Zubařka, je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.8.13 19:48

@Gina108 Po mě chtěl za bílou plombu asi 500 co pamatuju. Když on pojišťovnu česat nechce, mě spíše připadá že chce nacpat pacientoj vše co je jeho za draho.Lidi říkaj že je dost na peníze, těžko říct. Podle mého názoru ano něco zaplatit ale něco taky na pojišťovnu a nehradit si celý zub sama, copak kradu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.8.13 19:58

@ježourek x.x.x no vidíš, to je ten váš „vydřiduch“ ještě celkem levnej :mrgreen: A to asi on tu pojišťovnu vodře taky, to by byl blbej, kdyby ne. :nevim:
Teda nechci tě lámat, ale na zubech bych takhle nešetřila, to bych radši tejden nežrala :mrgreen:. Jo jestli najdeš levnýho machra, tak to by bylo fajn, ale tý zubařce, co její kvalita práce odpovídá nízký ceně bych se vyhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
13.8.13 20:05

@ježourek x.x.x si za to může sáma kdyby gynekoložce nebo obvodačce žekla že jí palí žáha tak nemá skažene zuby, ale je pravda že se jí na to doktoři mohly zeptat když byla těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.8.13 20:17

Jak to tu pročítám, tak mám štěstí na zubařku. Rentgen dělá tak jednou za dva roky, kazy mi spravuje vždy všechny (alespoň to tvrdí) a jednu plombu dělá určitě déle než zmiňovaných sedm minut. Neplatíla jsem zatím nikdy nic, kromě 30,– Kč jednou za rok.
Pokud máš možnost, asi bych zubaře změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
13.8.13 20:38

@martin 35 Paleni zahy je ale drazdeni sliznice jicnu- ta kyselina se nedostava az do ust- pokud clovek nezvraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 20:42

@martin 35 špatně jste mě pochopil, mě nepálí žáha, jen mám po porodu, asi jsem to špatně napsala že to vyznělo že mě po porodu pálí žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
13.8.13 21:25
@Sepishka píše:
@martin 35 Paleni zahy je ale drazdeni sliznice jicnu- ta kyselina se nedostava az do ust- pokud clovek nezvraci…

během tehotenstvi plod tlaci na bricho a zaludencni stávy se dostanou přes svěrač do jicnu, ten je podrážděnej a pokud se zjizví ( ezofagitida) tak se pálení žáhy se porodem nezbavíte protože zjizvenej jícen netěsní.

No a když spíte tak se zaludeční stávy ve spánku dostanou i do úst a do plyc a ničí zuby, i bez zvracení.

http://www.ulekare.cz/…ni-zahy-1040

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
13.8.13 21:57

No já nevím, ale mně dělá zubař rentgen jednou za rok a fakt si na něj nemůžu stěžovat, je pečlivej, ale je to spolužák z gymplu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.8.13 22:38

@ježourek x.x.x To mám taky, bylo mi řečeno, že ot není kaz, ale odhalený krček. Používám speciální pastu a je to lepší. Jinak zamazávání prstem je divný… já mám teda výbornou zubařku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 07:25

@avm3 bohužel já to mám kaz :(,asi se taky podívám po nějaké dobré pastě. Tak to závidím výbornou zubařku, tady to je problém aby měla místo a byla dobrá. A zase nechci dojíždět kdoví jak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.8.13 08:01

@ježourek x.x.x Přímo na tohle je Elmex - ten fialový.
Já za ní jezdím přes 30km - kousek od původního bydliště a měnit zatím nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 08:21

@avm3 Vyzkouším ten Elmex, to já bych taky dojížděla kdyby byla výborná ale tady v okolí o žádné nevím co by stála za to a byla levná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
14.8.13 08:26
@Sepishka píše:
Muzu se zeptat vas, co maji peclivejsi zubare, jak casto vam delaji preventivni rentgen zubu? Nemyslim soukromyho zubare, statni.

zubare mam perfektniho a preventivni rentgen zubu mi nedela nikdy ani bych s tim nesouhlasila, kaz se da objevit i bez toho aniz by si clovek zvysoval riziko rakoviny

• Citovat
  • Upravit
17221
26.8.13 13:32

Chodila jsem na prohlídku po půl roce - zubařka mi vždy opravila jeden kaz a pozvala na kontrolu za dalšího půl roku - tak to šlo několik let. Jenže pak byl potřeba náročnější zásah, když výsledek její práce odpadl během 3 týdnů třikrát - tj. potrebovala jsem třetí opravu, tak jsem změnila zubařku za „protekční“ (=další pacienty nebere). Ta mi tři týdny po kontrole starou zubařkou našla 8 kazů, takže spravila odpadávající kus postupně opravila kazy - a výsledek je, že jediné zásahy, které jsem za posledních 20 let potřebovala byly preventivní prohlídky a odrbání kamene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
26.8.13 13:34
@rachel55 píše:
zubare mam perfektniho a preventivni rentgen zubu mi nedela nikdy ani bych s tim nesouhlasila, kaz se da objevit i bez toho aniz by si clovek zvysoval riziko rakoviny

Taky si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.