// na ovu testu...

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
22.1.11 22:11
Dusty píše:
Sumaya píše:
Dusty píše:
Sumayo, u mě je to na delší vyprávění.....
V loni touhle dobou jsem otěhotněla, cca po třech až čtyřech měsících po vysazení HA, v 7tt mi doktor oznámil, že jsem mimoděložně, musela jsem podstoupi laparoskopii a vzali mi jeden vejcovod i s miminkem :cry:
V létě , 2010, v červenci jsem otěhotněla po druhé, také cca po 3-4 měsících a v 11tt jsi jdu pro průkazku a doktor mi opět oznámil špatnou zprávu: plod se přestal vyvíjet už v 5-6tt.Následovala revize dělohy a velký smutek :cry: :cry: .
Dnes jsem po 3měsíčním snažení, zatím neúspěšně, ale věříme, že se nám to do třetice povede :-)
Dělám si ovulační testy, ty mám vždy krásně pozitivní, ale 90% hraje roli psychika…
A vy se snažíte o první miminko??? :kytka: :mavam:
To je škoda :cry: Ani si to nedokážu představit. Do třetice se to musí povést :palec:
To je dobrý, že máš pozitivní testy, někomu se po revizi rozhodí hormony, tak aspon, že je všechno ok.
Já se můžu snažit jak chci, ale od vysazení od srpna nemám ovulaci. Žádný ovu hlen, ovu testy negativní a bt taky lítá. Potřebuji nějak nakopnout vaječníky. Dr mi zatím nechce nic dát. Až po roce snažení :roll:
Co bych za to dala, abych měla ovulaci.
Ano..o první..vy také?
Sumayo,
je to fakt běh na dlouhou trať, a mít v náručí miminko není v dnešní době vůbec sranda…je to malý zázrak.
No, já už dvě děti mám, ale můj přítel nemá, a moc si miminko přejem :-)
Víš, určitě nezoufej a věř, že se miminka dočkáte.
Půl roku není ještě dlouhá doba, ale chápu, že na to myslíš, zrovna tak, jako já a všichni, kdo miminko chtějí, viď???
Víš, já sice ovulaci mám, a těhotná nejsem, tak si říkám proč???
Testy pozitivní, bolesti břicha taky, hlen taky, sexíček taky :lol: , pak už nevím, kde je problém??
Ještě mě napadlo…že by ty potvůrky spermie byli pomalý???? :palec: Asi broučkovi naordinuji vitamínky, éčko se zinkem a selenem :think: :mrgreen:
Tak se ozvi,brou noc :mavam: :mavam: :andel:

No jo, půl roku není dlouhá doba, to je pravda. Taky chci mít aspon 3 děti :-)
Tak mu radši dej vitamíny, je to možný, že můžou být pomalejší, ale tentokrát to výjde, uvidíš :-)
Také přeji dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.1.11 09:13

jeden den po vynechání MS…na testu stále //…drž se bobku drž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
24.1.11 10:54

Vodolejko - :palec: :srdce: neboj, určitě se udrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.1.11 11:03
Mifinko díky moc :-) já tiše doufám :-) když už poprvé ne, tak snad teď jo :-) mno uvidíme…ale fandit se tomu malýmu bobkovi musí :mrgreen: :pankac:
Mifinka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
24.1.11 11:04

A jak Ty? Vše v pořádku? :-) Ona totiž mate Tvoje fotka, Ty se na ní tak hezky usmíváš, že i kdyby bylo zle, tak si každý říká, že vše jo O.K. …pěkná fotka :-)

Mifinka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.1.11 13:21

Vodolejko, moc moc gratuluji ke // a mimnečku, je to paráda a moc krásné.
Holky, tak já měla v pátek pozitivní OVU test, přikládám foto, ale do dneška nestoupla BT, naopak, klesá. Čím byste se řídily? testem nebo BT?
Ten nahoře je v pátek odpo, pod ním v pátek večer a dole zedneška.

• Citovat
  • Upravit
35489
24.1.11 14:58
Já jakmile bych na OVU testu viděla jakoukoliv druhou čárku, okamžitě bych zahájila akci tulení!!! :hug: prý sice u OVU testů musí být čárky stejně silné, já to i tak měla (žádné duchy, pouze v 1 den 2 stejně silné čárky)…ale kdybych to tak neměla, tak i při duchovi bych tulila, určitě! BT jsem nikdy neměřila. Oplo se povedlo v obou pokusech o mimi.
Caty píše:
Vodolejko, moc moc gratuluji ke // a mimnečku, je to paráda a moc krásné.
Holky, tak já měla v pátek pozitivní OVU test, přikládám foto, ale do dneška nestoupla BT, naopak, klesá. Čím byste se řídily? testem nebo BT?
Ten nahoře je v pátek odpo, pod ním v pátek večer a dole zedneška.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.1.11 15:07

vodolejko, no když já tam ty čárky mám tak 10 dní :mrgreen: slabé tedy, slabší než ten poslední test, ale jsou. No, tak se asi budu řídit i hlenem a nechám OVU na pátek či sobotu no. BT nevím, co blbne, třeba mám málo hormonů v lute. fázi cyklu :nevim: , ale vzrůst by asi stejně měla si myslím.

• Citovat
  • Upravit
35489
24.1.11 16:19

no a dle výpočtu to máš jak?

Caty píše:
vodolejko, no když já tam ty čárky mám tak 10 dní :mrgreen: slabé tedy, slabší než ten poslední test, ale jsou. No, tak se asi budu řídit i hlenem a nechám OVU na pátek či sobotu no. BT nevím, co blbne, třeba mám málo hormonů v lute. fázi cyklu :nevim: , ale vzrůst by asi stejně měla si myslím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.1.11 17:10

Jooo vodolejko, to kdybych věděla. pátek byl 13DC a dnes 16DC, takž epodle OVU testu by byla ovu cca 14DC. Mám cykly spíš 26-32dní, tak si vyber no

• Citovat
  • Upravit
4880
25.1.11 00:19

Vodolejko..tak na 12DC jsem objednaná na utz, jestli tam ty folíku rostou. Konečně zjistím, jestli mívám ovulaci nebo ne. Rovnou tam půjdu i na preventivní stěry. Měla plno, ale po chvíli kecání mi dala termín.

Ať se tvoje fazolka drží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.1.11 06:23

Ahoj holčiny, můžete se mi mrknout na grafík?
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

Já tomu sbaolutně nerozumím vzhledem k tomu poziivnímu testu v pátek a hlenu. Teploa začala růst až dnes, ale hlen žádný už ani včera skoro.

• Citovat
  • Upravit
35489
25.1.11 08:56
Ahoj Caty…tak jestli víš,jak byly dlouhé aspoň poslední 3 cykly, tak je zprůměruj a dle průměrné délky cyklu pak urči dny, kdy by měla být ovulace… :-)
Caty píše:
Jooo vodolejko, to kdybych věděla. pátek byl 13DC a dnes 16DC, takž epodle OVU testu by byla ovu cca 14DC. Mám cykly spíš 26-32dní, tak si vyber no
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
25.1.11 08:58
Sumayo - tak Ti budu držet palce a dej vědět…a kdy máš 12DC…nemáš metřík, tak nemám přehled :wink: Ať Ti to rychle uteče a obdržíš jen samé pozitivní informace :huban: :srdce:
Sumaya píše:
Vodolejko..tak na 12DC jsem objednaná na utz, jestli tam ty folíku rostou. Konečně zjistím, jestli mívám ovulaci nebo ne. Rovnou tam půjdu i na preventivní stěry. Měla plno, ale po chvíli kecání mi dala termín.Ať se tvoje fazolka drží :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.1.11 09:11
Haha, tak to nevím, od porodu jsem měla jen jednu MS a pak už další nepřišla, protože jsem otěhotněla a po revizi byla též jen jedna MS a to cyklus 23 dní :mrgreen: No, asi o nechám být. Stejně víc nevykoumám. nejspíš
vodolejka píše:
Ahoj Caty…tak jestli víš,jak byly dlouhé aspoň poslední 3 cykly, tak je zprůměruj a dle průměrné délky cyklu pak urči dny, kdy by měla být ovulace… :-)
Caty píše:
Jooo vodolejko, to kdybych věděla. pátek byl 13DC a dnes 16DC, takž epodle OVU testu by byla ovu cca 14DC. Mám cykly spíš 26-32dní, tak si vyber no
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex