Bolí trhání osmiček?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
9.2.19 21:32

Překvapuje mě kolik z vás má problémy po vytržení zubu. Já byla trhat zuby po jednom a bolesti jsem měla týden šílené. Pak jsem šla k jinému chirurgovi ten mi vytrhl 6 zubu na jednou ( zuby a nebo jen kořeny v těžko přístupných místech ) a naprosto bez bolesti. Takže za mě základ je dobrý zubní chirurg

• Citovat
  • Upravit
1638
9.2.19 21:48

@J_Doe To je dobře, že jsi mu zavolala. Teď už se to určite začne lepšit. Úplně jsem si vzpomněla na svoje zoufalství po vytržení osmičky :) Už to budeš mít za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.2.19 22:11
@J_Doe píše:
Já jsem na klinice dostala pokyny, a tam je psáno, že vyplachovat se nemá pouze 2 hodiny po zákroku, pak už ano. :nevim: Také proto jsem taková zmatená, že tady v diskuzi zase píšou, že ne…

S tím vyplachováním právě souvisí to suchý lůžko…lepší je to jeden den vydržet - nestrkat tam jazyk, nevyplachovat…nicméně někdo na to trpí i tak. Třeba moje zubní sestra - prý každému říká o péči po vytrhnutí a přitom sama si to suchý lůžko taky pěkně užila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.2.19 11:16

Včera sem byla tahat poslední spodní osmičku. O hornich nemá cenu se zmiňovat. Křup křup a je to venku. Druhý den o tom člověk neví. Ale spodní, to byla jiná chuťovka. Obě spodní jen vykukovaly špičky, částečně v kosti. První šla ven v září. Byl to mazec. Vrtání, sekání, lámání, šití, antibiotika a aulin. Půlku jazyka sem necítila do Vánoc. Mám malou čelist a kořen byl až do nervu. Druhá spodní včera. Opět sekání, vrtání, páčení apod, protože ten zmetek se opět nechtěl uvolnit 😂 mám to šité, antibiotika a aulin. Kupodivu sem nebyla skoro opuchlá, po zákroku sem bez problémů odřídila domu, došla si nakoupit a do lékárny. Jen se nedalo moc mluvit. Jako příjemné to rozhodně není, ale neboli to. Každopádně já sem ráda, že už je mám všechny venku :D pod narkozu a nechat si vytáhnout všechny najednou, bych nešla. Max 2 najednou, aby se člověk najedl a neměl strach, že se mu tam dostanou kousky jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.19 18:26

Rostou mi osmičky, dost to bolí a už vylezl hrbolek. Je mi 19,5 , začalo to v 18,5 ty dolní. Poslední rentgen v 18- v pořádku a za půl roku začaly růst. Horní jsem už dávno měla , a 1 již nemám - rostla do tváře(normální trhání). Byly už dolní osmičky při posledním rentgenu založené? Jelikož mě asi ten růst bolí, tak se bojím sekání, neboť je to mazec. Jde odstranit osmičky i bez narkózy u normálního zubaře? Ta horní takto šla. A když vylézají hrbolky, tak doufám roste „nahoru“ a není naležato.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.