Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nevím odkud jsi, ale pokud Ti to čas dovolí, zkus Mudr. Čevelovou v Praze, já to k ní měl 40 km, ale vyplatilo se.
Předem Ti dá antibiotika (cca 150,–) = nehrozí zánět, doporučí Phlobenzym (cca 400,–) = urychlí hojení, zmenší zánět a kdyby to bylo na šití, tak Ti doporučí vstřebatelnou nit (cca 300,–).
Má drobné, ale zkušené ruce, nemám natržené koutky, prostě OK!
Doma prostě pohoda, snad bych šel i do práce ![]()
Ahoj,
právě mi vytrhli pravou spodní osmičku. Taky jsem se strašně bál, ale tak hrozné to nebylo. Zub se umrtví, takže bolest necítíš, jen takové nepříjemné zvuky při uvolňování zubu.
Myslím, že je dobré, pokud to trhá někdo silný - mě to trhal chlap a trvalo mu to 2 minuty.
Sešívání taky nebolelo.
Tď to ale přichází k sobě tak uvidíme…
Taky mě to čeká, momentálně mě chytla osmička, co roste proti sedmičce, bolí to už týden, ale termín mám až v květnu. Což asi nevydržím:(.
A to vytržení atd neplatí pojišťovna?
7 tisíc na zubaře fakt nemám ![]()
Má někdo zkušenost, jak to funguje? Mám i doporučení od zubařky.
@Lakynka Platí, proč by neplatila? Neplatí jen to „okolo“ takže v mém případě třeba analgosedaci.
@j.a.n.i1 Podle předchozích příspěvků mě to právě překvapilo. A kolik jsi platila, jestli můžu vědět, za tu analgosedaci?
@Lakynka pojišťovna platí, já jsem neplatila dokonce vůbec nic. Ono to přestane ještě do května bolet nebo mě vždycky na kousek vylezla a pak zase vylezla, takže s tím bylo trápení. Doktor mi trhal na jedné straně obě 8. Další mě čeká až někdy příští rok, tu poslední si mám nechat, jelikož mi zasahuje hluboko do nervu a do kosti a do toho se prý nechce nikdo moc pouštět.
Ale za trochu bolesti to trhání asi stojí, mám aspoň na jedné straně klid ![]()
@Lakynka Můžeš
5000,– a byli to dobře utracené peníze, osmičky byli ještě v dásni, takže ji museli říznout, pak zase zašít a udělali mi všechny najednou.
Mně trhali 8 na soukromé klinice (Praha), která nejedu přes pojištovny a platila jsem kolem 1000 Kč ![]()
Hmm, tak to asi budu muset zvládnout bez
. To se mi nechce dávat tolik za umrtvení
, takže jen injekce zřejmě. Já jdu do dental office ![]()
@Lakynka Extakce se neplati..A neboli, tedy muze az potom kdyz odezni injekce.
@Lakynka píše:
Hmm, tak to asi budu muset zvládnout bez. To se mi nechce dávat tolik za umrtvení
, takže jen injekce zřejmě. Já jdu do dental office
U nás si počítá asi stovku za umrtvení. Bez umrtvení se zuby snad už nikde netrhají ![]()
@MUFICE ..stovku
dyt to proplaci pojistovna.Za tenhle pulrok mi trhaly 3 osmicky..to des platit za injekci
On je rozdíl injekce a analgosedace… Tak jsem to myslela. Že bych dala jn injekce, pokud by po mě chtěl 5tisíc.
@Andy27 píše:
@MUFICE ..stovkudyt to proplaci pojistovna.Za tenhle pulrok mi trhaly 3 osmicky..to des platit za injekci
Vždyt jsem psala, že ta klinika nejede přes pojištovny, vše platím.
Ajeeje, jak to tu čtu, tak vím čeho se bát, mě čekají osmičky dole, vrchní mám díky bohu venku, ale mrchy nechtějí vylézt takže mě to čeká chirurgicky a vážně nejsem nadšená… ![]()