Plastika zvýraznění lícní kosti

Anonymní
27.11.20 09:48

Zvýraznění rysu

Dobrý den, je mi 20 a chci si nechat plastikou zvýraznit lícní kosti a ty dvě čárky pod nosem(proste rysy), je to dobrý napad ve 20? Omlouvam se za anonym :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
27.11.20 10:06

Tak když ti to udělá radost…

Osobně si myslím, že je to zbytečné. Tu rýhu pod nosem i lícní kosti můžeš zvýraznit líčením. Jinak rysy se zvýrazní pokud budeš mít malé množství tuku (to nepoznáš z váhy), u tebe to asi spíš bude ještě dětská buclatost a ta mizí s věkem… Když teď půjdeš na tu úpravu, tak bych se bála, že za pár let - až věkem dojde k přirozenému zvýraznění rysů - kvůli tomu budeš vypadat o 10 let starší. :nevim: Ale to je jen můj laický názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
27.11.20 10:12

No, abys nakonec neprohloupila. Tyhle úpravy maj tendenci začínat drobnostmi, a po pár letech aby se člověk prokazoval DNA testem. Ale je to na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.11.20 10:13

Ja bych ve 20 jeste pockala, jak zaznelo nade mnou, ty rysy se ti jeste zvyrazni. Ja ve 20 mela taky celkem vyplneny tvare a ted skoro ve 30 mam tvare splaskly a licni kosti se hodne zvyraznily. Taky na to ma vliv vaha, kdyz budes mit nejaky kilo navic, tak budes mit baculatejsi tvare nez kdyz budes mit figuru jak modelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.11.20 10:16
@Pruhovaný_mýval píše:
No, abys nakonec neprohloupila. Tyhle úpravy maj tendenci začínat drobnostmi, a po pár letech aby se člověk prokazoval DNA testem. Ale je to na tobě

Tak zrovna tohle je posun dost k lepsimu, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
27.11.20 10:21

Taktéž nedoporučuji. Sama nějaké úpravy mám, ale s výplněmi obličeje bych 100% počkala. Kolem 30 tvůj obličej může vypadat dost jinak, tak ať potom nevypadáš jak ufon. Jak zaznělo výš - pokud máš buclaté tváře z nadváhy, pomůže trochu shodit, pokud ne, tak s výplněmi počkej, za pár let se ti tváře začnou s největší pravděpodobností propadat samy. A s makeupem dokážeš hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
27.11.20 10:27
@Ernais píše:

No to je asi otázka osobních preferencí. Předtím to byla normální docela pěkná holka, teď taková ta generická plastiková instasexice :nevim: mě ta plastiková dokonalost spíš odpuzuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 10:33

Dnes je taková doba, nestačí být hubená, některé slečny si nechávají vyplnit rty,
nové zadky, prsa atd.,když se zeptám proč to, tak že to má dnes každý, je to in
a chtějí to mít taky…
Mě se to také nelíbí, ale je to tak…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.20 10:39

@listento ano baculaty tvare mám hodně, trochu tam nějaký lícní kosti jsou videt ale jenom mírně, takže se budu muset rozhodnout jestli pockam 10 let, nebo to udelam teď..ale souhlasím s tvým rizikem kterého se také obavám

• Citovat
  • Upravit
3796
27.11.20 10:41
@Anonymní píše:
Dnes je taková doba, nestačí být hubená, některé slečny si nechávají vyplnit rty,
nové zadky, prsa atd.,když se zeptám proč to, tak že to má dnes každý, je to in
a chtějí to mít taky…
Mě se to také nelíbí, ale je to tak…

Hm. Tyto ^dámy" mohu jen politovat. Osobně nevidím jediný důvod, proč vypadat jako bych vypadla z výrobní linky, i kdyby to byla firma Mattel. Stačí se kouknout na všechny ty sereblity, jsou si podobné víc než vlastní sourozenci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 10:41

@Ernais no já jsem prave stihla, docela dost stihla..takže vahou to nebude

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.20 10:46

Jinak ty tvare mě začali hodně trapit od 17, vždy jsem cekala až si vydelam na tu plastiku a podstoupil to, teď když jsem starší tak muzu do toho klidne jít ale zase premyslim a pochybuju.

• Citovat
  • Upravit
14313
27.11.20 10:55

@Pruhovaný_mýval To je tedy proměna :mrgreen: vždyť tvrdí že má jen prsa udělaná…to je něco podobného jako Verešová, ta je úplně jiná než za mlada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.11.20 11:02
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 20 a chci si nechat plastikou zvýraznit lícní kosti a ty dvě čárky pod nosem(proste rysy), je to dobrý napad ve 20? Omlouvam se za anonym :nevim:

Ne. Žádná plastika, pokud není úraz nebo zdravotní důvod, není nutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.11.20 11:04
@Ernais píše:

Vypadá líp, ale nesmí to přehnat a pokračovat. Dost možná v té době byla těhule a život s ním musel být taky dost nahoru-dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková