Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lachtanice86 píše:
No taky by se mohlo stát, že ne rodice něco udělali, ale ti kluci
Myslím, že to by z nich policajti velmi rychle vytáhli, nebo alespoň pojali podezření a svěřili je do péče psychologů. Myslím, že tohle by neututlali…
Cetla jsem, ze psi stopu zachytili, ale nedokazali ji udrzet nebo tak neco.
Taky se obavam nejhorsiho, uz je to moc dlouho a ma zacit snezit.
@ludmilaadamkova píše:
Co holky říkáte na tuhle zprávu?https://www.idnes.cz/…-zpravy_misl
Mně to celé přijde divné. Pokud by se jen ztratila a nic se nestalo už by ji dávno našli.,
Bud rodiče neříkají celou pravdu nebo někde spadla a je v bezvědomí nebo mrtvá a nebo ji našel někdo špatný a unesl ji.
Každopádně hrát stopovací hru v těchto místech pozdě večer ještě v zahraničí ( pro ně) mi přijde divný… i informace že rodiče včera odjeli do Berlína.
Já jsem strašně poznamenaná sledování crimi true příběhů
takže já tam od samotného prvního rána vidím nekalost
Já jsem v tomto ten skeptik, který tvrdí, že tam bude nějaká levárna ze strany rodiny. Prý tam ale byla, což potvrdili rodiče, bratr a bratranec. Ovsem vše je rodina, takže bůh ví, snad se už policie zaměřila i na rodinné prostředí. ![]()
Kéž by se našla, je jen o rok starší jak moje dcera.
@unuděná píše:
Myslím, že to by z nich policajti velmi rychle vytáhli, nebo alespoň pojali podezření a svěřili je do péče psychologů. Myslím, že tohle by neututlali…
Otázkou je, jak moc podrobný ten výslech/psycholog v tom aufu byl. Myslím, že v té první chvíli šlo o informace o poloze. Původně bych vsázela spíš na nějaké krytí, ale to by sebou nebrali ostatní děti a minimálně ne toho bratrance. A i když je mi jasné, že ve stresu nejsou reakce lidí logické, ten návrat domů, když máš v takovém terénu a v zimě dítě?
Mnoho otázek.
V každém případě vystrašená, ve stresu, zraněná…v tomto terénu moc šancí už nevidím. Ale budu doufat, ty děti se dotýkají každého z nás.
Příspěvek upraven 12.10.21 v 09:20
@ludmilaadamkova píše:
@Bábrdl Hrozny kluci 6 a 9 roku fakt malé děti na druhou stranu už uvědomující si spoustu věcí. Je mi z toho smutno.
I kdyby jí utekli, nikdy na světě to nemůže být jejich vina, to že se ztratila. Takhle malé dítě prostě nedomyslí, co se může stát, jak je les hluboký, že tam není signál, že tam je nebezpečný terén.
To měli ti rodiče. ![]()
Ale jasně, že jestli se nenajde, budou si dokonce života říkat „proč jsem tehdy neudělal to a to“.
@ludmilaadamkova píše:
A myslíš že by dokázali ti kluci nic neříct? A hrát hru nic nevíme sestra se ztratila a nevíme co se stalo? Určitě se jich policie, zachánáři rodiče, ptali a ne jednou co a jak. Neveřím že by se ani jeden z nich neprokecl a říkali by to samé. Neříkám že se to nemohlo stát, ale to už by věděli.
Hele ja jsem na tohle hrozná, vim to. Jasně že se to nestává často, ale vrah může být i dítě. To ze se jich ptali, možná, že by to priznali? Těžko říct.
@ludmilaadamkova píše:
A myslíš že by dokázali ti kluci nic neříct?
Co neříct. Ale ukrýt tělo tak, aby ho nenašlo 500 policajtů, lesáků a x pátracích psů?
Co jsem tak zběžně četla, tak tu hru nehráli večer. Hráli jí normálně v neděli odpoledne. Pak jí zřejmě nějakou dobu sami hledali a pak zavolali policii. Vpodvečer už jí hledala policie. Média uvádějí zavádějící zprávy, nejde všemu věřit.
@Bábrdl píše:
I kdyby jí utekli, nikdy na světě to nemůže být jejich vina, to že se ztratila. Takhle malé dítě prostě nedomyslí, co se může stát, jak je les hluboký, že tam není signál, že tam je nebezpečný terén.To měli ti rodiče.
Ale jasně, že jestli se nenajde, budou si dokonce života říkat „proč jsem tehdy neudělal to a to“.
Já vím že za to oni nemůžou já jsem to myslela tak že si to ty kluci budou dávat za vinu.. sami sobě
@chs.jasmin jaky sleduji crimi kanály a proto v tom vidím něco špatně od začátku. A fakt bych se ráda pletla
@lachtanice86 tohle je fakt uz hodne divoka teorie. Tak divoka, ze se nemohla stat. Ani, dite by to reklo, s placem by to po chvilce vyslechu cele vyklopilo. Decko vyslycha vzdy policajt skoleny na praci s detmi, nejspis tam byl i psycholog. Dite by se okamzite zapletlo do lzi. Stacilo by jen trosku pritlacit. Takze ne, takhle to fakt nebylo.
@lachtanice86 píše:
Hele ja jsem na tohle hrozná, vim to. Jasně že se to nestává často, ale vrah může být i dítě. To ze se jich ptali, možná, že by to priznali? Těžko říct.
Tak si prober ty svoje seriály a jmenuj jeden reálný případ, kdy by dokázali děti 9 a 6 ukrýt tělo stejně těžké jako ony tak, že by ho nenašly stovky pátračů.
Jestli se ta holčička nenajde, tak na nich to podezření ulpí. „Kdo ví, co jí udělali.“ „A kdo ví, co jí udělali rodiče.“
Což je hrozný.
Tenhle případ se mi zdá divnější než ztracená Maddie. Tam si dovedu představit i to, že ji unesl pedofil a i tu variantu, že se probudila šla hledat rodiče, někdo ji srazil autem a tělo ukryl.
Ale tady… Že by zrovna narazila na vraha v lese?
Já na ni pořád myslím. Tak moc si přeji aby se našla živá, ale bohužel, něco mi říká, že nemá šanci už. Venku je večer zima, nemá jídlo, pití…
@AnastazieB píše:
Co jsem tak zběžně četla, tak tu hru nehráli večer. Hráli jí normálně v neděli odpoledne. Pak jí zřejmě nějakou dobu sami hledali a pak zavolali policii. Vpodvečer už jí hledala policie. Média uvádějí zavádějící zprávy, nejde všemu věřit.
Podle německých médií to bylo tak, že rodiče poslali děti napřed. Uplynul nějaký čas, pak dva kluky našla cyklistka a „počkala s nima na cestě na rodiče“. Což nevím, co si pod tím představit. Ale zřejmě jí řekli, že se ztratili. Holčička s nima už nebyla ![]()
@lachtanice86 píše:
Jsou dva.. museli by se domluvit co a jak říkat stačilo by aby jeden z nich řekl něco jinak a policie ti zbystří.. policie vždycky pracuje se všema variantama. Co napadne nás napadne i je. I dospělí lidi pokud by byli dva by to měli co dělat zahrát tak, aby policie nepojala nějaké podezření.
Pokud se tak stalo už by to věděli.