Zvláštní školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12721
9.6.21 07:34
@Roman18 píše:
To je jedno jestli zvláštní, speciální škola nebo speciální třída. To je hodně podobny nebo nejspíš to same

To vubec neni jedno ve specialni trida v „normal“ zakladce ma jiny vzdelavaci program nez prakticka, na stredni muzes jit az po uspesnem absolvovani „normal“ zakladky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
9.6.21 07:43
@Aduš8 píše:
@ZuzaM to jako myslíš vážně? Fakt ti psaný projev formou smsky tohohle stálého trolla přijde lepší, než polovina příspěvků zdejších uživatelů? :D :lol:

Adus8 nevím proč a z jakého důvodu by ostatní museli mít v každém případě lepší písemný projev jen proto, že chodili do základni školy. Na škole nezalezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.6.21 08:36

Jsi na netu, tak si najdi podmínky studia s maturitou. Pokud si ty informace nedokážeš samostatně najít, nema smysl se o to pokoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
29.6.21 19:33
@lilith1 píše:
To vubec neni jedno ve specialni trida v „normal“ zakladce ma jiny vzdelavaci program nez prakticka, na stredni muzes jit az po uspesnem absolvovani „normal“ zakladky

Ale na soukromou střední školu se může chodit i když někdo třeba nemá vychozenou normální základku tam by to vadit nemelo ale u Státní střední školy tam to prej vadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12721
29.6.21 23:23
@Roman18 píše:
Ale na soukromou střední školu se může chodit i když někdo třeba nemá vychozenou normální základku tam by to vadit nemelo ale u Státní střední školy tam to prej vadi

Ani soukroma stredni neprijme zaka ze specky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
30.6.21 21:32

Ale když jde zak ze specky na učiliště tak některá soukromá střední škola přijímá žáka z učiliště i kdys to je eckovy obor. Statni ne ale soukromá některá jo hlavně kdys má zak penize na skolne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
30.6.21 22:03
@hanka.br. píše:
Není to o samé. Děti, které jsou umístěné do zvláštní školy, mají nějakou formu MR. Ve speciálních třídách jsou děti s normálním IQ. Pokud jsi chodil do zvláštní školy, zřejmě k tomu byl dobrý důvod. Dávej si splnitelné cíle, maturitu nepotřebuješ k tomu, bys byla na světě užitečný.

Do zvláštní jsem chodil asi k tomu důvod byl ale štve mě to

Příspěvek upraven 13.08.21 v 23:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
13.8.21 22:57

@lilith1 mě tenkrát přijmuli na střední soukromou školu ze zvláštní školy ale v prvním ročníku jsem skončil. Takze na střední soukromou berou i žáky z eckovym oborem ale na státní neberou to mám zjisteny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
13.8.21 23:10
@lilith1
@lilith1 píše:
Ani soukroma stredni neprijme zaka ze specky.

Mě přijmuli že specky ale skončil jsem prostě v prvaku. Nektera soukromá bere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
13.8.21 23:21
@hanka.br.
@ZuzaM píše
@hanka.br. píše:
Není to o samé. Děti, které jsou umístěné do zvláštní školy, mají nějakou formu MR. Ve speciálních třídách jsou děti s normálním IQ. Pokud jsi chodil do zvláštní školy, zřejmě k tomu byl dobrý důvod. Dávej si splnitelné cíle, maturitu nepotřebuješ k tomu, bys byla na světě užitečný.

Jo do zvláštní jsem chodil. Docela mě to štve. Skoda ze nejsem učitel dobrá práce za Aš moc dobrý penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 00:14

@Roman18

Já ano, mám maturitu i VOŠku ;)

• Citovat
  • Upravit
23071
14.8.21 00:18
@Svistice píše:
No to tedy není. At legislativně, výstupy nebo potřebami děti, které je navštěvují.
Dysgrafik nebo dyslektik ze speciální/vyrovnávací tridy si klidně udělá docenturu.
Absolvent zvláštní školy těžko.

Proč by nemohl, známá vystudovala i VOŠku, kdyby nebyla líná, mohla jít i na vysokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.8.21 07:06
@Roman18 píše:
@hanka.br.Jo do zvláštní jsem chodil. Docela mě to štve. Skoda ze nejsem učitel dobrá práce za Aš moc dobrý penize

Ty radši na VŠ nechoď. Na maturitní obor musíš mít dokončené základní vzdělání, ne zvláštní školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 07:34
@topazio píše:
Ty radši na VŠ nechoď. Na maturitní obor musíš mít dokončené základní vzdělání, ne zvláštní školu.

Mám ukončenej
kurz základního vzdělání ale i to je asi na střední školu malo protože kdys jsem byl v prváku na nástavbě tak se tam probíralo něco co jsme vůbec neměli a co jsem nevěděl škoda že jsem do zvláštní chodil a neměl už od začátku lepší pripravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 07:45
@sharunka03 píše:
Proč by nemohl, známá vystudovala i VOŠku, kdyby nebyla líná, mohla jít i na vysokou.

A ta tvá známá která vystudovala Vosku má zvláštní školu? A jestli jo tak záleží taky na tom proč do zvláštní šla a v kolika letech.Ja tam sel od první tridy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze