Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@brulinka a T-mobile tě o tu platbu dál upomina, i když má to potvrzení o platbě?
Napsala bych jim doporučený dopis, kde bych je informovala, kdy a jak byla platba hrazena, znova prilozila potvrzení banky, případně kus výpisu, a vyckala na jejich reakci.
Zkus si u banky nebo na kartovem centru zjistit, jestli to případně jde reklamovat a kolik takové prověření transakce stojí.
Pokud by tm trval na svém, tak leda tu reklamaci, ale snažila bych se, aby to platil TM.
No ne že by mě, nějak upomínal, ale pořád tam mám „dluh“.. Nejsem běžný zákazník, máme „lepší“ firemní paušál. Takže to nemohu řešit přímo přes T-mobile, ale řeším to přes koordinátora ve firmě. A ten to řeší s T-mobilem. V bance mi řekli, „tady máte potvrzení, víc pro vás udělat nemůžeme, u nás je vše v pořádku“,ale že bych řešila reklamaci platby to ještě ne…
Může si třeba banka tu platbu vyžádat zpět? že bych šla tímto směrem?
@brulinka Banka postupuje dobře. Uvidíš, co na to řekne T-Mobile, až to koordinátor pošle.
Pokud by ještě prudili, asi bych poprosila banku, jestli by mi mohla sdělit číslo toho kartového účtu T-Mobilu, aby operátor věděl, KAM PŘESNĚ se kouknout.
Jinak nevím, zda třeba nemohlo dojít k tomu, že se při platbě kartou někde „ztratil“ nějaký variábl apod., čili že třeba T-Mobile ty peníze má (třeba u vaší firmy), ale nemá je spojené přímo s Tebou.
PS: Platbu zpět bych určitě nestahovala. Je věc operátora, aby si ji dohledal.