Zuby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2575
21.7.12 17:16

:lol: :lol: :lol: tak by se zas našlo něco jiného, kvůli čemu bychom nespaly :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.12 17:19

@ivulinaM jj :-) máš pravdu, bolení břicha, moc horko v noci, ucpaný nos… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
21.7.12 17:30

Abych se vrátila k tvému dotazu ohledně jídla - Dani tomu jídlu teď taky moc nedá :( Ještě tak rohlík, přesnídávku a sem tam kaši, ale nějaké příkrmy, ať už zeleninové nebo i s masem - pár lžiček (tak dvě tři)a šmitec. Nevím, jestli jí to jen přestalo chutnat nebo je to taky zubama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.7.12 17:55

Ahoj, tak my se taky motame se zubama, malému se derou najednou 4 nahoře a dvojky dole, od středy večera má horečky, a poslední dva dny opět jenom kojime, nesni absolutně nic, sotva se přiblížím se lžičkou, tak zavře pusu, začne skripat zubama a vrtet hlavou ne ne, byli jsme i u Dr, tak ty teploty můžou být i 6.nemoc, no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
26.7.12 17:41
@Peggi píše:
ahoj, taky bych měla ohledně zoubků dotaz. Včera jsem si všimla, že se starší dcerce (v září měla 5 let) hýbe jednička vlevo dole a trochu začíná i jednička vpravo dole. Není to moc brzy? Měla jsem za to, že zoubky začínají vypadávat až tak v první třídě :( . Moc by mě uklidnilo, kdyby mi odepsala mamka, která má s tímto nějakou zkušenost. Díky za odpovědi. Peggi

Od švagrové syn má taky pět let a už má dva zoubky venku a od kámošky dcera taky 5 let a tá už dokonce tři má venku a už jí tam rostou nové, takže to není zase takový problém, hold doba je nějaká uspěchaná ve všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.12.12 10:18

Tezko rict, muze a nemusi :nevim:…ted jsou na vanoce snad vsichni nemocni, my jsme lehli taky.

Navstevy nevim, pokud to neni neco extra super, nebo kde si i treba odpocines, maleho bude mit porad kdo chovat, tak bych nejela, bude to narocne.

jinak teplotu 37,8 bych teda nesrazela, to je jen zvysena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.12.12 10:18

@CokeLady koukni do pusinky, stačí aft a je to v pr.. mluvím z vlastní zkušenosti: https://www.emimino.cz/…sicu-133253/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.12.12 10:21

Hodně maminek rádo všechnos vede na zuby, ale pozor opar nebo aft často u dítěte proběhne skrytě, může se rozvinout v herpetickou encefalitidu-nekrózy mozku… já teď už vím že nechutenství a teploty i když ne příliš vysoké nejsou jen tak.. můj syn pak slintal, pořád otevřenou pusinku, čekaly jsme na 6. nemoc ale po 3 dneech mu dr diagnostikovala herpes, zaplaťpánbůh včas, CRP je u tohohle vždy nízké, zabérají pouze antivirotika a herpetika. Nechci tě strašit, ale nepodceňovala bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.12.12 10:29

Jestli se rozhodnete prece jet, tak bych se ujistila, ze jsou vsichni ucastnici zdravi, pac pokud rostou zuby, nebo je evidendnte oslabeny, spis neco chytne.

Na zuby se to da svest, az kdyz fakt nevis co a to pak zpetne.

@Gabrielaaa ted jsem to cetla, no broboha! Uz je lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.12.12 13:14

@suik jj už jo ale jen díky herpetikům, nicméně pro malýho to byly neskutečný bolesti :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.