Zubaři Praha západ, Beroun, Kladno

581
14.10.12 20:47

zubaři Praha západ, Beroun, Kladno

Ahoj poraďta zubare ktrý by mne vzal a který je dobrý. Mám ale nejsem spokojená a vadí mi i vysoké ceny za vše. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
14.10.12 21:13

V Kladně jsem nehledala, ale dva měsíce zpět jsem hledala pro sebe a dceru, okres Beroun (pak jsem zkoušela ještě Dobříš) a nic..je teda pravda, že jsem chtěla dobrého zubaře a neplatit za každou ptákovinu, takže nakonec jsme přihlášeny na poliklinice Vysočanská, kde je to super a holt dojíždění jednou za půl roku vydržím..toť má zkušenost.. 8)

• Citovat
  • Upravit
15074
14.10.12 21:34

Zkušenost nemám, ale teď chodily letáky na nějakýho zubaře v Černošicích. Bere i děti. Leták už nemám, ale net určitě bude vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.10.12 21:38
@sterezie píše:
V Kladně jsem nehledala, ale dva měsíce zpět jsem hledala pro sebe a dceru, okres Beroun (pak jsem zkoušela ještě Dobříš) a nic..je teda pravda, že jsem chtěla dobrého zubaře a neplatit za každou ptákovinu, takže nakonec jsme přihlášeny na poliklinice Vysočanská, kde je to super a holt dojíždění jednou za půl roku vydržím..toť má zkušenost.. 8)

Já měla v Počernicích než jsem šla právě na Kladno a tluču se do hlavy proč jsem odešla. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.1.14 08:57

Ahoj, nevite o zubari na kladne ktery pribira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.3.14 20:45

Ahoj, nevíte o nějaké dobrém zubaři na Kladně, který přibírá? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
7.10.15 15:46

Obnovuji diskuzi… nemáte tip na dobrého zubaře v Berouně a okolí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.