// na ovu testu...

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
5.1.11 18:00

Snažilko, byla to špatná doba, ještě je to celkem v živé paměti, moc si miminko přejeme, ale zárověň se bojíme, že se stane opět něco špatného, ale já vím, nesmím na to myslet a brát to tak, že to bude už jen dobrý.Vždycky se nám to povedlo do 3-4měsíců, tak uvidíme. :-)
Určitě na lyže jeď, za jedno se odreaguješ a přijdeš na jiné myšlenky, neboj se ničeho, prasknutí cysty(a třeba taky vůbec nemusí prasknout, záleží, jak je velká apod.) neovlivníš,normálně ti může odejít právě s menstruací.Vidíš to, já jsem normálně seděla doma u PC a najednou jsem měla teplo mezi nohama a krvácela jsem přes oblečení až na židli a na zem, a to jsem se vůbec nehýbala.
Mám kamarádku, ta také po vysazení nemenstuuje, musí brát prášky.
Fakt na to nemysli a neboj se :palec: :huban:
Užij si hory,a pak nám napíšeš, jak ti to šlo :potlesk: jak já bych taky někam jela…áááách
Za jak dlouho se vrátíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 19:04

děkuju:-)
Jedeme jen do neděle, už se těším:-)
Ajak je to slouho, co se ti to neštěstíčko stalo? :cry:
Ale neboj, dopadne to dobře, to zlé sis už vybrala užbude jen a jen dobře :-D
A můžu s ezeptat, kolik ti je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.1.11 19:28

první nám to nevyšlo v lednu 2010, a po druhé jsme přišli o miminko srpen 2010.
Bude to moje třetí miminko, doma mám dvě děti, 17letou dceru a 13,5letého syna :lol: , jsem rozvedená a mám jiného přítele. :palec: , život je jedno velké překvapení :-)
Je mi 36let, ale necítím se na to.....
Kolik je tobě???
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.11 20:03

36 je krásnej věk:-) mě bude v únoru 25:-)
A jaké jsi užívala ty bylinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.1.11 20:32

25??? To je super, máš ještě času habaděj :-))))
Já jsem pouze pila, vlastně ještě piju ten Kontryhelový čajík.Mému broučkovi kupuju vitamín E,no a jinak tu kys.listovou…
Mě doktor říkal, že sice vitamíny brát nepotřebuju, dělali mi v tom srpnu zárověň testy, jestli mám něčeho nedostatek a prý jsem v cajku, naprosto zdravá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
6.1.11 08:45

ahojky holky tak se zas hlasim po delsi dobe.ctu vas ale porad a koukam jak jste nekterestastne.ja to zas dneska dostala ale ztim jen spineni hnede ale ono se to zas rozjede ajo pokazdy no nevim co delame spatne ze nam to nejde.v listopadu to byl rok.a porad nic ani jeden naznak tu nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dusty
6.1.11 19:03

Ahoj Prcku, neboj, musí se to povést…a co ti říká tvůj doktor???
Také měříš teplotu a Ovulaci??
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
Dusty
6.1.11 19:04

Omlouvám se, že jsem nyní jako Dusty, ale píšu z jiného PC :mrgreen: :mrgreen:
Dustýnka
:srdce: :andel:

• Citovat
  • Upravit
828
6.1.11 20:23

doktor mi nic zatim nerekl dal mi hormony ktere beru utrogesten.jinak teplotu si merim a ovu testy si taky delam a na testech jsou carky pekne tak nevim proc nam to nejde.jinak hormony mam do brezna a pak jdu na kontrolu a uvidi se co budem delat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
7.1.11 15:47

Ahoj zkušené snažilky, prosím ještě o váš názor ohledně mé ovulace/neovulace.
Jak jsem už psala, měla jsem ji v říjnu a v prosinci potvrzenou na UTZ. Listopad nevím, dělala jsem testy, jeden negativní a druhý neplatný, tak jsem se na to pak vybodla, BT jsme ještě tehdy neměřila.
Te´d ve středu jsem měla 12.DC folikul jen 11 mm a dr. mi řekla, že bu´d ovu nebude nebo bude uvolněné vajíčko vadné a dala mi na další cyklus Clostibegyt. Je i přes její tvrzení možné, že ovu bude, ale později? Rozum mi totiž nebere, jak může odsoudit dle malého folikulu 12.DC celou ovulaci? Vždy´t ji nemusím mít každý měsíc přesně v půlce cyklu, ne??? :nevim: Když bych brala za fakt, že folikul poroste 2 mm za den, 20 mm by mohl mít 16.DC, při mém cyklu 28 dní plus mínus 2 dny bych měla i dost času na luteální fázi (min. 10 dní), takže já jsem optimistka, že i tento měsíc odovuluji. Otázka zní - je to takto možné a kdy použít ovu test, myslíte, že 15.den??? (I kdybych odovulovala, Clostil brát další cklus určo budu, říkám si, že každý hormon navíc mně může jedině „nakopnout“ :-D )Díky za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
7.1.11 15:52

Prcku - asi řešíme stejný problém, vše je zdánlivě v pořádku, ale mimčo pořád nikde :nevim:
Taky jsem te´d ve fázi braní hormonů - Clostibegyt začnu brát příští cyklus, jako další fázi řešení problému bude vyšetření neprůchodnosti vejcovodů a pak už asi CAR.
Tak tiše doufám, a přeju to i tobě, a´t je to „jen“ nějaká „hormonální prkotina“ a prášky nám pomůžou… :wink:
Ještě mně napadá - máte hotový spermiogram? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
7.1.11 16:04

ahoky asi budem mit ten sami problem a jak dlouho se snazite vy.mi uz pres rok a taky porad nic.hormony budu brat jeste dalsi tri mesice a pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
7.1.11 16:35

Ivčo - myslím, že šance je vždycky :-D Určitě testuj, mě řekla Dr. (když jsem tam byla na vyvolání MS, která se ne a ne dostavit a o těhu nejednalo. Řekla, mi, že ovulace tento měsíc vůbec neproběhla, přestože jsem měla pozitivní OVU test (to jsem ji ale neřekla). Myslím že dr taky neví vše. Určitě je fajn, když se snaží vyřešit problém a na druhou stranu - někdo by bez Dr. pomoci neotěhotněl snad nikdy, ale někdy se mohou mýlit, testuj dál - držím pěsti :-) :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dusty
9.1.11 17:48

Ahoj holky,
Tak copak je nového?? To to letí, zítra už je 10.1., to je mazec.
Prcku, neboj, přeci se to musí povést, je to dlouhé, každý měsíc člověk čeká a tajně doufá, že budou //čárečky a ono nic :cry: , ale nepřestávej věřit, opravdu, určitě máš ještě hodně času a uvidíš, že se dočkáš. :lol: :srdce: , já tomu taky věřím a to už nejsem žádná „dvacítka“ :mrgreen: :mrgreen:
Držím všem snažilkám palečky a těhulkám přeji, ať se opatrují a napište, jak se cítíte,a jeslti je vše OK?? :palec:
Já mám mít MS 18.1., tak tajně doufám v malý zázrak v podobě // čáreček :lol::srdce:
Napište a krásný start do nového týdne
:mavam: :mavam: :andel:

• Citovat
  • Upravit
4880
9.1.11 21:47
Mifinka píše:
Ivčo - myslím, že šance je vždycky :-D Určitě testuj, mě řekla Dr. (když jsem tam byla na vyvolání MS, která se ne a ne dostavit a o těhu nejednalo. Řekla, mi, že ovulace tento měsíc vůbec neproběhla, přestože jsem měla pozitivní OVU test (to jsem ji ale neřekla). Myslím že dr taky neví vše. Určitě je fajn, když se snaží vyřešit problém a na druhou stranu - někdo by bez Dr. pomoci neotěhotněl snad nikdy, ale někdy se mohou mýlit, testuj dál - držím pěsti :-) :srdce: :palec:

Mě zase dr. řekla, že když mi chodí ms a mám vysokou sliznici, že ovuluji, ale to bych těda chtěla vědět kdy a kde :cert: Ovu testy negativní a ani žádnej ovu hlen..křeče..nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí