Bolí trhání osmiček?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.12 13:43

Bolí trháni osmiček?

Dobrý den
Chci zkušenosti kdo už byl na trhání osmiček nebo spíše uklidnit :(
Zubařka mi oznámila že půjdu na vytržení všech osmiček a že mi to budou i šít, jsem strašná poseroutka a zubařů se bojím jak čert kříže :,(
Prosím je tu někdo kdo byl na trhní? jak to probíhá? bolí to?
díky za příspěvky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
7.10.12 13:44
@Anonymní píše:
Dobrý den
Chci zkušenosti kdo už byl na trhání osmiček nebo spíše uklidnit :(
Zubařka mi oznámila že půjdu na vytržení všech osmiček a že mi to budou i šít, jsem strašná poseroutka a zubařů se bojím jak čert kříže :,(
Prosím je tu někdo kdo byl na trhní? jak to probíhá? bolí to?
díky za příspěvky :mavam:

Trhání jako takové nebolí, je to umrtvené, až když to přijde k sobě. Ale dá se to utlumit práškama na bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.10.12 13:49

Mě tedy trhali jen jednu ale za to už jsem jí měla dost zbolavělou a zahnisanou… měla jsem z toho strašný strach ale nakonec byl při trhání cítit jen takový tlak a když to přišlo k sobě vzala jsem jednou jeden jediný ibalgin, jasně bylo to nepříjemné ale dá seto vydržet, mě osobně to nešily ale byla bych radši kdyby mi zašili protože pak se mí v té dírce džely zbytky potraviny…držímpalce

• Citovat
  • Upravit
13503
7.10.12 13:50

Neboli, protoze je to umrtveno..Po dozneni oblbovaku je mozno uzit nejaky prasek proti bolesti. Ja mam vsechny ctyri venku a bylo to naprosto v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.10.12 13:50

Ted je otazka, zda ti je budou trhat najednou, jako mne pod narkozou.Nebo sice vsechny 4,ale postupne.
Jak nekdo psal, trhani, jako takove neboli, ale potom je to masakr, hlavne mit po ruce leky na bolest a nehrat si na hrdinu.
Ja po operaci byla dlouho natekla a oblicej jsem mela plny modrin. Vyoadala jsem, jak barevny krecek.Jak mi rikali rodice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.10.12 13:53
@sara1000 píše:
Ted je otazka, zda ti je budou trhat najednou, jako mne pod narkozou.Nebo sice vsechny 4,ale postupne.
Jak nekdo psal, trhani, jako takove neboli, ale potom je to masakr, hlavne mit po ruce leky na bolest a nehrat si na hrdinu.
Ja po operaci byla dlouho natekla a oblicej jsem mela plny modrin. Vyoadala jsem, jak barevny krecek.Jak mi rikali rodice :)

Fuuha tak ty si trhání měla asi dost děsivý…já byla druhý den po trhání ready… ale taky je rozdíl trhat jednu a všechny

• Citovat
  • Upravit
19131
7.10.12 13:55
@ikyki píše:
Fuuha tak ty si trhání měla asi dost děsivý…já byla druhý den po trhání ready… ale taky je rozdíl trhat jednu a všechny

mně trhali jen jednu a dopovala jsem se práškama tak tři dny, po tu dobu jsem se nemola ani usmát, natož něco rozžvýkat…ale přežít se to dalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.10.12 13:55

Ahojky, trhání osmček mě čeká taky. Netrhá mi to moje zubařka, ale poslala mě přímo na stomatochirurgii, tak jsem taky zvědavá co bude. akorát mám čekací dobu cca dva měsíce, takže se dá říct, že se vlastně i těším až to bude venku. a bolest nebolest, aspoň už budu mít klid.. ale jak říká alenka 84, myslím že to trhání bude spíš jen nepříjemné a bolest bude, až to bude přicházet k sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.10.12 13:56
@ikyki píše:

Tak nejhorsi asi bylo, ze mi to sesili po kazdem vytrzenem zubu a pak to svazali k sobe, ty dolni a horni. Takze jsem jedla jen brckem, nez mi vypadaly stehy.Mela jsem oba koutky natrzene, asi se s tim moc neparali :).Ae ty modriny jsem mela teda velke, vypadala jsem desive :D.
Ale byla jsem rada, za tu narkozu. Jinak bych asi nesla. Zubar je pro me nocni murou.Jsem poseroutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.10.12 13:56

Joo modriny jsem mela taky, u tech dvou spodnich, v nemocnici to bral doktor naraz a jeden musel vyrezavat, takze se mi pak stavalo, ze mi treba jedna pani rikala, at se na toho hajzla vykaslu, ze mi to za ty modriny nestoji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 13:57
@mar.cat píše:
Ahojky, trhání osmček mě čeká taky. Netrhá mi to moje zubařka, ale poslala mě přímo na stomatochirurgii, tak jsem taky zvědavá co bude. akorát mám čekací dobu cca dva měsíce, takže se dá říct, že se vlastně i těším až to bude venku. a bolest nebolest, aspoň už budu mít klid.. ale jak říká alenka 84, myslím že to trhání bude spíš jen nepříjemné a bolest bude, až to bude přicházet k sobě

a dobrá rada, po trhání je dobré vzít si ten prášek dřív než to přijde k sobě, jinak je docela drsné…ale ta bolest je pak den ode dne menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.10.12 13:57
@alenka84 píše:
mně trhali jen jednu a dopovala jsem se práškama tak tři dny, po tu dobu jsem se nemola ani usmát, natož něco rozžvýkat…ale přežít se to dalo :)

Fakt je to asi člověk od člověka mě každej akorát vyděsil jak je to děsný a přitom já ještě ten den snědla vše na co sem měla chuť a druhý den sem nevěděla, že mi je trhaly…je ale pravdou, že mě ten zub už tak bolel a trápil mě hnis, že tím vytrhnutím se mi ulevilo

• Citovat
  • Upravit
19131
7.10.12 13:58
@ikyki píše:
Fakt je to asi člověk od člověka mě každej akorát vyděsil jak je to děsný a přitom já ještě ten den snědla vše na co sem měla chuť a druhý den sem nevěděla, že mi je trhaly…je ale pravdou, že mě ten zub už tak bolel a trápil mě hnis, že tím vytrhnutím se mi ulevilo

já se nenajedla pořádně skoro týden :mrgreen: To buď ráda, že jsi to měla takhle v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.10.12 14:00

Ježiši, do teď jsem to brala v pohodě a celkem se těšila, že už budu mít klid, ale jak vás teď čtu tak mám celkem i strach, modřiny, natržené koutky. to vypadá že si na to raději vemu dovču :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
7.10.12 14:02
@alenka84 píše:
a dobrá rada, po trhání je dobré vzít si ten prášek dřív než to přijde k sobě, jinak je docela drsné…ale ta bolest je pak den ode dne menší…

To je dobra rada, mamka porad cekala, ze tu bolest prezije a nakonec ji pomalu uz ten prasek ani nepomohl, musela se poradne nadavkovat, aby vubec usla.
Mne v nemocnici take leky nezabraly, tak mi pak dal kapacku a to bylo bajo.Ale pobolivalo me to dost jeste doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.