Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani já ještě nemám vyhráno
víš jak jsem dopadla minulý měsíc
Musím doufat a pozitivně myslet! ![]()
Sumaya píše:
Vodolejko to je paráda!!![]()
Jen at sílí.
Já testnu za chvíli, ale nic tamnebude, asi se mi rozhodily hormony.
vodolejka píše:
Ani já ještě nemám vyhránovíš jak jsem dopadla minulý měsíc
Musím doufat a pozitivně myslet!
Sumaya píše:
Jen at sílí.
A kdy to máš dostat? To bude v pohodě..neboj. Já jsem si dělala dnes test, ale úplně bílý a ms nikde. Já chci tu ms aspoň, to mě štve nejvíc.
Ahoj holky
tak jsem zde po dloooooouhé době
a koukám na ty novinky, které se udály v Novém roce????
Všem moooc gratuluju.
No, u mě to vypadalo nadějně,ale dnes ,32DC bohužel ta mrcha proradná dorazila
.Dělala jsem si test 27 a 28DC a byla tam slabá čárečka, tak jsem tajně zajásala, myslíte, že je možný, že jsem těhu mohla být???Ovulku jsem měla 14-15DC.
Jinak mám cykly kolem 29-30dní.Také Ovu testy byly pozitivní, nojo, co naplat.Už se těším na další snaženíčko ![]()
Děkuju za Vaše názory a držte se,
![]()
DUSTÝNKA
No právě já to mám dostat v neděli…už minule se mi stalo, že na těhu testu //, pak 2 dny zpoždění a mimísek se neusídlil, odplaval…
Teď 10DPO test negativní, 11DPO už test pozitivní, MS má přijít 14DPO tj. v neděli…a bolí mě břicho pořád jako když to mám dostat + prsa…tak to zas bude boj…hormony moje, nechte toho prďolu v děloze, plsSumaya píše:vodolejka píše:A kdy to máš dostat? To bude v pohodě..neboj. Já jsem si dělala dnes test, ale úplně bílý a ms nikde. Já chci tu ms aspoň, to mě štve nejvíc.
Sumaya píše:
Jen at sílí.
vodolejka píše:
No právě já to mám dostat v neděli…už minule se mi stalo, že na těhu testu //, pak 2 dny zpoždění a mimísek se neusídlil, odplaval…Teď 10DPO test negativní, 11DPO už test pozitivní, MS má přijít 14DPO tj. v neděli…a bolí mě břicho pořád jako když to mám dostat + prsa…tak to zas bude boj…hormony moje, nechte toho prďolu v děloze, pls
Sumaya píše:vodolejka píše:A kdy to máš dostat? To bude v pohodě..neboj. Já jsem si dělala dnes test, ale úplně bílý a ms nikde. Já chci tu ms aspoň, to mě štve nejvíc.
Sumaya píše:
Jen at sílí.
KDyby se to stalo podruhé, tak by to velká náhoda a já myslím, že ms nepříjde. Držím ti palce ![]()
to se může stát třeba 5×! ale uvidíme
neházím flintu do žita a děkuju za zdvižený palec
A co ty, jak jsi na tom?
Sumaya píše:vodolejka píše:KDyby se to stalo podruhé, tak by to velká náhoda a já myslím, že ms nepříjde. Držím ti palce
No právě já to mám dostat v neděli…už minule se mi stalo, že na těhu testu //, pak 2 dny zpoždění a mimísek se neusídlil, odplaval…Teď 10DPO test negativní, 11DPO už test pozitivní, MS má přijít 14DPO tj. v neděli…a bolí mě břicho pořád jako když to mám dostat + prsa…tak to zas bude boj…hormony moje, nechte toho prďolu v děloze, pls
Sumaya píše:vodolejka píše:A kdy to máš dostat? To bude v pohodě..neboj. Já jsem si dělala dnes test, ale úplně bílý a ms nikde. Já chci tu ms aspoň, to mě štve nejvíc.
Sumaya píše:
Jen at sílí.
vodolejka píše:
to se může stát třeba 5×! ale uvidímeneházím flintu do žita a děkuju za zdvižený palec
A co ty, jak jsi na tom?
Ale tentokrát to výjde..uvidíš
![]()
Já jsem na tom pořád stejně, dnes test sněhový, nic tam nebylo a ms pořád nikde. Jsem dnes 35 DC ![]()
Nikdy jsem nebyla na vyvolávačce, tak doufám, že dorazí do 3 dnů, jinak půjdu k dr. ať mi to vyvolá a mohla by mi dát nějaký prášky na pravidelnost ms…třeba ten duphaston nebo něco. ![]()
jj, určitě k doktorce zajdi, když MS nedorazí…si taky myslím, že by to chtělo něco na srovnání cyklu…já už jdu dneska do hajan, jsem unavená, tak brou a pa ![]()
Sumaya píše:vodolejka píše:
to se může stát třeba 5×! ale uvidímeneházím flintu do žita a děkuju za zdvižený palec
A co ty, jak jsi na tom?
![]()
Sumaya píše:vodolejka píše:
A co ty, jak jsi na tom?
![]()
vodolejka píše:
jj, určitě k doktorce zajdi, když MS nedorazí…si taky myslím, že by to chtělo něco na srovnání cyklu…já už jdu dneska do hajan, jsem unavená, tak brou a pa
Ahoj
. Dneska jsem to dostala..takže nic. Délka cyklu byla 35DC..to se počítá ještě jako normální myslím. Dlouhý cyklus je od 36 DC. Někde jsem to četla v článku. Takže na srovnání mi asi nic nedá, ale zeptám se. Je mi
musím si vzít prášek.
já nemyslela kvůli délce…spíš si myslím, že stojí za srovnání, pokud jednou to máš 29, podruhé 30 a potřetí 35 a tak podobně…Protože cyklus by měla být v počtu dnů víceméně pravidelně stejný plus mínus den.
to mě mrzí, tak nezbývá než zas po MS do snažení
![]()
Sumaya píše:Ahojvodolejka píše:
jj, určitě k doktorce zajdi, když MS nedorazí…si taky myslím, že by to chtělo něco na srovnání cyklu…já už jdu dneska do hajan, jsem unavená, tak brou a pa
vodolejka píše:
já nemyslela kvůli délce…spíš si myslím, že stojí za srovnání, pokud jednou to máš 29, podruhé 30 a potřetí 35 a tak podobně…Protože cyklus by měla být v počtu dnů víceméně pravidelně stejný plus mínus den.to mě mrzí, tak nezbývá než zas po MS do snažení
Já uvidím příští týden, jak to se mnou dopadne…pořád mne bolí břicho jako na MS…někoho bolí po opl. ale někdo říká, že necítí na začátku nic, tak je to takové divné…no. Dneska jsem makala šroub, tak jsem na to naštěstí tak nemyslela, ale o vík to bude teda![]()
![]()
![]()
![]()
Sumaya píše:Ahojvodolejka píše:
jj, určitě k doktorce zajdi, když MS nedorazí…si taky myslím, že by to chtělo něco na srovnání cyklu…já už jdu dneska do hajan, jsem unavená, tak brou a pa. Dneska jsem to dostala..takže nic. Délka cyklu byla 35DC..to se počítá ještě jako normální myslím. Dlouhý cyklus je od 36 DC. Někde jsem to četla v článku. Takže na srovnání mi asi nic nedá, ale zeptám se. Je mi
musím si vzít prášek.
No vidíš, u každého je to jinak. Také jsem tu četla, co tu holky psaly, že neměly bolesti, ale některý měly bolesti jako když mají dostat ms, tak nemysli na to, že ms příjde, ať se zbytečně nestresuješ. To bude dobrý…uvidíš
Tak já se objednám a zeptám se jí na to.
ahoj, s tou pravidelností mi bylo vysvětleno, že záleží na tom, kdy je ovulace, druhá fáze cyklu pak bývá stejně dlouhá, ale pokud ovulace přijde později, cyklus se může o to natáhnout(nebo naopak zkrátit, byla-li ovu dřív), ale moc rozlítané by to asi být nemělo a pokud dojde k nějakému posunu, mělo by to být nějak jasně odůvodnitelné (např. nachlazení, změna prostředí a režimu o dovolené atp.)
jinak já už mám růžový hlen na čípku, tak to brzy přijde a od 3.DC začnu s Clostilbegytem - mňam ![]()
IvčaIva píše:
ahoj, s tou pravidelností mi bylo vysvětleno, že záleží na tom, kdy je ovulace, druhá fáze cyklu pak bývá stejně dlouhá, ale pokud ovulace přijde později, cyklus se může o to natáhnout(nebo naopak zkrátit, byla-li ovu dřív), ale moc rozlítané by to asi být nemělo a pokud dojde k nějakému posunu, mělo by to být nějak jasně odůvodnitelné (např. nachlazení, změna prostředí a režimu o dovolené atp.)jinak já už mám růžový hlen na čípku, tak to brzy přijde a od 3.DC začnu s Clostilbegytem - mňam
Já právě asi na 90 % žádnou ovulaci nemám. Podle testů atd. A právě takto rozházené a delší cykly ukazují na anovulační cykly. Takže mi ms chodí a rozdíly jsou třeba 7 dní. No, je to v háji. ![]()
jj, Dr. určitě poradí a pomůže
Já zítra nový test, tak se uvidí ![]()
brou brou a zítra pa
![]()
Sumaya píše:IvčaIva píše:Já právě asi na 90 % žádnou ovulaci nemám. Podle testů atd. A právě takto rozházené a delší cykly ukazují na anovulační cykly. Takže mi ms chodí a rozdíly jsou třeba 7 dní. No, je to v háji.
ahoj, s tou pravidelností mi bylo vysvětleno, že záleží na tom, kdy je ovulace, druhá fáze cyklu pak bývá stejně dlouhá, ale pokud ovulace přijde později, cyklus se může o to natáhnout(nebo naopak zkrátit, byla-li ovu dřív), ale moc rozlítané by to asi být nemělo a pokud dojde k nějakému posunu, mělo by to být nějak jasně odůvodnitelné (např. nachlazení, změna prostředí a režimu o dovolené atp.)jinak já už mám růžový hlen na čípku, tak to brzy přijde a od 3.DC začnu s Clostilbegytem - mňam