Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj…
potřebuji se poradit…nejsem nijak technický tip, takže potřebuji radu, jak si pořídim internet do tabletu?
Já vim jen o wifi, ale co když někam pojedu a tam wifi nebude to mi ten tablet je vlastně k ničemu, pokud vim a nebo je i jiná možnost?
Prosím poraďte mi nebo já tu krásnou věcičku snad vyhodim z okna… ![]()
Budto se simkartou, kde budes mit placenej net nebo pres wifinu pres mobil, kdyz nekde chytnes a na tabletu ne, jak se to stalo ted mne
Ja mam do tabletu internet od T-Mobile, vyfasovala jsem druhou simku a internet mam vsude, kde je signal, nastesti pokryti je dobry, takze i v kazde dedince jsem online
Ovsem jen v CR, v zahranici se musim spolehat pouze na wifi.
Muzes tam mit simku, pokud to jde nebo usb pokud mas usb slot.
Jinak mas asi smulu.
Podle meho musi tvuj tablet podporovat 3Gpripojeni to je v tehle situaci ze si tam muzes dat jakejkoliv net co mas doma. Pokud k tomu mas redukci k propojeni usb. Muj tablet to podporuje ale je jich malo v tech levnejsich.
Careynka to napsala správně.
Buď koupíš tablet s 3G do kterého se dává SIM karta a nebo si na chytrém mobilu aktivuješ „Přenosný přístupový bod“ a vytvoří se ti tvá soukromá WIFI na kterou se s tabletem připojíš a budeš s ním připojena přes mobil k Internetu. ![]()
@tatinek34 v příbalovém létáku je napsáno podporuje externí usb 3G dongle, tak teď vůbec nevím… ![]()
http://www.halshop.cz/…ENT0008.html koupila sem si zatím jen tento, protože nevím zda-li ho pořádně využiju a podle mě je zbytečné kupovat tablet za 10tis. když by se mi pak válel jen komodě… ![]()
@Traccy To znamená, že kromě možností které jsem napsal výše je ještě do něj možné připojit 3G USB modem, cena okolo tisícovky.
@tatinek34 a můžete mi poradit co do toho tabletu co jsem poslala v odkazu, co do něj vše jde zapojit?
![]()
Jestli máte mobil s Androidem, tak nejjednodušší pro venkovní připojení bude vytvoření přenosného hotspotu, na který se s tabletem připojíte. A budete připojena bezdrátově přes mobil. ![]()
Do toho USB můžete připojit 3G modem, ale podle mě jen některé kompatibilní typy, které umí s tím tabletem spolupracovat. Jinak nevím. ![]()