Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Sion nechci strasit, ale kolem jednoho mesice jsme my meli pylorostenozu. Stejny prubeh, jak pisety vy, akorat byl kojeny. Pokud bude trvat blinkani obloukem, urcite k doktorce, obzvlast pokud blinka a ma hlad.
@florenc To snad ne, pak jedl hodinu po a dalsi hodinu, aby se dojedl a neblinkal
Uvidíme, jak to bude pokračovat. Jinak určitě vyhledám doktorku. V úterý jdeme na konrolu, tak jí to pro jistotu řeknu.
@Sion maly mel prubeh postupny, blinkal treba 3× za tyden, pak 2× denne a nakonec po kazdem kojenim. Ale verim, ze u vas to bude v poradku
jen citim povinost sdelit i tuto zkusenost, aby se vedelo, ze to muze byt i problem…
@Sion pouze operaci, zjisti se na ultrazvuku. Prave kolem 4.-6. tydne se vyvyji sval, ktery propousti potravu z zaludku do strev. Malymu se moc zvetsil a museli ho operovat. Nejdriv jsem myslela, ze ma reflux, ale pak blinkal hodne obloukem a kdyz blinkal fakt po kazdem kojeni, tak jsme jeli k doktorce, ta nas poslala do nemocnice a druhy den ho operovali. Nastesti to nejhorsi blinkani trvalo jenom jeden den. Diky bohu za tu nejlepsi doktorku. Ted je naprosto v poradku
ja fakt nechci strasit, ale sama jsem hledala rady na internetu a vlastne jsem se nikde nedocetla, kazdy psal jen o refluxu.
@florenc To je hrozný, takhle maličký a hned na operaci ![]()
My se zatím držíme. V noci si jen ublinkl, tak to snad bylo jen vyjímečný ![]()