Zvláštní školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Roman18 píše:
Jo asi budu kandidovat
Ty hele nemáš bráchu Zdendu? Přijde mi, že jste na tom s intelektem dost podobně, akorát on řeší našetřených 400 000 a ty zvláštní školu. Myslím, že by jste si rozuměli
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Jo asi budu kandidovat
SPD? Volný blok?
Romane, nenechej se zadupat
, až bude flákanec premiér a Csáková ministryně zdravotnictví, které sloučí s kulturou, ty bys mohl jít z fleku na školství.
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara píše:
SPD? Volný blok?
Romane, nenechej se zadupat, až bude flákanec premiér a Csáková ministryně zdravotnictví, které sloučí s kulturou, ty bys mohl jít z fleku na školství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 píše:
Ty hele nemáš bráchu Zdendu? Přijde mi, že jste na tom s intelektem dost podobně, akorát on řeší našetřených 400 000 a ty zvláštní školu. Myslím, že by jste si rozuměli.
To budou siamská dvojčata, která nelítostné zdravotnictví oddělilo hned po porodu. Blbý je, že společný měli ten jeden mozek.
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara píše:
To budou siamská dvojčata, která nelítostné zdravotnictví oddělilo hned po porodu. Blbý je, že společný měli ten jeden mozek.
Jeden mozek není překážkou, kluci nám ukážou, jak se to má dělat. Už je vážně na čase vyměnit Schllerovou a Plagu a pustit na scénu Zdéňu s Romčou, musí udělat pořádek, jinak by to nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 ty megero já zadnyho bráchu nemám, mám akorat ségru. A ani nenavštěvuji jiné diskuze protože mě nezajímají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara flakance budu asi volit a nebo SPD.To jsou nejlepší strany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara Ano děvče již mám a budu se zenit. Nemam ambice být premiér. Staci poslanec být a budu lidem jako vy snižovat platy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@ontarova.stara Tobě bych hned snížil plat
Romane, to asi neklapne. Já plat nepobírám, neb nejsem zaměstnanec.
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara píše:![]()
![]()
Romane, to asi neklapne. Já plat nepobírám, neb nejsem zaměstnanec.
Jo ty jsi vlastně podnikatel a nebo se necháváš zivit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@Matt 02 ty megero já zadnyho bráchu nemám, mám akorat ségru. A ani nenavštěvuji jiné diskuze protože mě nezajímají
Megero mi ještě nikdy nikdo neřekl, jsi první, já věděl, že jsi jednička
. Škoda, že neznáš Zdendu, mohl si mít alespoň kámoše na úrovni, no ale stejně good luck v politické kariéře
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Jo ty jsi vlastně podnikatel a nebo se necháváš zivit
tak jasně, že se nechává živit, cos myslel. Pěkně každý měsíc na sociálku, do fronty. Bera těžké prachy a ty jí to platíš z daní, to je jasný, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit