+- 30-tky, kde nakupujete

285
21.1.16 17:09

+- 30-tky, kde nakupujete

Ahoj holky, vracim se po materske do prace. Mam tak 6 kg navic, ktere se snazim shodit, nicmene po te materske bych si mela koupit par novych veci na sebe, vite jak to na ni je.. Kam chodite nakupovat? Nechci za to utratit majlant, ale prijde mi ze kdyz vlezu do obchodu typu NY, je to moda jen pro nactilete.. nebo jsem tak zestarla duchem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4000
21.1.16 17:12
@susinka88 píše:
Kam chodite nakupovat?

Do sexshopu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.1.16 17:15

Záleží co si chci koupit…Někdy NY, CA ale také navštívím vietnamce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283

Ja mam rada obchody typu Reserved nebo Promod, neco kupuju i v takovych tech ‚bezejmennych‘ malych obchudcich, kdez se mi neco zalibi ve vyloze. Ale prestoze mi bude 30, koupila jsem si mikinu s napisem Supergirl a logem supermana :P to ale spis na doma, ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
8
@minoe píše:
Do sexshopu :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
21.1.16 17:20

Moje oblíbené jsou Oodji, Reserved, Promod, HM občas Orsay, Camayeau, Marks Spencer, Mohito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.1.16 17:25

Ja vlastne ani co se nosi ve 28-mi letech a 6kg navic.. v praci mit civil nemuzu, ale i tam neco na sebe potrebuju.. jako kdybych 4 roky spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.1.16 17:25

V tescu nakupuji dziny, v lidlu vse(ale podle toho kdy a co tam maji, ze :) ), jinak obcas si koupim neco v C&A ale nesnasim prochazky po OA :mrgreen: Obcas neco koupim i u vietnamcu ;)
Jinak ty dziny nakupuji v tescu, protoze je tam velky vyber a maji prijatelnou delku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.1.16 17:26

@susinka88 A co mas nosit? Nejaky kostymek nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.1.16 17:30

Nene, v praci mit civil nemuzu.. ale na bezne noseni.. neco k riflim asi.. tricko? Kosili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
21.1.16 17:38

@susinka88 pises o 6 kg navic, ale zalezi na tom, jaka byla puvodni vaha- pokud je to treba z 54 na 60, tak to zas neni takova hruza, ne? :) v Orsay maji dost na vyber takove ty ‚slusnejsi‘ kalhoty, at clovek nechodi furt jen v riflich a jinak prave ted jsem si koupila v Reserved takove hezke svetriky, urcite se da neco vybrat. Nemusim takove ty barevne kolotocarske vzory, hlavne decentni a snad vkusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sadlo-maslo-uzeniny
21.1.16 17:47

Já už nenakupuju, nemá to smysl. Vemu závěs z koupelny a hodím to dokola kolem sebe pod prsa, když prší tak přes sebe a když je zima tak spím a nikam nelezu

• Citovat
  • Upravit
6499
21.1.16 17:48

Tak to nehroť, v práci se stejně převlíkáš, něco na sebe máš, teď je stejně nejdůležitější kabát a čepice. Sem tam si skočíš do obchodu a za chvíli máš pokoupeno. Já šla do práce po dětech před rokem a kousek, 28 je mi teď a od nástupu do práce mám dole 4-5 kilo (šlo to za první tři měsíce dolů) a držím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sadlo-maslo-uzeniny
21.1.16 17:49
@susinka88 píše:
Ahoj holky, vracim se po materske do prace. Mam tak 6 kg navic, ktere se snazim shodit, nicmene po te materske bych si mela koupit par novych veci na sebe, vite jak to na ni je.. Kam chodite nakupovat? Nechci za to utratit majlant, ale prijde mi ze kdyz vlezu do obchodu typu NY, je to moda jen pro nactilete.. nebo jsem tak zestarla duchem?

Dneska je v modě na starej krám hodit nový obal, napsat tam NEW, SUPER, Novinka a podobně a najednou i kolo je novinka jak stehno.

• Citovat
  • Upravit
15575
21.1.16 17:56

Tak k džínám nebo kalhotám bych volila nějakou košili, halenku nebo decentní tričko a nějaký svetry bych nakoupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák