Zyprexa, Olanzapin - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2589
8.5.21 06:20

Mně taky přijde, že zyprexa je u psychotiků absolutní základ a někdy ji bral snad každý.. A jak píše Ou, cukříčkem to nespravíš, bohužel, tvůj brácha má vážný problém. Uvažování nad nějakým lněným olejem je taky docela mimo. No tak bude chvíli utlumený, aspoň si nic neudělá, nebo někomu. A taky ho to nebude tak vyčerpávat. On ho na tom nikdo násilím držet nebude, až zas bude o. k. Někde se poraď ty (ať ti celou tu problematiku odborník vysvětlí) a určitě ho od léčby nezrazuj. Jsou i skupiny pro rodiny osob trpících schizofrenií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9210
8.5.21 14:55
@ila jana píše:
A co se Vám na tom nezdá? Že Zyprexu užívají Vaši kamarádi, to přece vůbec nesouvisí se zákazem v zahraničí. Čeští doktoři za prachy do lidí nacpou všechno možné. Stůjte na zemi slečno.

Nevím, ale pravidelně čtu zahraniční studie na léčbu různých diagnóz a na zákaz léčby olanzapinem jsem nenarazila. Je to poměrně dobře účinné antipsychotikum, tak kde jsi to vzala? Dívala jsem se na stránky americké FDA a tam jsem nenašla, že by olanzapin byl stažený z trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.7.25 01:36

Změna stavy k horšímu

Dobrý den. Známí má problém s psychiatrickým stavem. Měl kdysy ataku neboli psychózu. Léta byl stabilizovaný cca 7let a chodil jenom na injekci na abilify jednou za měsíc. V Loni mu místo ni jendou podali místo abylify zyprexu, že prý abylify je nedostatková momentálně, a jeho stav se zhoršil na tolik že přestal chodit do práce. Byl hospitalizovaný a nyní je v invalidním důchodě. Může změna injekce na jiný typ totálně rozhodit ogrganismus tak že kdyby neměl žádnou, přečkal by ten měsíc v pohodě? a prý jesli to nedělejí psychiatři schválně, kvůli odlehčení a protočení jeho vzpomínek za jakýchkoliv okolností, tak že zanedbá uplně vše v běžném životě, kvůli nějaké proceduře za pochodu? aby si protočil vzpomínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9210
9.7.25 15:46
@makty píše: Více

Ahojky, to mě mrzí…ale je to možné…ale že by depotka Abilify Maintena měla tehdy vypadek nevím. Já ji mám už několik let a nikdy mi vypadek nehlasili. Zyprexu má depotni také? Takže Zypadheru? Jako určitě ne každý lék zabere každému…a zkoušeli se k Abilify vrátit? Já byla na depotce Abilify zrovna včera a vypadek nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí