Zvláštní školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7296
5.10.21 17:50
@Roman18 píše:
Jo asi budu kandidovat

Ty hele nemáš bráchu Zdendu? Přijde mi, že jste na tom s intelektem dost podobně, akorát on řeší našetřených 400 000 a ty zvláštní školu. Myslím, že by jste si rozuměli ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.10.21 17:51
@Roman18 píše:
Jo asi budu kandidovat

SPD? Volný blok?
Romane, nenechej se zadupat :mrgreen:, až bude flákanec premiér a Csáková ministryně zdravotnictví, které sloučí s kulturou, ty bys mohl jít z fleku na školství.

• Citovat
  • Upravit
7296
5.10.21 17:52
@ontarova.stara píše:
SPD? Volný blok?
Romane, nenechej se zadupat :mrgreen:, až bude flákanec premiér a Csáková ministryně zdravotnictví, které sloučí s kulturou, ty bys mohl jít z fleku na školství.
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.10.21 17:55
@Matt 02 píše:
Ty hele nemáš bráchu Zdendu? Přijde mi, že jste na tom s intelektem dost podobně, akorát on řeší našetřených 400 000 a ty zvláštní školu. Myslím, že by jste si rozuměli ;).

To budou siamská dvojčata, která nelítostné zdravotnictví oddělilo hned po porodu. Blbý je, že společný měli ten jeden mozek.

• Citovat
  • Upravit
7296
5.10.21 18:01
@ontarova.stara píše:
To budou siamská dvojčata, která nelítostné zdravotnictví oddělilo hned po porodu. Blbý je, že společný měli ten jeden mozek.

Jeden mozek není překážkou, kluci nám ukážou, jak se to má dělat. Už je vážně na čase vyměnit Schllerovou a Plagu a pustit na scénu Zdéňu s Romčou, musí udělat pořádek, jinak by to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
5.10.21 18:09

@Matt 02 ty megero já zadnyho bráchu nemám, mám akorat ségru. A ani nenavštěvuji jiné diskuze protože mě nezajímají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.10.21 18:12
@Roman18 píše:
@Matt 02 ty megero já zadnyho bráchu nemám, mám akorat ségru. A ani nenavštěvuji jiné diskuze protože mě nezajímají

Romane a děvče již máš? Jako případný premiér budeš potřebovat reprezentativní protějšek, který ti v Lánech neudělá ostudu.

• Citovat
  • Upravit
1677
5.10.21 18:12

@ontarova.stara flakance budu asi volit a nebo SPD.To jsou nejlepší strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
5.10.21 18:15

@ontarova.stara Ano děvče již mám a budu se zenit. Nemam ambice být premiér. Staci poslanec být a budu lidem jako vy snižovat platy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
5.10.21 18:16

@ontarova.stara Tobě bych hned snížil plat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.10.21 18:19
@Roman18 píše:
@ontarova.stara Tobě bych hned snížil plat
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Romane, to asi neklapne. Já plat nepobírám, neb nejsem zaměstnanec.
  • Citovat
  • Upravit
1677
5.10.21 18:20

@ontarova.stara a ty jsi taky megera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
5.10.21 18:22
@ontarova.stara píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Romane, to asi neklapne. Já plat nepobírám, neb nejsem zaměstnanec.

Jo ty jsi vlastně podnikatel a nebo se necháváš zivit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
5.10.21 18:31
@Roman18 píše:

Megero mi ještě nikdy nikdo neřekl, jsi první, já věděl, že jsi jednička :palec:. Škoda, že neznáš Zdendu, mohl si mít alespoň kámoše na úrovni, no ale stejně good luck v politické kariéře :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65693
5.10.21 18:35
@Roman18 píše:
Jo ty jsi vlastně podnikatel a nebo se necháváš zivit

tak jasně, že se nechává živit, cos myslel. Pěkně každý měsíc na sociálku, do fronty. Bera těžké prachy a ty jí to platíš z daní, to je jasný, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze