Ahojky,
tak jsem se právě opět vyděsila, kolik toho utratíme za jídlo. Máte nějaké tipy na levné pokrmy, pokud možno, aby to nebylo na úkor zdraví:-) Díky moc:-)
Například https://www.emimino.cz/…evne-181855/
Lada Hruska
Dopřávat všeho;) jen toho nekupovat kvanta
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MUDr. Eliška Bartlová
Krásný den, paní doktorko, jsem podruhé těhotná a ty nevolnosti jsou tentokrát šílené. Nezvracím sice pořád, ale mám žaludek „na vodě“ celý... Odpověď
Dobrý den, paní doktorko, dceru (18 měsíců) čeká povinné očkování MMR vakcínou. Starší syn na ni měl hroznou reakci – vysoké horečky a byl... Odpověď
Hezký den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Mám týdenní miminko, kojení nám celkem jde, ale mám strašně popraskané bradavky až do krve.... Odpověď
Dobrý den, prošla jsem před 3 týdny virózou bez výrazných obtíží (jen kašel, zahlenění, ztráta hlasu) ale bez teplot a be výrazných fyzických... Odpověď
Krásný den, paní doktorko, vrátila jsem se po mateřské do kanceláře a po 8 hodinách u PC mě hrozně pálí a řežou oči. Mám je úplně červené a... Odpověď