Zvýšené leukocyty v krvi ve 33. týdnu

1.2.12 16:20

Zvyšené leukocyty v krvi ve 33 týdnu

Aholky,

moc se omlouvam zda se už nekdo ptal ale boužel to nemuzu najit:

Chtale jsem se zeptat zda ma nekdo taky tuto zkušenost, dnes jsem ve 33+1tt a už 4 tyden mam zvýšene leukocyty v krvi. Hodnotu mam 20 000. Navic ted v pondeli mi brali diferencial krve a leukocyty opet vysly 20 000 a snizene lymfocyty. Dr me poslal do nemocnice ale v nemocnici rekli ze leukocyty neresi, ze jsou v těhu zvysene normalne. Muj DR se celkem divil protoze do nemocnice me poslal na dovysetreni, aby prisli na to z jakeho duvodu jsou leukocyty takto zvyseny. Norma je pry mezi ¨
10 000-15 000.
V nemocnici mi udelali pouze UTZ a to je vse a poslali me domu.

Kdyby mel nekdo stejny problem, budu rada za jakoukoliv informaci nebo radu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
1.2.12 16:21

Měla jsem je zvýšené, ale nevím kolik, bylo mě řečený, že v těhotenství je tzo u všech a je to normální, ale do jaké hodnoty to je ještě normální to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 16:26

No muj DR prave rikal ze tato hodnota normalni neni, tak nevim co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
1.2.12 16:31

Ahoj, asi od 4. měsíce jsem měla leukocyty taky kolem 20tis, občas trošku míň, občas trošku víc.. Dělali mi proto ještě nějaké další krev. testy, ale nic se nenašlo.. Moje gyn.mudr taky říkala, že je to v těhu normální, ale vzhledem k tomu, že jsem byla na odběru plodovky, mě poslala na ty další odběry…
Tak věřím, že to bude u tebe taky ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
1.2.12 17:11

Markétko
Ta hodnota sama o sobě nic neříká. V těhotenství jsou leukocyty vždy zvýšené, hodnota nad 20tis je běžná. Možná by bylo vhodné, aby ti tvůj gynekolog nabral další laborku - ledvinné funkce, jaterní testy a CRP. Pokud nemáš příznaky nemoci, tak bych to vůbec neřešila.
Barča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 18:00

Barunko,

Všechny vysetreni mo delal, dělal CRP, jaterni testy, ultrazvuk ledvin. Vše Ok. Ale ja mam od zacatku tehu problemy tak chce byt asi klidnejsi. Momentalne mam na svuj tyden hodne plodove vody, uz davno mela klesat a ja ji mam porad plno, naštestí malá je vporadku.

Moc všem dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
1.2.12 18:04

Markétko
Hlavně buď v klidu, miminku z toho nic nehrozí. Máš dobrého pečlivého doktora a to je super. Tak tě bude trošku více sledovat. Držím palečky, ať hezky rostete, už jenom chvilka a může ven :lol: :lol: :lol:
Barča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 18:05

Moc děkuji :hug:

arcanobacterium píše:
Markétko
Hlavně buď v klidu, miminku z toho nic nehrozí. Máš dobrého pečlivého doktora a to je super. Tak tě bude trošku více sledovat. Držím palečky, ať hezky rostete, už jenom chvilka a může ven :lol: :lol: :lol:
Barča :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky