Zvláštní školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1677
14.8.21 13:26

@matkabagristy psychtesty ale můžu zkusit udělat ještě jindy nejdříve asi až po roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 13:29
@topazio píše:
Nedokážu si takového člověka představit ve školství na pozici učitele nebo asistenta. :zed:
Nemá žádnou soudnost. Radši kdyby zkusil tu fabriku nebo rekvalifikaci na nějaké řemeslo.

To jsem napsal jen tak s tím školstvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30430
14.8.21 15:07
@Roman18 píše:
B i C opravdu mam

A všem nám tady koukají z hlavy špejle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 15:11
@hanka.br. píše:
A všem nám tady koukají z hlavy špejle.

Nevím co jsi tím chtěla rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30430
14.8.21 15:55
@Roman18 píše:
Nevím co jsi tím chtěla rict

No tak to mě nepřekvapuje. Znamená to, že nejsme jelita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23553
14.8.21 21:52

@Roman18 taky od první třídy právě, bylo to na přelomu 89/90 a psycholog předškolní nebo kam se to chodí, tak uznal, (byť neprávem, že když měla epilepsii) tak v té době si snad mysleli, že to má co dělat s nízkým intelektem, a tak musela nastoupit na ZvŠ hned do první třídy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
15.8.21 22:58
@sharunka03 píše:
@Roman18 taky od první třídy právě, bylo to na přelomu 89/90 a psycholog předškolní nebo kam se to chodí, tak uznal, (byť neprávem, že když měla epilepsii) tak v té době si snad mysleli, že to má co dělat s nízkým intelektem, a tak musela nastoupit na ZvŠ hned do první třídy :(

Mě dali do první třídy zvláštní s tím že na běžnou základku nebudu stačít a že na mě bude moc rychlá. A ta vaše známá co nastoupila tam taky od první třídy tak se pak vypracovala nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23553
16.8.21 17:14

@Roman18 Vystudovala tu VOŠku a pak dělala myslím sociální pracovnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
16.8.21 21:54
@sharunka03 píše:
@Roman18 Vystudovala tu VOŠku a pak dělala myslím sociální pracovnici.

To se divím když chodila do zvlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23553
16.8.21 23:26

@Roman18 A proč by ne? To nikdo nemusí snad vědět ne, čemu to jako má bránit? Když vystudovala tu školu, tak co má jako dělat jiného? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
16.8.21 23:37
@sharunka03 píše:
@Roman18 A proč by ne? To nikdo nemusí snad vědět ne, čemu to jako má bránit? Když vystudovala tu školu, tak co má jako dělat jiného? :D

Tak to tam musela jít omylem teda do tý zvláštní školy já jsem tam taky třeba šel omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23553
16.8.21 23:55

@Roman18 Vždyť jsem ti to psala, že podle toho předškolního psychologa vůči té epilepsii, asi se to dřív bralo, že je díky té nemoci inteligenčně na nižší úrovni, což samozřejmě není pravda, ale byla to ta léta 89/90 později by díky tomu určitě do ZvŠ nešla, dřív bohužel ano :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65937
17.8.21 07:44
@sharunka03 píše:
@Roman18 Vždyť jsem ti to psala, že podle toho předškolního psychologa vůči té epilepsii, asi se to dřív bralo, že je díky té nemoci inteligenčně na nižší úrovni, což samozřejmě není pravda, ale byla to ta léta 89/90 později by díky tomu určitě do ZvŠ nešla, dřív bohužel ano :(

Ono je ale mozne, ze chodila do nejake specialni tridy a nemela klasicke osnovy zvlastni skoly. Kdyby uznavali zvlastni skolu potom na maturitni obory, tak to by tam mohl jit kazdy, aby pak mel hezke znamky (v nadsazce). Oni neproberou cele ucivo základní skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
17.8.21 07:57
@vokishka píše:
Ono je ale mozne, ze chodila do nejake specialni tridy a nemela klasicke osnovy zvlastni skoly. Kdyby uznavali zvlastni skolu potom na maturitni obory, tak to by tam mohl jit kazdy, aby pak mel hezke znamky (v nadsazce). Oni neproberou cele ucivo základní skoly.

presne tak. Vidam to ted, co je ve skole inkluze. Decka, co driv byla na zvlastni skole, jsou ted ve tride, casto mimo s asistentkou. Maji jine ''osnovy", jine ucebnice… Zatimco ja jedu s tridou ucivo trba o skladbe vety a souveti, on furt dokola dela vyjmenovana slova. Ty deti nemaji sanci se dostat na ss s maturitou a absolvovat ji, i kdyby byly jednickari, maji jine ucebni plany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22488
17.8.21 08:06

@matkabagristy a pak jsou pro ně navazující učební obory a tím jejich studijní kariéra většinou končí.
Nekdy i dřív, postižený syn známé chodil do zvlaštní školy, mělo jich být ve třídě dvanáct, většinu roku si dopřával výuku jeden učitel na jednoho žáka. Jen když proběhla nějaká akce socialky, jakože, když nebudete posílat děti do školy, nebudou dávky, tak jich tam pár dní bylo ve třídě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze