Zubařka, je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
iTeresiaSK
21.9.13 14:02
@ježourek x.x.x píše:
Ahoj holky, ráda bych váš názor. Chodila jsem k zubaři ale byl dost drahej, vše chtěl platit.Pak k nám přestoupila zubařka a já se přehlásila k ní. První návštěva vše v pohodě, prý bez kazu tak sem šla spokojeně domů. Ani ne po měsíci jsem si našla na jediném zubu 3 kazy :cert:,zavolala jsem že se potřebuji objednat, tak mě vzala, vyvrtala mi jiné 2 kazy tím způsobem že mi plombu zamázla jen tak prstem, bývalý zubař to dělal dlátkem na konci s kuličkou a tím mi to zamačkával. Zeptala jsem se co ty další kazy, no prý když to vydrželo do ted tak už to do podzima počká. Doma po týdnu jsem objevila další kaz, hned u místa kde mi vrtala :cert:.Máte také takové zubaře? Mě se to nezdá jako profi přístup.

Ale máš to zadarmiko, nie? -, tak čo táráš, netreba, ježurik :-)

• Citovat
  • Upravit
22.9.13 09:47
@iTeresiaSK píše:
Ale máš to zadarmiko, nie? -, tak čo táráš, netreba, ježurik :-)

Zadarmo to sice jo, ostatně jako u většiny zubařů. Doktor je to jako každej jinej tak bych očekávala řádné ošetření a ne že za pár let díky jejímu přístupu dostanu zuby nasazovací. Ostatně od čeho si platíme zdravotní že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iTeresiaSK
22.9.13 11:57
@ježourek x.x.x píše:
Zadarmo to sice jo, ostatně jako u většiny zubařů. Doktor je to jako každej jinej tak bych očekávala řádné ošetření a ne že za pár let díky jejímu přístupu dostanu zuby nasazovací. Ostatně od čeho si platíme zdravotní že.

Prefikanost a vychcanost sa dakdy nevypláca. Hej-predsa je to zadarmiko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.