Bolí trhání osmiček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
7.10.12 14:03
@mar.cat píše:
Ježiši, do teď jsem to brala v pohodě a celkem se těšila, že už budu mít klid, ale jak vás teď čtu tak mám celkem i strach, modřiny, natržené koutky. to vypadá že si na to raději vemu dovču :)

No,uprimne.Do prace bych pak asi nesla :)Aspon ne ten den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.10.12 14:05

Ja mam ven jen horni, trhani nebolelo vubec a vlastne ani hojeni…tak na jeden ibalgin.
Spodni byvaji pry horsi a kamaradce trhali vsechny 4 a teda take vypadala jak krecek, modriny nemela. Takze asi zalezi…ale po vsech 4 to asi uplne slast nebude no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.10.12 14:10
@sara1000 píše:
No,uprimne.Do prace bych pak asi nesla :)Aspon ne ten den :)

Jj, tak ten den trhání určitě volno, max jsem počítala ještě 1 den po. Ale když teď fakt nad tím tak přemýšlím, tak raději nahlásím volno delší. Pracuju mezi lidma a make up nepoužívám :) takže modřinky bych nezakryla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
@mar.cat píše:
Ježiši, do teď jsem to brala v pohodě a celkem se těšila, že už budu mít klid, ale jak vás teď čtu tak mám celkem i strach, modřiny, natržené koutky. to vypadá že si na to raději vemu dovču :)

Nenech se vyděsit, je to fakt individuální ;) Mně to sice bolelo hodně, ale do práce jsem normálně chodila, akorát jsem si musela nosit vlastní - tekutou - stravu…po trhání všech 4 bych ale aspoň dva tři dny dovolený obětovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007

Jeden týden mi trhali horní a dolní na jedné straně a za 2týdny horní na straně druhé.
Po umrtvení trhání nebolí, ibalgin jsem si vzala ještě než to přišlo k sobě a nebylo to nic hroznýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 14:11
@mar.cat píše:
Jj, tak ten den trhání určitě volno, max jsem počítala ještě 1 den po. Ale když teď fakt nad tím tak přemýšlím, tak raději nahlásím volno delší. Pracuju mezi lidma a make up nepoužívám :) takže modřinky bych nezakryla.

Já třeba neměla ani modřiny, ani otok, nebylo nic poznat, jen jsem se moc nesmála a nemluvila, protože to bolelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
7.10.12 14:11

To je samozřejmě individuální, trhali mi horní osmičku, horní jsou prý lepší. A pak mě poslali na laser, prý to zlepší hojení. Nemusela jsem si vzít ani jeden prášek na bolest, pohoda.
Ale když ty osmičky nejsou vylezlé a musí se to řešit operačně a šít, je to horší a pusa často nateče, objeví se modřiny, měl to tak manžel. Jak už někdo psal, je lepší si vzít prášek, než to opravdu přijde k sobě, jinak ten prášek dobře neúčinkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.12 14:20

Mě to budou trhat po jednom s týdením odstupem. Žádný mě nebolí a žádný nemám zkažený takže se budou dobře držet :(

• Citovat
  • Upravit
177
7.10.12 14:20

Já jsem zrovna ten případ spodních dvou nevylezlých osmiček, cpe se mi to do boku a v těch natržených dásních se mi drží zbytky jídla. tak po přečítání vašich příspěvků jsem zvědavá jak to bude probíhat :)

@alenka84 píše:
Já třeba neměla ani modřiny, ani otok, nebylo nic poznat, jen jsem se moc nesmála a nemluvila, protože to bolelo…

sakra, tak bez smíchu a bez mluvení to nebudu já :D jo ale zase ta tekutá strava by mi možná na pár dní prospěla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
7.10.12 14:21

Osmičku mi jenom obřezávali a vystřihávali a samotný zákrok nebolel - umrtvení. Jenom jsem měla problém, když se mi do pusy vyvalila ta krev… Jak to začalo přicházet k sobě, tak to byla celkem síla, ale hlavně jsem si nemohla vzít prášek na bolest kvůli kojení a paralen mi od bolesti moc nepomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opi
7.10.12 14:22

V úterý jsem byla trhat dvě vpravo a za týden jdu na dvě levé, trhání nebolelo, je to umrtvené, neměla jsem potom ani prášek proti bolesti a v pohodě, samozřejmě to trochu cítit bylo, ale jedla jsem hned ten den…
Modřiny žádné, takže je to hrozně individuální, záleží na zubech i na zubaři. Držém palce, at je to v pohodě. :)

• Citovat
  • Upravit
19131
7.10.12 14:22
@mar.cat píše:
Já jsem zrovna ten případ spodních dvou nevylezlých osmiček, cpe se mi to do boku a v těch natržených dásních se mi drží zbytky jídla. tak po přečítání vašich příspěvků jsem zvědavá jak to bude probíhat :)sakra, tak bez smíchu a bez mluvení to nebudu já :D jo ale zase ta tekutá strava by mi možná na pár dní prospěla 8)

Taky jsem jí měla skoro nevylezlou…ale když se člověk vyzbrojí ibalginem, tak se to dá fakt v pohodě vydržet, a dávkování podle intenzity bolesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.10.12 14:24

Ahoj, mě je trhaly všechny najednou, naštěstí v narkóze. Po probuzení to není žádná paráda, ale tabletkama se bolest docela slušně utlumí. S sebou to u mě přineslo natržené koutky a velké modřiny v obličeji, navíc tak týden až dva nebudeš moct pořádně jíst - jen kašovitou stravu. Upřímně, po trhání osmiček jsem měla snad nejlepší postavu za celý život :-D Bohužel ne napořád :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 14:24
@LucciaMaty píše:
Osmičku mi jenom obřezávali a vystřihávali a samotný zákrok nebolel - umrtvení. Jenom jsem měla problém, když se mi do pusy vyvalila ta krev… Jak to začalo přicházet k sobě, tak to byla celkem síla, ale hlavně jsem si nemohla vzít prášek na bolest kvůli kojení a paralen mi od bolesti moc nepomohl…

aj, tak bez prášku je to fakt drsné…paralen mi osobně nezabírá ani na slabopu bolest hlavy, natož na zuby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.10.12 14:25
@Nikca_Ko píše:
Ahoj, mě je trhaly všechny najednou, naštěstí v narkóze. Po probuzení to není žádná paráda, ale tabletkama se bolest docela slušně utlumí. S sebou to u mě přineslo natržené koutky a velké modřiny v obličeji, navíc tak týden až dva nebudeš moct pořádně jíst - jen kašovitou stravu. Upřímně, po trhání osmiček jsem měla snad nejlepší postavu za celý život :-D Bohužel ne napořád :-(

Já měla nejlepší postavu když jsem měla úraz v puse, to jsem nesměla kousat tři tdýny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.