// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
15.1.11 18:02

A 30 DC je u Tebe co? Už Ti měla začít MS? Mně totiž začíná 28 DC…

Někdo tu psal v některé diskusi „snažilek“, že měl test pozitivní až 2 dny po vynechání termínu MS.

Možná už jsi mi psala, jak dlouhý máš cyklus, ale já jak je toho tady na čtení hodně a taky jak jdu na PC buď jen ráno nebo večer, tak časový údaje zapomínám :cert: je to děsný se mnou :mrgreen:

No já jsem expertka, už jsem vyplýtvala dva testy úplně zbytečně :mrgreen: momentálně jsem rozhodnutá vydržet do úterka, ale nejlepší by asi bylo vydržet ještě déle, protože MS mám dostat až v neděli…

Sumaya píše:
Ahoj vodolejko :-) Tak test opět negativní. Nejsem smutná, čekala jsem to. Jsem 30DC a ms nikde :(Ted jsem měla mamatest 10 a ten bývá často falešný myslím. Se mi tam ukázala jen taková strašně slabá čárečka, jakoby nakreslená pentelkou, takže to nic neznačí. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.1.11 18:06

jo tak už jsem to napravila a dočetla se, že už bys MS měla mít…tak víš co, zkus ještě testnout třeba v pondělí, když MS nedorazí…všeobecně v testech píšou, že při negativitě máš zkusit test za 48 hod. … a zkus tedy asi radši jiný než mamatest, protože už by to měl pak zachytit i test na více než 10 jednotek těh. hormonu. A uvidíš mno :think:

Jinak nezbývá než nevzdávat se a řešit s doktorkou a vyděržat… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.1.11 19:18

Jo už jsem to měla dostat nebo take ne. Já jsem si udělala průměr těch 30 dní, ale tato ms může přijít třeba za 3 dny. Pokaždé je to jinak. Ted k večeru mi pobolívá břicho jako první den ms, ale zatím nic. Vypadá to, že to dostanu dnes večer nebo zítra brzy ráno. :cert:

Zkus to do toho úterka vydržet :-) Budu ti držet palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
15.1.11 19:26

děkuju a uvidí se, třeba to nebude MS proč Tě bolí břicho, ale když jo, tak se nedá nic dělat, snažit se musíme, dokut to nevyjde :dance:

Sumaya píše:
Jo už jsem to měla dostat nebo take ne. Já jsem si udělala průměr těch 30 dní, ale tato ms může přijít třeba za 3 dny. Pokaždé je to jinak. Ted k večeru mi pobolívá břicho jako první den ms, ale zatím nic. Vypadá to, že to dostanu dnes večer nebo zítra brzy ráno. :cert:Zkus to do toho úterka vydržet :-) Budu ti držet palce :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
17.1.11 14:39
vodolejka píše:
děkuju a uvidí se, třeba to nebude MS proč Tě bolí břicho, ale když jo, tak se nedá nic dělat, snažit se musíme, dokut to nevyjde :dance:
Sumaya píše:
Jo už jsem to měla dostat nebo take ne. Já jsem si udělala průměr těch 30 dní, ale tato ms může přijít třeba za 3 dny. Pokaždé je to jinak. Ted k večeru mi pobolívá břicho jako první den ms, ale zatím nic. Vypadá to, že to dostanu dnes večer nebo zítra brzy ráno. :cert:Zkus to do toho úterka vydržet :-) Budu ti držet palce :-)

Dnes jsem si dělala test a opět negativní a to jsem 32DC :cert: :zed: Doufám, že aspon ty příjdeš s pozitivní zprávou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
17.1.11 14:56

sumayo - tak to je mi líto, ale třeba se to ještě zlomí k lepšímu (já bych testla ještě jednou a jiným testem) :andel: a pokud ne, tak ti přeju, at´ co nejdřív dorazí aspoň MS, at´ nemusíš ještě lítat kvůli tomu a můžeš na to v dalším cyklu co nejdřív zase vlítnout :-)

Já jsem dnes 23.DC (nebo tak nějak), ale pobolívá mě už od rána břicho, takže MS dorazí brzy, ovulace byla později, takže i kdyby se zadařilo, bude druhá půlka cyklu moc krátká na uhnízdění a udržení se :-( ale nevadí, začnu teď brát Clositbegyt, tak jsem zvědavá, co ten se mnou udělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
17.1.11 15:57
IvčaIva píše:
sumayo - tak to je mi líto, ale třeba se to ještě zlomí k lepšímu (já bych testla ještě jednou a jiným testem) :andel: a pokud ne, tak ti přeju, at´ co nejdřív dorazí aspoň MS, at´ nemusíš ještě lítat kvůli tomu a můžeš na to v dalším cyklu co nejdřív zase vlítnout :-)Já jsem dnes 23.DC (nebo tak nějak), ale pobolívá mě už od rána břicho, takže MS dorazí brzy, ovulace byla později, takže i kdyby se zadařilo, bude druhá půlka cyklu moc krátká na uhnízdění a udržení se :-( ale nevadí, začnu teď brát Clositbegyt, tak jsem zvědavá, co ten se mnou udělá :mrgreen:

Snad další cyklus. Ted jen čekám, kdy to dostanu a dnes se na ms vůbec necítím, břicho mě zase nebolí.

Počkej, tak když u tebe byla ovulace pozdějí, tak se ta druhá část cyklu prodlouží a nebude krátká. A navíc na uhnízdění stačí od 5 dní tak do 9 dní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.1.11 16:18

Chci se zeptat…když já měla ovulaci 14 DC a MS mi má začít 28DC, tak to má vajíčko šanci se zavrtat? Já totiž v nejmenším netuším jak dlouhou dobu od OVULACE/OPLODNĚNÍ na to potřebuje??? :-(

IvčaIva píše:
sumayo - tak to je mi líto, ale třeba se to ještě zlomí k lepšímu (já bych testla ještě jednou a jiným testem) :andel: a pokud ne, tak ti přeju, at´ co nejdřív dorazí aspoň MS, at´ nemusíš ještě lítat kvůli tomu a můžeš na to v dalším cyklu co nejdřív zase vlítnout :-)Já jsem dnes 23.DC (nebo tak nějak), ale pobolívá mě už od rána břicho, takže MS dorazí brzy, ovulace byla později, takže i kdyby se zadařilo, bude druhá půlka cyklu moc krátká na uhnízdění a udržení se :-( ale nevadí, začnu teď brát Clositbegyt, tak jsem zvědavá, co ten se mnou udělá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
17.1.11 17:02

sumayo, tak to ještě otestuj :kytka: - pokud už tě zase břicho nebolí, tak třeba fakt MS nebude a to bolení břicha bylo „NĚČÍM“ jiným :potlesk: (já tipuju holčičku :mrgreen: :-D )

K té mé posunuté ovulaci - on se mi právě asi cyklus nenatáhne :-( , protože už mně dnes bolí břicho a MS bude nejspíš jako normálně, 28.DC (plus mínus nějaký den)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
17.1.11 17:19
vodolejka píše:
Chci se zeptat…když já měla ovulaci 14 DC a MS mi má začít 28DC, tak to má vajíčko šanci se zavrtat? Já totiž v nejmenším netuším jak dlouhou dobu od OVULACE/OPLODNĚNÍ na to potřebuje??? :-(

obecně se udává, že uhnízdění je 5. - 7. den po oplodnění(tedy zároveń i po ovulaci) a druhá fáze cyklu, tedy od ovulace po MS by měla trvat aspoń 10 dní, aby se uhnízděné vajíčko pořádně uchytilo a nespláchla ho případná krev, pokud by ještě i v prvních měsících těhotenství chodila menstruace, pokud je cyklus 28 dní a ovulace 14.den, je to úplný ideál :-)
já mívám 28 dní cyklus a 13. den ovulaci, ale problém u mně bude asi jinde a zatím se neví, kde :-( , nejspíš právě v té druhé fázi cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.1.11 17:28

No tak to máš lepší, já si myslím, že právě 14. den je u mne nahraně…a minule se mi právě stalo, že mi krev zárodeček odplavila :-( :-( takže taky hrozí, že mám problém v druhé fázi cyklu…no uvidí se teď, tedy za 6 dní :oops:

IvčaIva píše:
vodolejka píše:
Chci se zeptat…když já měla ovulaci 14 DC a MS mi má začít 28DC, tak to má vajíčko šanci se zavrtat? Já totiž v nejmenším netuším jak dlouhou dobu od OVULACE/OPLODNĚNÍ na to potřebuje??? :-(
obecně se udává, že uhnízdění je 5. - 7. den po oplodnění(tedy zároveń i po ovulaci) a druhá fáze cyklu, tedy od ovulace po MS by měla trvat aspoń 10 dní, aby se uhnízděné vajíčko pořádně uchytilo a nespláchla ho případná krev, pokud by ještě i v prvních měsících těhotenství chodila menstruace, pokud je cyklus 28 dní a ovulace 14.den, je to úplný ideál :-)
já mívám 28 dní cyklus a 13. den ovulaci, ale problém u mně bude asi jinde a zatím se neví, kde :-( , nejspíš právě v té druhé fázi cyklu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
17.1.11 19:08
IvčaIva píše:
sumayo, tak to ještě otestuj :kytka: - pokud už tě zase břicho nebolí, tak třeba fakt MS nebude a to bolení břicha bylo „NĚČÍM“ jiným :potlesk: (já tipuju holčičku :mrgreen: :-D )K té mé posunuté ovulaci - on se mi právě asi cyklus nenatáhne :-( , protože už mně dnes bolí břicho a MS bude nejspíš jako normálně, 28.DC (plus mínus nějaký den)

Já myslím, že by už to bylo na test vidět. Takže těhu určitě nejsem :cry: Jednou jsem měla cyklus 36 dní, takže tento může být taky tak dlouhý.
Třeba tě nebolí břicho z ms :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
17.1.11 19:11
vodolejka píše:
Chci se zeptat…když já měla ovulaci 14 DC a MS mi má začít 28DC, tak to má vajíčko šanci se zavrtat? Já totiž v nejmenším netuším jak dlouhou dobu od OVULACE/OPLODNĚNÍ na to potřebuje??? :-(
IvčaIva píše:

Vodolejko…to vajíčko potřebuje na usazení 5-9 dní. A při cyklu 28 dní, kdy máš ovulaci toho 14 dne, tak to je normální čas, a nemělo by se vyplavit. Možná to záleží i na výšce sliznice. Nevím, někdy se stává, že se odplaví i po 14 dnech od oplodnění nebo i po 3 týdnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.1.11 19:13
hm, já tomu pořád nerozumím..když máš cyklus 28 a ovu si měla 13DC, tak proč by měl být nějaký problém?
Jak dlouho se snažíte?
IvčaIva píše:
vodolejka píše:
já mívám 28 dní cyklus a 13. den ovulaci, ale problém u mně bude asi jinde a zatím se neví, kde :-( , nejspíš právě v té druhé fázi cyklu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
17.1.11 19:27

snažíme se 3/4 roku
v čem je problém, to se zatím neví - MS po vysazení antikoncepce naskočila hned a je víceméně pravidelná, ovulaci mám většinou 13.DC (tento měsíc posunutou na 20.den, ale byla, což je to hlavní), mám za sebou hormony z krve, ty byly taky o.k., měřila jsem si BT (graf byl jak do učebnice pro mediky), přítel má spermiogram taky v pořádku, tak mi dr. nasadila na příští cyklus Clostibegyt, aby se mi cyklus podpořil
jediné, co na sobě pozoruju, že není jako v době, než jsem začala brát antikoncepci je menstruace - te´d ji mám dost slabou, stačí mi 1 intimka na celý den, a to bych ji ani po celém dni měnit nutně nemusela, kdybych byla čuňátko :oops:
kdyby nezabral Clostilbegyt, tak mám jako další krok „slíbené“ vyšetření průchodnosti vejcovodů, ale snad to tak daleko nedojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí