Plavání miminek - Praha 10 nebo 4
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání miminek - Praha 10 nebo 4
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Nevíte, kam se dá s miminkama chodit plavat na Praze 4 nebo 10? Chodili jsme do MC Amálka na plavání ve velké vaně. Ta už je mám ale malá, potřebovali bychom bazének. Amálka zajišťuje taky plavání v bazénu na Vyšehradě. Tam už ale mají plno, tak se musím poohlédnout jinde. Preferuji plavání v odpoledních hodinách - Ondrášek dopoledne spinká.
Díky moc za rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my prave chodime do Amalky na Vysehrad a je to tam fakt super. Navic tam plavou jeste dalsi dva kluby myslim, ze je to Aqua baby club a Junior club (nejsem si jista), tak zkus tyhle dva, protoze ten bazen na Vysehrade je ten nejhezci bazen jakej jsem kdy videla
Skoda, ze nemaji v te Amalce misto, ale my jsme puvodne byli napsani jako nahradnici a hned druhou lekci nekdo vypadl a tak jsme nakonec chodili. Tak se jeste zkus zeptat v Amalce na to „nahradniceni“ Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já jsem z Hostivaře a jezdíme na Černý Most do Plaváčka. Je to super. Ale jak jsem psal už tady v jiné diskusi, je to pro otužilejší a otrlejší:-)
Albi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
na konkurečním serveru jsem našla odkazy na plavecké kluby, kdyby to někoho zajímalo:
http://www.rodina.cz/…/katalog.asp?…
Bohužel to vypadá, že já už jsem tu podzimní sezónu propásla
. Spousta klubů je přes léto zavřených a začínají v září, což jsme zrovna na dovče, takže to vydím bledě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pokud scháníš plavání na P-10,
tak Ti vřele doporučuji Baby Club Juklík (gymnázium Přípotoční 1337, vchod ze Sportovní ul., Praha 10, tel.: 271 726 567),www.juklik.cz
Se starší dcerkou jsme tam chodily od 6 měsíců do 4 let. Velmi se nám to líbilo, dcerka se vůbec nebojí vody, umí plavat, skáče špiky…
Výuka v Juklíku je vždy přizpůsobena věku a dovednostem dětí. Je vidět, že mají promyšlenou koncepci výuky (a to v některých klubech není,
vím to z vlastní zkušenosti s mladší dcerkou,se kterou chodíme, kvůli přestěhování do jiného klubu). Míša
- Citovat
- Upravit
Ahojky nevíte ještě o nějakých bazénech pro plavání miminek na praze 10 neebo okolí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my chodíme na Prahu 10 do Petrovic do rodinného centra čtyřlístek.. www.rc-ctyrlistek.cz
Jsme zde spokojený:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevíte o nějakém kurzu plavání pro batolata přes letní prázdniny v Praze a okolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
nevíte prosím někdo o kurzu plavání pro dítě s rodičem, který by byl o víkendu? Já už druhý den marně hledám na netu a nemůžu nic najít.
Manžel by totiž chtěl začít chodit na plavání s naším 2,5letým synem, ale bohužel má pracovní dobu od ponděli do pátku, takže kurzy v tyto dny vůbec nepřicházejí do úvahy.
Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, máte prosím nějaké aktuální doporučení na plavání v této lokaci, chtěli bychom začít od letoška někam chodit. Děkujuu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my chodime plavat do jedenactky na Chodove. My to mame pesky 10 minutek takze super i bazen hezky, ale kurz uz zacal. Chce to si tam zavolat a zjistit, ale plavou tam az od 6 mesicu do 6 mesice sme chodili do Kunratic-Magic castle tam plavou uz od 6.tydne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit