Zvláštní školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
14.8.21 11:52
@Roman18 píše:
Jak se může žák zvláštní školy jednou vůbec lépe uplatnit teda by mě zajímalo kdys nemůže ji na střední normální skolu
tak do zvláštní se dostane dítě které nemá na běžnou základku :? I tam to učení je mnohem jednodušší takže pak nějaký učební obor. Pokud řemeslo bude dělat dobře tak si může vydělat víc než ten s maturitou
@Zeoli píše:
Tak co třeba střední hotelnickou?
:mrgreen:, vždyt ani nemá klasický učnák ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 11:58
@Markéta80 píše: :mrgreen:, vždyt ani nemá klasický učnák ;)

Jo to je právě to že ani nemám klasickej ucnak takže tesko bych šel na střední skolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.8.21 12:11

@Roman18 a práci máš jakou? U manžela v práci jsou chlapi i se základkou. otázka e jestli vůbec má cenu řešit další studium pokud práci máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 12:18
@Markéta80 píše:
@Roman18 a práci máš jakou? U manžela v práci jsou chlapi i se základkou. otázka e jestli vůbec má cenu řešit další studium pokud práci máš?

Práci mám zatím v kuchyni a pak bych chtěl jít někam do fabryky. Vzdelani řešit fakt už nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.8.21 12:32

@Roman18 Ve fabrice se dá vydělat. manžel má hotelovku a v oboru nikdy nedělal ;). maturita se mu hodí pokud by za pár let dělal mistra. Zaučil se v úplně jiné profesi a je spokojený ;).Ale když mne ukázal co vše se musí naučit 8o :lol:. Kolikrát se i člověk bez vzdělání posune pokud je šikovný a snaží se ;) řidičák máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 12:52
@Markéta80 píše:
@Roman18 Ve fabrice se dá vydělat. manžel má hotelovku a v oboru nikdy nedělal ;). maturita se mu hodí pokud by za pár let dělal mistra. Zaučil se v úplně jiné profesi a je spokojený ;).Ale když mne ukázal co vše se musí naučit 8o :lol:. Kolikrát se i člověk bez vzdělání posune pokud je šikovný a snaží se ;) řidičák máš?
Řidičák mam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.8.21 12:55
@Roman18 píše: Řidičák mam

ridicak? Ty budes mit dlouhy nos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 12:57
@matkabagristy píše:
ridicak? Ty budes mit dlouhy nos :mrgreen:
Řidičák opravdu mám. Ten má každej druhej ridicak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.8.21 13:04
@Roman18 píše: Řidičák opravdu mám. Ten má každej druhej ridicak

no, psal jsi B i C, rychle jsi to smazal, ale ja to stihla precist. Troll dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 13:14
@matkabagristy píše:
no, psal jsi B i C, rychle jsi to smazal, ale ja to stihla precist. Troll dal ;)

B i C opravdu mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.8.21 13:17
@Roman18 píše:
Práci mám zatím v kuchyni a pak bych chtěl jít někam do fabryky. Vzdelani řešit fakt už nebudu

Ty opravdu na učitele nechoď. Učitel musí umět český jazyk. Naprosto perfektně. A ty ho neumíš. Buď rád za práci v kuchyni. Nebo jdi někam do fabriky. Už ti to tu bylo napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.8.21 13:17
@Roman18 píše:
B i C opravdu mam

C s psychotesty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 13:19
@matkabagristy píše:
no, psal jsi B i C, rychle jsi to smazal, ale ja to stihla precist. Troll dal ;)
@matkabagristy píše:
C s psychotesty ;)

C my je stejně k ničemu kdys jsem neudal psychotesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
14.8.21 13:20

https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…
ani „fabryka“ mu nevoni, moc hluku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.8.21 13:23
@matkabagristy píše:
C s psychotesty ;)

Nedokážu si takového člověka představit ve školství na pozici učitele nebo asistenta. :zed:
Nemá žádnou soudnost. Radši kdyby zkusil tu fabriku nebo rekvalifikaci na nějaké řemeslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze