Ztracená holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
12.10.21 10:17
@Martinka654 píše:
Ten terén je tu hrozný, je tu dost pozůstatků po 2.světové válce, mohla se někam propadnout a to i dost hluboko, ale předpokládám, že to by ji už našli. Nemyslím, že promrzlé dítě by šlo extrémně daleko.
Pravda je, že stačí pár minut chůze a je v Německu, navíc ten les je hodně hluboký.
Je to pohraničí a těch existencí se tu pohybuje hodně, při silnici je to tu samá šlápota, bordely.. Ale to by se musela dostat do civilizace, pár kilometrů chůze, ale to by ji snad zaznamenala nějaká kamera.
Mě přijde i podivné, že 8 leté dítě v neznámém prostředí, kde nezná ani jazyk při stopovačce nedostalo k sobě telefon, ale to každému divné přijít nemusí.
Nevím, možná ještě divoká prasata, zmrzla nebo něco tají..

Není tam signál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.10.21 10:19
@Ms.Ragdoll píše:
Je mi té holčičky tak líto. I té rodiny. Nemyslím si, že by do toho rodiče museli být namočení. Je pravda, že hodně lidí prostě moc nepřemýšlí, je to pro ně výlet a hotovo.

My jsme takhle kdysi v cestou dolů z Lysé hory potkali v půlce cesty rodinu, co šla nahoru. Byly tři hodiny, mrholilo, bylo chladno, zatáhlo se. Dvě mladší školní děti byly v converskách, softshelové bundě, neměly pláštěnku, čepici, nic. Kluk tam naříkal, že má hlad a žízeň. Máma na to, že až dojdou nahoru, něco si dají, že za chvíli jsou tam. Máma sportovní kabelku, jedno dítě malý dětský batůžek, druhý děcko takovej ten vak na přezůvky nebo co to je. Táta nic.

Pod horou je hotel a takových tam bylo víc. Oblečení jak do města a šli na procházku.

Příspěvek upraven 12.10.21 v 10:16

Asi to tak bude.
Já mám třeba před horami velký respekt. Tam se mění počasí z hodiny na hodinu.
Ale někteří lidé to berou prostě jako výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
12.10.21 10:19

Takze rodice si odjeli vklidu do Berlína, Jo? Tak to uz je uplnej bizár.

Bud spatna souhra nahod - nekdo ji nasel a unesl (v okoli je bordelu dost)

Nebo to bylo uplne jinak. Zase ty dalsi 2 deti by asi nelhali, ze tam s nimi treba vubec nebyla.

Pochybuju, ze u nejaky babicky bez mobilu ve svetnici pije kakao.
:,( Strasny.

Spis v tom maji prsty hlavne rodice. Uz podle tak blbyho napadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 10:21

Nevím, zda to někdo přede mnou už nepsal, ta diskuze je dlouhá a zatím jí pročítám.
Ale mě to připomíná zmizení Madeleine McCann…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 10:22

@Ms.Ragdoll Nebo jak na jaře sváželi ty turisty ze Sněžky :zed: V keckách, džínech a batůžkem s půllitrem vody :roll: To mi prostě hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
12.10.21 10:24
@prejeta_zaba píše:
@BohunkaP Já jako chápu, že nejspíš někam spadla, ale přece v prvních chvílích by slyšeli aspoň nějaké volání, pláč. Kluci by si všimli, že někam sklouzla nebo něco. Přece když se pod tebou propadne plechový bunkr, asi si toho musí okolí všimnout, ne? No teď, 2 dny po tom v teplotách okolo 0 bohužel, to už je čím dál menší pravděpodobnost. :(

Pokud se při pádu uhodila do hlavy a upadla do bezvědomí, nemusel ji slyšet nikdo. A nemusel to být zrovna bunkr (který navíc opravdu nevypadá jako otevřená plechovka, do které hodíš myš) - v tom terénu se mohlo propadnout cokoli a kdekoli, může to být klidně zarostlá propadlina přírodního rázu někde pod skalním převisem, apod.

Navíc, pokud jsem správně zaznamenala, není vůbec jisté, že ty tři děti byly neustále spolu - naopak, pokud hrály stopovací hru, je velmi pravděpodobné, že byly vzdálené nejen od rodičů, ale i od sebe navzájem (a vzájemné schovávání se mohlo být přirozenou součástí hry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.10.21 10:26
@slivovickapalena píše:
Nevím, zda to někdo přede mnou už nepsal, ta diskuze je dlouhá a zatím jí pročítám.
Ale mě to připomíná zmizení Madeleine McCann…

A cim prosim te? Tady se holka ztratila v lese, spousta lidi si mysli, ze to v cesku neni mozny, e je, kor tam v tom terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.10.21 10:28
@Micaella22 píše:

Bud spatna souhra nahod - nekdo ji nasel a unesl (v okoli je bordelu dost)

Prokristapána, proč by někdo unášel dítě, který hledají dvě země, 500 policajtů, její fotka je všude v médích, když je tenhle svět plný žen a dívek, které nehledá nikdo, nemají žádné zastání a nikoho nezajímají? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682
12.10.21 10:29
@BohunkaP píše:
Pokud se při pádu uhodila do hlavy a upadla do bezvědomí, nemusel ji slyšet nikdo. A nemusel to být zrovna bunkr (který navíc opravdu nevypadá jako otevřená plechovka, do které hodíš myš) - v tom terénu se mohlo propadnout cokoli a kdekoli, může to být klidně zarostlá propadlina přírodního rázu někde pod skalním převisem, apod.Navíc, pokud jsem správně zaznamenala, není vůbec jisté, že ty tři děti byly neustále spolu - naopak, pokud hrály stopovací hru, je velmi pravděpodobné, že byly vzdálené nejen od rodičů, ale i od sebe navzájem (a vzájemné schovávání se mohlo být přirozenou součástí hry).

podle toho článku co sem někdo dával odkaz tak to působí že děti spolu pořád nebyli :think: možná kluci holce utekli a považovali to za srandu :nevim: a pak se mohlo stát cokoliv v každém případě ti rodiče jsou fakt divní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 10:30
@ka2ka píše:
podle toho článku co sem někdo dával odkaz tak to působí že děti spolu pořád nebyli :think: možná kluci holce utekli a považovali to za srandu :nevim: a pak se mohlo stát cokoliv v každém případě ti rodiče jsou fakt divní

Hrála jsi někdy stopovačku? Jde rodič, rozmístí šipky/fáborky/značky, za ním jdou děti třeba s 5 minutovým odstupem, pak by měl jít nakonci ještě další dospělák a jistit zezadu (což se tady tedy asi nestalo). Ty děti vůbec nemuseli jít spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682
12.10.21 10:32

https://plzenska.drbna.cz/…ne-noci.html?…. sznhp. box&dop_req_id=4KxEkXBO4lc-202110120830&dop_id=13865318
tak tady už prosí lidi kteří je potkali a viděli aby se přihlásili tak asi tak úplně té jejich historce taky nevěří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80085
12.10.21 10:34

@unuděná Takhle jsem to hrála s prcky, 5+3. Vyznačila trasu, zahrabala poklad, a vrátila se. Pak vyrazili oni a já za nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682
12.10.21 10:34
@unuděná píše:
Hrála jsi někdy stopovačku? Jde rodič, rozmístí šipky/fáborky/značky, za ním jdou děti třeba s 5 minutovým odstupem, pak by měl jít nakonci ještě další dospělák a jistit zezadu (což se tady tedy asi nestalo). Ty děti vůbec nemuseli jít spolu.

však píšu že ty děti nejspíš spolu nešli že podle toho článku to vypadá že šli kluci spolu a holka zvlášt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.10.21 10:36
@ka2ka píše:
https://plzenska.drbna.cz/…ne-noci.html?…. sznhp. box&dop_req_id=4KxEkXBO4lc-202110120830&dop_id=13865318
tak tady už prosí lidi kteří je potkali a viděli aby se přihlásili tak asi tak úplně té jejich historce taky nevěří

A co je na tom divneho, ze patraji pokud nekdo nevidel dite, aby vedeli treba v jakych mistech se pohybovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 10:36
@ka2ka píše:
však píšu že ty děti nejspíš spolu nešli že podle toho článku to vypadá že šli kluci spolu a holka zvlášt :nevim:

No psala jsi:podle toho článku co sem někdo dával odkaz tak to působí že děti spolu pořád nebyli :think: možná kluci holce utekli a považovali to za srandu
Z toho jsem soudila, žes myslela, že měli jít všichni společně.
Ale moc to fakt nesedí. Tohle se většinou hraje tak, že od jednoho bodu vidíš další. Kdyby holčička nevěděla, kam dál jít, stačilo počkat na toho, kdo jde za ní nebo zakřičet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová