorát Boubín. Jestli je to tam takhle, tak je to fakt hrozně nebezpečný.
Ti rodiče ale nemají rozum!
Já osobně tam nebyla ale popisoval mi to člověk co to tam zná a má to tam prohozeny. Proto prý nechtěli ani dobrovolníky z počátku na první noc.
Vždycky když čtu případy záhadně ztracených dětí, tak se mi vybaví případ Vallow. Ale tam to byli úplní magoři, nechci malovat čerta na zeď.
@Parninas píše:
No to je právě to. Úplně podivné chování rodičů. Snad se z nich vyklubou normální lidi, co pro to měli nějaký rozumný důvod a hned se vrátí hledat.
V takovým případě snad ani žádný rozumný důvod není. Mám z toho teda pěknou husinu. Kdyby se rodiče chtěly zbavit takhle velkých děti, opravdu by mě zajímal důvod. ![]()
@Murka píše:
Právě. Celé to působí jako nějaká bizarní krycí historka. Ztratilo se nám dítě, víte v lesích, na hranicích s tou divnou východní zemí, kdoví, jak to tam mají, jestli ji vůbec pořádně hledali, co tam žije za lidi… Jenom jsme jeli na výlet.
Kdyby se mně (a myslím, že většině matek), ztratilo dítě, tak by mě musela hlídat rota vojáků, abych to tam neprohledávala osobně.
Příspěvek upraven 12.10.21 v 08:43
@unuděná píše:
Až tak detailů nevím, ale mám dojem, že jí začali hledat už někdy v 16, ne? To pak nebyl žádný večer a přes den bylo pěkněAle jinak souhlas, je to hodně divné.. Na druhou stranu, kdyby se jí tam chtěli nějak zbavit, proč by to tak rychle hlásili na PČR?
No já ti nevím, ale čím později bys to jako vinník ohlásil, tím větší terč si na záda děláš. To je podle mě celkem logické.
@unuděná píše:
Až tak detailů nevím, ale mám dojem, že jí začali hledat už někdy v 16, ne? To pak nebyl žádný večer a přes den bylo pěkněAle jinak souhlas, je to hodně divné.. Na druhou stranu, kdyby se jí tam chtěli nějak zbavit, proč by to tak rychle hlásili na PČR?
No nahlásil to o půl sedmé večer respektive o půl sedmé večer se začalo hledat je možné že do té doby hledali sami. Už se smrakalo. Ale to je detail. Moc hezky tam nebylo ani odpoledne. Ono se to později nějak posune. Policie určitě pracuje se všema variantám ona na tom pracuje i Německa policie.
@Parninas píše:
Vždycky když čtu případy záhadně ztracených dětí, tak se mi vybaví případ Vallow. Ale tam to byli úplní magoři, nechci malovat čerta na zeď.
Mně hned případ Madeline Mmcane nebo nějak tak se ta holčička jmenuje..
@Parninas píše:
No já ti nevím, ale čím později bys to jako vinník ohlásil, tím větší terč si na záda děláš. To je podle mě celkem logické.
No to je asi pravda.
Ještě mě hodně udivuje fakt, že rozhodně nebyla oblečená do terénu - kdyby plánovali celodenní pobyt v lese a šlo o takovou sportovní přírodní rodinku, tak budou sakra jinak vybavení ![]()
Prijde mi to divné od začátku. 8leta přeci není uz malá a pokud by mohla, bude reagovat na volání. Tak jsou 3 možnosti: je mrtvá nebo tam není, proto nebyla vidět přes termovizi a nebo je zraněná a někde schovaná, otázkou je, jak dlouho by se zraněním přežila v noci.
Ale jako jet někam, kde to neznám na stopovacku v lese a poslat dítě samo, potažmo se sourozenci je na hlavu nebo určitý úmysl.
Snad se pletu