Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Všechny paneláky jsou jako „králíkárny“ někdo jim dokonce tak „nadává“
Bydlíme taktéž ve slušném baráku plném lidí a slyšíme ledacos
Hlavně když hraje hokej nebo má někdo sex. No ale to jsou zvuky dobře zřetelné
pak jsou tady méně vysvětlitelné zvuky ale pochopila jsem z vysvětlování mého muže, že to dělá vypnutá tel. apod.. Jelikož ty věci se zahřívají, potom se zas ochlazují, rozpínají apod.. A za stěnu může být cokoli, záleží jak ty zvuky zní to si zas těžko představíme.. může to být elektroinstalace nějaké trubky s vodou nebo co já vím ![]()
U nás se občas ozývá takové lupání, podle mě to je od topení, jak pracují panely apod. Na divnozvuky jsem fakt háklivá, naštěstí jsem takhle odhalila začínající problém se zásuvkou ve starém jádře, hrozilo, že začne hořet.
U nás bzuceni dělalo topení, řekli nám že jak se přestává topit tak není takový tlak a vždycky to někde zůstane jakoby viset a dělat s tím nic nejde. Trvalo to týden a pak se to přesunulo do jiný místnosti ale bylo to teda děsně otravný a docela hlučný a když to týden takhle rachotilo v ložnici tak to teda opravdu nebylo příjemný
Ahoj, mám možná zvláštní dotaz, ale nevím kde jinde se zeptat. Bydlíme v paneláku od RPG, na pohled vypadá byt v pořádku, ale nedělám si iluze, že je vše stoprocentně dobře provedené.
Teď k dotazu. Dneska skoro celý den sedím v obyváku na gauči, gauč máme u stěny, za stěnou je další vchod, takže další byt.
Celý den jdou ze stěny divné zvuky, první jsem myslela, že někde leze hmyz, pak to bylo jak kdyby bzučela zásuvka. Začínám mít strach, nemůžu ani lokalizovat přesné místo, ale je to divné. Zeď je dost hrubá, z vedlejšího vchodu z přilehlého bytu nejde slyšet nic.
Nenapadá někoho něco??