Internet do tabletu!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
449
4.2.13 23:32

Internet do tabletu!

Ahoj…
potřebuji se poradit…nejsem nijak technický tip, takže potřebuji radu, jak si pořídim internet do tabletu? :mrgreen: Já vim jen o wifi, ale co když někam pojedu a tam wifi nebude to mi ten tablet je vlastně k ničemu, pokud vim a nebo je i jiná možnost?
Prosím poraďte mi nebo já tu krásnou věcičku snad vyhodim z okna… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
4.2.13 23:34

Budto se simkartou, kde budes mit placenej net nebo pres wifinu pres mobil, kdyz nekde chytnes a na tabletu ne, jak se to stalo ted mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.2.13 23:41

Ja mam do tabletu internet od T-Mobile, vyfasovala jsem druhou simku a internet mam vsude, kde je signal, nastesti pokryti je dobry, takze i v kazde dedince jsem online :) Ovsem jen v CR, v zahranici se musim spolehat pouze na wifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35688
4.2.13 23:44

Muzes tam mit simku, pokud to jde nebo usb pokud mas usb slot.
Jinak mas asi smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.2.13 02:35

Podle meho musi tvuj tablet podporovat 3Gpripojeni to je v tehle situaci ze si tam muzes dat jakejkoliv net co mas doma. Pokud k tomu mas redukci k propojeni usb. Muj tablet to podporuje ale je jich malo v tech levnejsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.13 09:02

Careynka to napsala správně.
Buď koupíš tablet s 3G do kterého se dává SIM karta a nebo si na chytrém mobilu aktivuješ „Přenosný přístupový bod“ a vytvoří se ti tvá soukromá WIFI na kterou se s tabletem připojíš a budeš s ním připojena přes mobil k Internetu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.2.13 09:49

@tatinek34 v příbalovém létáku je napsáno podporuje externí usb 3G dongle, tak teď vůbec nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.2.13 09:52

http://www.halshop.cz/…ENT0008.html koupila sem si zatím jen tento, protože nevím zda-li ho pořádně využiju a podle mě je zbytečné kupovat tablet za 10tis. když by se mi pak válel jen komodě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.13 10:04

@Traccy To znamená, že kromě možností které jsem napsal výše je ještě do něj možné připojit 3G USB modem, cena okolo tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.2.13 10:07

@tatinek34 a můžete mi poradit co do toho tabletu co jsem poslala v odkazu, co do něj vše jde zapojit? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.13 11:00

Jestli máte mobil s Androidem, tak nejjednodušší pro venkovní připojení bude vytvoření přenosného hotspotu, na který se s tabletem připojíte. A budete připojena bezdrátově přes mobil. :palec:
Do toho USB můžete připojit 3G modem, ale podle mě jen některé kompatibilní typy, které umí s tím tabletem spolupracovat. Jinak nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák