Zvláštní školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1677
13.9.21 22:20
@Parninas píše:
Hele já nevím co jsem ti udělala, že na mě takhle nesmyslně reaguješ, ale ok. :nevim:

Nic.no když máš takoví pěkný rady jak bych to měl vše vzít co se týče zvláštních skol tak bys mohla své rady rozdávat i jinde a být poradkyni přes školství třeba. to mě tak napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
13.9.21 22:30
@Roman18 píše:
Nic.no když máš takoví pěkný rady jak bych to měl vše vzít co se týče zvláštních skol tak bys mohla své rady rozdávat i jinde a být poradkyni přes školství třeba. to mě tak napadlo

Já z tvého psaní nejsem schopná říct na kolik to myslíš vážně a na kolik je to urážka, takže fakt nevím jak reagovat. :mrgreen: Ale jo, obecně si myslím, že lidé až moc podléhají svým úzkostem a komplexům. Což je v pohodě, pokud s tím pak nějak pracujeme. Každý máme něco co nás tíží. Jen je dobré mít nadhled a vědět s jakou nespravedlností bojovat jde a s jakou ne.

A živit se radami fakt nechci. Já jsem takový dobrák, že je tu sypu z rukávu zadarmo. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7296
13.9.21 22:31
@Roman18 píše:

Tak si založil diskuzi ne, však je to myšleno dobře. Tak nevím co se rozčilujes. Co chceš jako řešit teď? To už je snad teď jedno do jaký si chodil školy ne? Nepřijde ti ani trochu zbytečný si tim kazit život, něčím, co už stejně nezměníš. Do první třídy asi těžko nastoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
13.9.21 23:46
@Parninas píše:
Já z tvého psaní nejsem schopná říct na kolik to myslíš vážně a na kolik je to urážka, takže fakt nevím jak reagovat. :mrgreen: Ale jo, obecně si myslím, že lidé až moc podléhají svým úzkostem a komplexům. Což je v pohodě, pokud s tím pak nějak pracujeme. Každý máme něco co nás tíží. Jen je dobré mít nadhled a vědět s jakou nespravedlností bojovat jde a s jakou ne.A živit se radami fakt nechci. Já jsem takový dobrák, že je tu sypu z rukávu zadarmo. :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
14.9.21 07:15
@Roman18 píše:
Ale svoje odborné rady bys mohla rozdavat třeba pacientům v ustavech

Ty jsi prostě takovej zamindrákovanej chudáček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.9.21 21:58
@Matt 02 píše:
Tak si založil diskuzi ne, však je to myšleno dobře. Tak nevím co se rozčilujes. Co chceš jako řešit teď? To už je snad teď jedno do jaký si chodil školy ne? Nepřijde ti ani trochu zbytečný si tim kazit život, něčím, co už stejně nezměníš. Do první třídy asi těžko nastoupíš.

Však to už je teď jedno.Ja vím že je to myšleno dobře Ja jsem se nerozciloval akorát jsem reagoval na různé diskuze jak tady třeba někdo píše hrozně dulezitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.10.21 21:40
@sagina píše:
nejsem učitelka, ale co tak mám se školstvím zkušenosti, tak předpokládám, že ve zvláštních školách neučí obyčejné učitelky, ale speciální pedagožky. tedy že mají potřebné vzdělání právě na rozpoznávání a nápravu problémů učení, takže pokud by byl ve zvláštní škole někdo omylem, tak předpokládám, že by to samy poznaly. a taky tak nějak přeadpolokádám, že když moje dítě s dysgrafií musí pravidelně procházet vyšetřením v pedagogicko-psychologické poradně, tak že i žáci ze zvláštních škol jsou nějakým obdobným způsobem hlídaní.

To jo.Vim že jedna žákyně měla na zvláštní samé jedničky a pak ji přeřadili na základní školu. Ja měl dvojky, trojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.10.21 21:43
@Roman18 píše:
To jo.Vim že jedna žákyně měla na zvláštní samé jedničky a pak ji přeřadili na základní školu. Ja měl dvojky, trojky

Teda slyšel jsem to tenkrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.10.21 21:53
@mado píše:
Minulý týden jsme měli doma řemeslníka, chlap měl tak k padesáti rokům, říkal, že absolvoval zvláštní školu.
Byl nejen šikovný řemeslník, ale i vtipný, pohotový s obrovskou slovní zásobou a měl všeobecný přehled.
Dnešní absolventi zvláštních škol mají problém se podepsat. Zažila jsem několikrát.

Takže uznávám, že kdo je na zvláštní škole, tak asi nebude studijní typ, který se jen tak doučí sám kvanta učiva. Pokud by měl takový potenciál, tak jej z té zvláštní školy v průběhu přeřadí do klasické, stejně, jako neprospivajícího žáka přeřadí z běžné zš do zvlaštní.

Zažila jsem, už dřív, jednu matku, která trvala pro dítě na zvláštní škole, protože ji absolvovali všechny její starší děti, nikdo na ni, ani na děti neměl žádné nároky a dostávaly svačiny a obědy zdarma, tolerovalo se tam nevychováni a mizerná docházka.

Tak to určitě Ve zvláštní škole neměl co dělat když toho řemeslníka tak vychvalujes. Protoze u řemesla se musí taky přemýšlet a znát spoustu postupu. Klasicka Základní škola je jenom obyčejná škola, tak nechápu na co by měl mít obrovský potenciál a proč by musel být studijní typ aby ho tam přeradily. Ze základky děláš vědeckou instituci. I na řemesle musíš být studijní typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65679
1.10.21 21:57
@Roman18 píše:
Tak to určitě Ve zvláštní škole neměl co dělat když toho řemeslníka tak vychvalujes. Protoze u řemesla se musí taky přemýšlet a znát spoustu postupu. Klasicka Základní škola je jenom obyčejná škola, tak nechápu na co by měl mít obrovský potenciál a proč by musel být studijní typ aby ho tam přeradily. Ze základky děláš vědeckou instituci. I na řemesle musíš být studijní typ

Vždyť ty jsi tu běžnou základku ani nezvládl. Nechápu, to se vždycky ožereš a pak se jdeš litovat a vypisovat na net, jak jsi chytrý a oni ti nedovolili studovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.10.21 22:03
@vokishka píše:
Vždyť ty jsi tu běžnou základku ani nezvládl. Nechápu, to se vždycky ožereš a pak se jdeš litovat a vypisovat na net, jak jsi chytrý a oni ti nedovolili studovat.

To nemá s tím nic společnýho. nazor jsem napsal že řemeslník nemůže být blbej atak si myslím že byl ve zvláštní jen asi jako na dovoleny pokud tam opravdu byl.kdyz ho tak vychvalovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.10.21 22:06
@vokishka píše:

Už je to otravné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.10.21 22:15

@topazio To je zábavné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.10.21 11:32