Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak když ti to udělá radost…
Osobně si myslím, že je to zbytečné. Tu rýhu pod nosem i lícní kosti můžeš zvýraznit líčením. Jinak rysy se zvýrazní pokud budeš mít malé množství tuku (to nepoznáš z váhy), u tebe to asi spíš bude ještě dětská buclatost a ta mizí s věkem… Když teď půjdeš na tu úpravu, tak bych se bála, že za pár let - až věkem dojde k přirozenému zvýraznění rysů - kvůli tomu budeš vypadat o 10 let starší.
Ale to je jen můj laický názor.
No, abys nakonec neprohloupila. Tyhle úpravy maj tendenci začínat drobnostmi, a po pár letech aby se člověk prokazoval DNA testem. Ale je to na tobě
Ja bych ve 20 jeste pockala, jak zaznelo nade mnou, ty rysy se ti jeste zvyrazni. Ja ve 20 mela taky celkem vyplneny tvare a ted skoro ve 30 mam tvare splaskly a licni kosti se hodne zvyraznily. Taky na to ma vliv vaha, kdyz budes mit nejaky kilo navic, tak budes mit baculatejsi tvare nez kdyz budes mit figuru jak modelka.
@Pruhovaný_mýval píše:
No, abys nakonec neprohloupila. Tyhle úpravy maj tendenci začínat drobnostmi, a po pár letech aby se člověk prokazoval DNA testem. Ale je to na tobě
Tak zrovna tohle je posun dost k lepsimu, ne? ![]()
Taktéž nedoporučuji. Sama nějaké úpravy mám, ale s výplněmi obličeje bych 100% počkala. Kolem 30 tvůj obličej může vypadat dost jinak, tak ať potom nevypadáš jak ufon. Jak zaznělo výš - pokud máš buclaté tváře z nadváhy, pomůže trochu shodit, pokud ne, tak s výplněmi počkej, za pár let se ti tváře začnou s největší pravděpodobností propadat samy. A s makeupem dokážeš hodně.
@Ernais píše:
Tak zrovna tohle je posun dost k lepsimu, ne?
No to je asi otázka osobních preferencí. Předtím to byla normální docela pěkná holka, teď taková ta generická plastiková instasexice
mě ta plastiková dokonalost spíš odpuzuje
Dnes je taková doba, nestačí být hubená, některé slečny si nechávají vyplnit rty,
nové zadky, prsa atd.,když se zeptám proč to, tak že to má dnes každý, je to in
a chtějí to mít taky…
Mě se to také nelíbí, ale je to tak…
@listento ano baculaty tvare mám hodně, trochu tam nějaký lícní kosti jsou videt ale jenom mírně, takže se budu muset rozhodnout jestli pockam 10 let, nebo to udelam teď..ale souhlasím s tvým rizikem kterého se také obavám
@Anonymní píše:
Dnes je taková doba, nestačí být hubená, některé slečny si nechávají vyplnit rty,
nové zadky, prsa atd.,když se zeptám proč to, tak že to má dnes každý, je to in
a chtějí to mít taky…
Mě se to také nelíbí, ale je to tak…
Hm. Tyto ^dámy" mohu jen politovat. Osobně nevidím jediný důvod, proč vypadat jako bych vypadla z výrobní linky, i kdyby to byla firma Mattel. Stačí se kouknout na všechny ty sereblity, jsou si podobné víc než vlastní sourozenci. ![]()
@Ernais no já jsem prave stihla, docela dost stihla..takže vahou to nebude
Jinak ty tvare mě začali hodně trapit od 17, vždy jsem cekala až si vydelam na tu plastiku a podstoupil to, teď když jsem starší tak muzu do toho klidne jít ale zase premyslim a pochybuju.
@Pruhovaný_mýval To je tedy proměna
vždyť tvrdí že má jen prsa udělaná…to je něco podobného jako Verešová, ta je úplně jiná než za mlada…
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 20 a chci si nechat plastikou zvýraznit lícní kosti a ty dvě čárky pod nosem(proste rysy), je to dobrý napad ve 20? Omlouvam se za anonym
Ne. Žádná plastika, pokud není úraz nebo zdravotní důvod, není nutná.
@Ernais píše:
Tak zrovna tohle je posun dost k lepsimu, ne?
Vypadá líp, ale nesmí to přehnat a pokračovat. Dost možná v té době byla těhule a život s ním musel být taky dost nahoru-dolů.
Dobrý den, je mi 20 a chci si nechat plastikou zvýraznit lícní kosti a ty dvě čárky pod nosem(proste rysy), je to dobrý napad ve 20? Omlouvam se za anonym