Bolí trhání osmiček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
7.10.12 14:28

@alenka84 Jj, občas si říkám, že by vůbec nebylo marné takové pocedůry opakovat pravidelně - teda až na tu bolest s tím spojenou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 14:30
@Nikca_Ko píše:
@alenka84 Jj, občas si říkám, že by vůbec nebylo marné takové pocedůry opakovat pravidelně - teda až na tu bolest s tím spojenou :-D

No jen škoda že to nevydrží, protože pak to člověk musí všechno dohnat, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.10.12 14:31

Mám trhání po vánocích, tak se můžu aspoň nadlábnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
7.10.12 14:31

Přidám jeden, možná úsměvný, dotaz :D nestalo se Vám někomu, že Vám doktor třeba natrhl koutek? Já mám totiž občas už při normální prohlídce pocit, že se za chvíli „rozpářu“ :D a natož až mi budou trhat osmičky…

Příspěvek upraven 07.10.12 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 14:33
@kcechovka píše:
Přim jeden, možná úsměvný, dotaz :D nestalo se Vám někomu, že Vám doktor třeba natrhl koutek? Já mám totiž občas už při normální prohlídce pocit, že se za chvíli „rozpářu“ :D a natož až mi budou trhat osmičky…

mně ne, ale hrozně jsem se při tom trhání bála, že mu to dláto ujede a roztrhne mě celou, protože to páčil fakt silou…naštěstí se tak nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
7.10.12 14:35
@mar.cat píše:
Jj, tak ten den trhání určitě volno, max jsem počítala ještě 1 den po. Ale když teď fakt nad tím tak přemýšlím, tak raději nahlásím volno delší. Pracuju mezi lidma a make up nepoužívám :) takže modřinky bych nezakryla.
Žádné volno jsem neměla, šla jsem odpoledne po práci a druhý den šla do práce. Učím a když mě děti štvaly a musela jsem hodně otevřít pusu a zvýšit hlas, docela to bolelo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
7.10.12 14:35

Už tu jedna diskuze je… https://www.emimino.cz/…rankovani/2/ tak si počti :-)

A za mě ano bolí to jako prase (zvášť když se to šije )

• Citovat
  • Upravit
637
7.10.12 14:36

@kcechovka Já se hlásím, já měla natržený koutky oba (a to mám pusu dost velkou). Přeci jen, když je člověk v narkóze, tak si s ním můžou dělat co chtějí a páčit zuby všemi směry :-) Ale zahojily se mi rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
7.10.12 14:36

Me je delali vsechny najednou, vyrezavali je z dasni, takze taky siti. Sla bych na to klidne znova, nez rodit :lol:
Mela jsem to opichane ze vsech stran plus oblbovak do zily. Byla jsem pri smyslech, ale z toho zakroku si nic nepamatuju. Zaklad je okamzite ledovat, ledovat, ledovat… Ani mi to tolik nenateklo pak. A jen co to prislo k sobe, tak jsem se cpala praskama a fakt pohoda…
Za to kamaradka na tom byla v narkoze a hruuuuuza. Je tam delsi cas, nz se vzpamatovala a byla schopna ledovat, zptakze ji to cele zmodralo, nateklo… To uz tu myslim nekdo psal. Mela pak daleko horsi prubeh hojeni..

Pritelovi to delali 2 a 2 zvlast asi pul roku po sobe a na ty druhy malem nesel, jak uznvedel do ceho jde :-) takze za me, vsechny najednou, za tyden maznpo trapeni na furt. A jestli mas moznost, tak ne v narkoze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
7.10.12 14:41
@Anonymní píše:
Dobrý den
Chci zkušenosti kdo už byl na trhání osmiček nebo spíše uklidnit :(
Zubařka mi oznámila že půjdu na vytržení všech osmiček a že mi to budou i šít, jsem strašná poseroutka a zubařů se bojím jak čert kříže :,(
Prosím je tu někdo kdo byl na trhní? jak to probíhá? bolí to?
díky za příspěvky :mavam:

Ahojky, :mavam:

nic se neboj, všechno bude dobré. Bude to umrtvené, neucítíš nic, jen tlak, když to bude „podebírat“ tím dlátkem. Mám venku všechny čtyři, bylo to úplně bez problémů, až jsem se divila. Ale mám šikovnou zubařku, ta nepotřebuje ani asistenci sestřičky a každou osmičku, kterou mi tahala, byla venku hned. Seděla jsem v křesle, no, možná ani ne minutu. :pankac: A to jsem měla všechny vylezlé ani ne do půlky. :roll: Jedna spodní byla natolik špatná, byla léčená, takže jen taková „skořápka“, to jsem měla obavy, že praskne a bude se to muset tahat po kouskách. Ale byl venku najedenkrát. Takže super. :pankac:
Jinak mi doktorka říkala, že si preventivně můžu vzít jeden Ibalgin už před trháním, je to prý lepší. A hlavně po trhání ránu nevyplachovat… :idea:
Držím pěsti :palec: a neboj, není to až taková hrůza… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.10.12 14:42

Já se zase přikláním pro narkózu, „zaživa“ mi trhali jednou pětku a to bylo peklo :cert: Po narkóze celkem pohoda, jen pár dní občas zobeš Ketonal apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
@Majdula83 píše:
Me je delali vsechny najednou, vyrezavali je z dasni, takze taky siti. Sla bych na to klidne znova, nez rodit :lol:
Mela jsem to opichane ze vsech stran plus oblbovak do zily. Byla jsem pri smyslech, ale z toho zakroku si nic nepamatuju. Zaklad je okamzite ledovat, ledovat, ledovat… Ani mi to tolik nenateklo pak. A jen co to prislo k sobe, tak jsem se cpala praskama a fakt pohoda…
Za to kamaradka na tom byla v narkoze a hruuuuuza. Je tam delsi cas, nz se vzpamatovala a byla schopna ledovat, zptakze ji to cele zmodralo, nateklo… To uz tu myslim nekdo psal. Mela pak daleko horsi prubeh hojeni..Pritelovi to delali 2 a 2 zvlast asi pul roku po sobe a na ty druhy malem nesel, jak uznvedel do ceho jde :-) takze za me, vsechny najednou, za tyden maznpo trapeni na furt. A jestli mas moznost, tak ne v narkoze…

já mám pocit, že všechny 4 dělají jenom v narkóze ne? Já bych teda taky nechala všechny najednou, pokud by musely pryč všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
@blackmarse píše:
Ahojky, :mavam:nic se neboj, všechno bude dobré. Bude to umrtvené, neucítíš nic, jen tlak, když to bude „podebírat“ tím dlátkem. Mám venku všechny čtyři, bylo to úplně bez problémů, až jsem se divila. Ale mám šikovnou zubařku, ta nepotřebuje ani asistenci sestřičky a každou osmičku, kterou mi tahala, byla venku hned. Seděla jsem v křesle, no, možná ani ne minutu. :pankac: A to jsem měla všechny vylezlé ani ne do půlky. :roll: Jedna spodní byla natolik špatná, byla léčená, takže jen taková „skořápka“, to jsem měla obavy, že praskne a bude se to muset tahat po kouskách. Ale byl venku najedenkrát. Takže super. :pankac:
Jinak mi doktorka říkala, že si preventivně můžu vzít jeden Ibalgin už před trháním, je to prý lepší. A hlavně po trhání ránu nevyplachovat… :idea:
Držím pěsti :palec: a neboj, není to až taková hrůza… :hug: :kytka:

Jojo, nevyplachovat ničím, nechat udělat krevní sraženinu, ta urychlí hojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
7.10.12 14:46
@Cuarentena píše:
Jojo, nevyplachovat ničím, nechat udělat krevní sraženinu, ta urychlí hojení…

..jooo a nejlepší je si ten den ani nečistit večer zuby…aby se ten povlak kartáčkem neporušil. :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.12 14:55
@Misuldy píše:
Už tu jedna diskuze je… https://www.emimino.cz/…rankovani/2/ tak si počti :-)A za mě ano bolí to jako prase (zvášť když se to šije )

Je cítit to šití :(?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.