// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4295
28.12.10 10:49
prcek84 píše:
ahojky tak to ti gratuluji

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
28.12.10 11:13

neni zac jak dlouho jste se snazily,jestli se mohu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.12.10 11:18
prcek84 píše:
neni zac jak dlouho jste se snazily,jestli se mohu zeptat.

Jasně, že můžeš :palec: začali jsme se snažit v září, poslední dva měsíc jsem dělala ovu testíky a teď i měřila BT, takže jsem věděla kdy byla ovu a bylo to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
28.12.10 11:36

tak to bylo docela rychle.mi se snazime rok a mesic.a teplotu si merim asi pul roku a ovu testy si delam druhej mesic tak uvidime jestli to k necemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.12.10 17:15

Pááááni, tak člověk tady pár dní není a už taková krásná zprávička :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Kikulko, mooooooooc gratuluju!!!!!!!!!
A neměla jsi MS mít až na Silvestra??? To je paráda, že máš // čárečky :palec: :palec:
Jsi šikulka :lol: , Kikulko, prosím tě, když jsi měřila BT, tak jste se tulili, když byla BT nejvyšší?? A OVU test //???? To víš, musíš nám poradit, já měřím BT po prvé, OVU testy dělám , ale teplotu jsem ještě neměřila, ted jí mám 36.5stupňů, a jsem 9DC, ještě je brzy, ale poraď ju????Děkujuuuuu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.12.10 18:12

Dustýnko moc ti děkuju :kytka: sice mě teď trochu přepadaj obavy, aby bylo vše v pořádku, když ms by měla být až v pátek, ale snad to bude dobrý :hug:
Určitě ti ráda poradím, ale BT jsem měřila teprve první měsíc a tam ani to ovulku pořádně nepoznám, byla jsem totiž v době ovulky nemocná, tak mi ta teplota trochu lítala, ale spolehlivě u mě pomohly ovu testíky, začala jsem je dělat 10DC když mám cyklus 27 dní podle návodu na krabičce a pozitivní mi vyšel 14DC, tak jsme se tulili od 10DC hezky obden, aby jsme se trefili a vypadá to, že to hezky vyšlo :) teď měřím BT hlavně abych viděla, jestli se drží nahoře jak má… A kolika denní máš cyklus?

Ještě přikládám fotečku testíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.12.10 18:38

Kikulko - opravdu????? Tak to je báječné!!!!! :dance: :dance: :dance: :kytka: Držím pěsti aby sílily // a pošleš fotečku??? 8-o :wink: Kikulko a který DC jsi?

Ostatní holky taky zdravím a držím pěsti na další testíkování!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.12.10 18:54
Mifinka píše:
Kikulko - opravdu????? Tak to je báječné!!!!! :dance: :dance: :dance: :kytka: Držím pěsti aby sílily // a pošleš fotečku??? 8-o :wink: Kikulko a který DC jsi?Ostatní holky taky zdravím a držím pěsti na další testíkování!!!

Děkuju :kytka: fotečku jsem sem už dávala :) koukni na předchozí příspěvek :palec: Jinak dneska jsem 25DC z 27DC, tak snad to bude všechno v pořádku… Zkusím ještě zítra ráno testík a uvidím :) a jak se ty cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.12.10 19:29

Kikulko, jsou tam , sice ještě slaboulinká, ale máš tam //čárečky. Neboj, dobře to dopadne, a máš nějaké příznaky???
Já mám právě teď ty cykly pokaždé jinak :-(
V srpnu jsem musela na revizi dělohy, jak jsem již psala a v říjnu jsem měla cyklus 32dní, lisopad 30dní a teď to bylo 29dní.Ale minulý cyklus mi pozitivní
Ovu čárky vyšly 14DC, byly hodně silné a poznala jsem to také na sobě, že ovulka byla, ale bohužel se nám to nepovedlo, taky nevím, proč?? Asi na to moc myslím :-) , možná mám taky trošku „smůlu“, že mám už jen jeden vejcovod po mimoděložním těhu???? Nevím..ale doufám, že se budu za krátko radovat, jako ty a Mifi :lol: :lol:
Každopádně věřím, že to vyjde, už nám to vyšlo 2×, sice ne s dobrým koncem, ale tak do třetice.. :palec:
Tak napiš, co a jak, ale vř, že to bude dobrý, hlavně se opatruj :kytka:
Holky snažilky a jak je??? Pište, pište
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
28.12.10 20:19

ahojky holky jak se mate po vanocich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
29.12.10 08:02

Dobré ráno holky :mavam:
tak jsem dělala testík dneska znova a čárečka tam je :dance: jen jsem myslela, že by měla sílit a je stejná jako ta ze včera, tak snad bude všechno v pohodě :nevim:
Jinak za chvilku se stěhujem, tak Vám přeju všechno jen a jen nejlepší do nového roku :hug: :kytka: dávejte na sebe pozor a já se ukážu hned jak to půjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dusty
29.12.10 20:06

Kikulko, to je paráda, neboj, čárečka bude sílit, tak vynechej třeba dva dny a testuj pak znova :palec:
No, já jsem začala dnes OVU testík a byla slabá čárečka, teplota dnes mírně stoupá na 36,7stupňů, tak budu testovat každý den. Jsem 10DC, už mě pobolívá břicho,ale cítím to víc na pravé straně, kde nemám vejcovod :cry: , ale snad to nevadí, mě doktor říkal, že by to vadit nemělo, tak na to nebudu myslet a budeme se snažit a testovat…
Ty se hlavně drž, a opatruj se.
Ivčo a jak je u tebe??
Prcku a ty???
Mifi, je vše OK????
Tak pište
:mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2311
29.12.10 22:14

Ahoj holky,

Dustýnko - testíkuj, ono to bude třeba mnohem později, já myslela že ovu bude 14 den a byla 17DC a jedna kočka už nedoufala a měla ovu 21DC a těhu ten měsíc byla :palec: :palec:

Mě je dobře, děkuji.. Dneska mě trochu pobolívalo břicho po dlouhé době, jinak mi vyrostly prsa jako blázen :mrgreen: No musím nosit sportovní podprdu, protože jinak by se mi blbě spalo :roll:

Kikulko - držím pěsti a až se zabydlíte, tak se ozvi, těšíme se na další fotečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
30.12.10 13:05

Ahoj holky :mavam:
tak se mi povedlo na chvilku připojit na internet, tak Vám musím taky napsat :) Jak pak se máte?
Dustýnko, neboj a jen hezky testuj dál :palec: taky jsem začla testovat 10DC, čárka se hezky vybarvovala až do ovu, u tebe to určitě taky přijde a že tě pobolívá bříško, to je jen dobře :lol:
Mifinko to je dobře, že se cítíš fajn a jak píšeš, že máš větší prsa, tak to už taky pociťuju :-D a je to celkem sranda, takový prsa jsem ještě nikdy neměla, jen kdyby potvůrky nebolely :cert:

Ještě holky přikládám fotečku jak se čárečka hezky vybarvuje, snad tam bude aspoň něco vidět, zase jsem fotila jen mobilem.

Mějte se moc hezky, opatrujte se a snažilkám přeju brzké // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
30.12.10 16:27

Kikulce gratuluji :dance:
Já zatím bojuji se svou podivnou MS. Přišla sice 28.DC, ale 1. a 2.den jen slabé špinění, pak 3.den nic a najednou 4. a 5. den občas píchnutí v břiše a jasně červená krev. Zkrátka krvácení není průběžné, ale jakoby mně v břiše něco „prasklo“ a teprve pak se nárazově vyhrne pár kapek krve, je toho za celý den ani ne na intimku. :cry:
Ale třeba se konečně podle toho pozná, v čem mám problém. Mám podezření na málo progesteronu, protože všechno je dle měření, vyšetření a testů v pořádku, ba přímo ideální, jen to uhnízděné vajíčko pořád chybí… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí