Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dusty píše:Sumaya píše:Sumayo,Dusty píše:To je škoda
Sumayo, u mě je to na delší vyprávění.....
V loni touhle dobou jsem otěhotněla, cca po třech až čtyřech měsících po vysazení HA, v 7tt mi doktor oznámil, že jsem mimoděložně, musela jsem podstoupi laparoskopii a vzali mi jeden vejcovod i s miminkem
V létě , 2010, v červenci jsem otěhotněla po druhé, také cca po 3-4 měsících a v 11tt jsi jdu pro průkazku a doktor mi opět oznámil špatnou zprávu: plod se přestal vyvíjet už v 5-6tt.Následovala revize dělohy a velký smutek![]()
.
Dnes jsem po 3měsíčním snažení, zatím neúspěšně, ale věříme, že se nám to do třetice povede
Dělám si ovulační testy, ty mám vždy krásně pozitivní, ale 90% hraje roli psychika…
A vy se snažíte o první miminko???![]()
Ani si to nedokážu představit. Do třetice se to musí povést
To je dobrý, že máš pozitivní testy, někomu se po revizi rozhodí hormony, tak aspon, že je všechno ok.
Já se můžu snažit jak chci, ale od vysazení od srpna nemám ovulaci. Žádný ovu hlen, ovu testy negativní a bt taky lítá. Potřebuji nějak nakopnout vaječníky. Dr mi zatím nechce nic dát. Až po roce snažení
Co bych za to dala, abych měla ovulaci.
Ano..o první..vy také?
je to fakt běh na dlouhou trať, a mít v náručí miminko není v dnešní době vůbec sranda…je to malý zázrak.
No, já už dvě děti mám, ale můj přítel nemá, a moc si miminko přejem
Víš, určitě nezoufej a věř, že se miminka dočkáte.
Půl roku není ještě dlouhá doba, ale chápu, že na to myslíš, zrovna tak, jako já a všichni, kdo miminko chtějí, viď???
Víš, já sice ovulaci mám, a těhotná nejsem, tak si říkám proč???
Testy pozitivní, bolesti břicha taky, hlen taky, sexíček taky, pak už nevím, kde je problém??
Ještě mě napadlo…že by ty potvůrky spermie byli pomalý????Asi broučkovi naordinuji vitamínky, éčko se zinkem a selenem
![]()
Tak se ozvi,brou noc![]()
![]()
No jo, půl roku není dlouhá doba, to je pravda. Taky chci mít aspon 3 děti ![]()
Tak mu radši dej vitamíny, je to možný, že můžou být pomalejší, ale tentokrát to výjde, uvidíš ![]()
Také přeji dobrou noc ![]()
jeden den po vynechání MS…na testu stále //…drž se bobku drž ![]()
Mifinka píše:
Vodolejko -![]()
neboj, určitě se udrží
A jak Ty? Vše v pořádku?
Ona totiž mate Tvoje fotka, Ty se na ní tak hezky usmíváš, že i kdyby bylo zle, tak si každý říká, že vše jo O.K. …pěkná fotka ![]()
Mifinka píše:
Vodolejko -![]()
neboj, určitě se udrží
Vodolejko, moc moc gratuluji ke // a mimnečku, je to paráda a moc krásné.
Holky, tak já měla v pátek pozitivní OVU test, přikládám foto, ale do dneška nestoupla BT, naopak, klesá. Čím byste se řídily? testem nebo BT?
Ten nahoře je v pátek odpo, pod ním v pátek večer a dole zedneška.
Caty píše:
Vodolejko, moc moc gratuluji ke // a mimnečku, je to paráda a moc krásné.
Holky, tak já měla v pátek pozitivní OVU test, přikládám foto, ale do dneška nestoupla BT, naopak, klesá. Čím byste se řídily? testem nebo BT?
Ten nahoře je v pátek odpo, pod ním v pátek večer a dole zedneška.
vodolejko, no když já tam ty čárky mám tak 10 dní
slabé tedy, slabší než ten poslední test, ale jsou. No, tak se asi budu řídit i hlenem a nechám OVU na pátek či sobotu no. BT nevím, co blbne, třeba mám málo hormonů v lute. fázi cyklu
, ale vzrůst by asi stejně měla si myslím.
no a dle výpočtu to máš jak?
Caty píše:
vodolejko, no když já tam ty čárky mám tak 10 dníslabé tedy, slabší než ten poslední test, ale jsou. No, tak se asi budu řídit i hlenem a nechám OVU na pátek či sobotu no. BT nevím, co blbne, třeba mám málo hormonů v lute. fázi cyklu
, ale vzrůst by asi stejně měla si myslím.
Jooo vodolejko, to kdybych věděla. pátek byl 13DC a dnes 16DC, takž epodle OVU testu by byla ovu cca 14DC. Mám cykly spíš 26-32dní, tak si vyber no
Vodolejko..tak na 12DC jsem objednaná na utz, jestli tam ty folíku rostou. Konečně zjistím, jestli mívám ovulaci nebo ne. Rovnou tam půjdu i na preventivní stěry. Měla plno, ale po chvíli kecání mi dala termín.
Ať se tvoje fazolka drží ![]()
Ahoj holčiny, můžete se mi mrknout na grafík?
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…
Já tomu sbaolutně nerozumím vzhledem k tomu poziivnímu testu v pátek a hlenu. Teploa začala růst až dnes, ale hlen žádný už ani včera skoro.
Caty píše:
Jooo vodolejko, to kdybych věděla. pátek byl 13DC a dnes 16DC, takž epodle OVU testu by byla ovu cca 14DC. Mám cykly spíš 26-32dní, tak si vyber no
Sumaya píše:
Vodolejko..tak na 12DC jsem objednaná na utz, jestli tam ty folíku rostou. Konečně zjistím, jestli mívám ovulaci nebo ne. Rovnou tam půjdu i na preventivní stěry. Měla plno, ale po chvíli kecání mi dala termín.Ať se tvoje fazolka drží
vodolejka píše:
Ahoj Caty…tak jestli víš,jak byly dlouhé aspoň poslední 3 cykly, tak je zprůměruj a dle průměrné délky cyklu pak urči dny, kdy by měla být ovulace…
Caty píše: