Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kdy myslíte, že byla ovu?:-)16DC? ![]()
Mifinko: krásná fotečka miminka ![]()
Snažilko, já myslím, že taky ten 16DC, pak ti to hodně sláblo.
Já mám 14DC také hodně silnou čárku a 15-16DC mám ještě dvě, sice slabší, ale jsou tam, tak taky nevím. ![]()
Jestli jste se mazlili včera, tak bych to dnes pojistila a uvidíte ![]()
Kdy to máš dostat?? To jsme skoro na stejno ne???
No tak držím pěsti, nejlepší sjou myslím stejně mamatesty, vyjde ti krásně slabounce i tan 25 když jsi těhu… Jen já jsem už měla strach, tak jsem testovala 1 den před očekávanou MS..
mamatest si taky kupuju a určitě si ho koupím zase, ale chtěla jsem to zlusit testnout dřív a proto jsem zkusila koupit tenhle..koupila jsem si kontryhelový čaj, nevíte, od kdy ho mám pít? Můžu už od zítřka? ![]()
Ahojky holky ![]()
tak hlásím, že mi Dr. těhu potvrdil
prý něco mezi 4tt a 5tt, což by odpovídalo, tak mám přijít zase za 3 týdny ![]()
Ovu testíky vypadaj super holky
a když si to pojistíte tuleníčkem, tak se určitě nic nezkazí
moc moc držím palečky, aby Vám to všem co nejdříve vyšlo ![]()
Mifinko - to je parádní fotečka, úžasný… gratuluju ![]()
Příspěvek upraven 10.01.11 v 16:00
Kikulko - gratulujiiii
a ty jsi chtěla arodit!! ![]()
Snažilko - já s tímhle čajem nemám zkušenosti, já jsem pila Gravozen 3× denně a možná mi pomohl
pila jsem ho pak ješě do 7tt
Gratuluji a tiše závidím…já přišla právě z UTZ, jsem 12.DC, folikul je, ale jen 11 mm a prý buď ovulace tentokrát vůbec nebude nebo bude, ale vajíčko bude málo uzrálé. Což se mi asi stávalo už i minulé měsíce, dle UTZ, BT i ovutestů ovulace proběhla, ale vajíčko asi nebylo schopné života.
Takže jsem vyfasovala Clostilbegyt a příští měsíc budu ovulovat pod lékařským dozorem. ![]()
Mifinko: víš co mě ještě napadlo, proč jsem měla 13DC BT 37°;??? Den před tím byl Silvestr , tak jestli to nebylo alkoholem???
![]()
Jinak dneska BT 36,7; o dva stupínky vyšší, než včera a OVU slaboučká //čárka, to už si myslím, že je negativní.
Mám ještě testovat a měřit viď???? ![]()
Tak ted už zbývá jen čekat,a pozorovat nějaké příznaky. ![]()
Snažilko: já to mám dostat 18.1., tak to jsme za sebou
, piju Kontryhelový čaj,už v létě, když jsem byla těhotná, tak mi ho doporučila jedna kamarádka,a je dobrý, víš jak, když nepomůže, tak rozhodně neuškodí
,jinak beru listovku, a také jsem dobrala Pyridoxin-vitamín B12.
Kikulko: velká gratulace
, a to už to bylo vidět takhle brzinko???
Ivčo: neboj, já taky holkám závidím, ale my se taky dočkáme, uvidíš
Šance je vždycky, a uvidíš, že se nám zadaří, co nejdřív
![]()
![]()
Ahoj holky, tak i přes pozitivní ovu testy ovulka nebyla. Jsou pozitivní, protože se mě udělala z hormonů(clostilbegyt) cysta. Takže tento měsíc zase není šance na ovu a navíc se ta cysta musí hlídat a musí se hlavně sama vstřebat, protože jinak je to hodně špatný
Už mi zbývá jen 1 mesíc hormonů a pak nás doktor pošle do centra pro neplodnost ![]()
Snažilko!!!! Jak to?? To můžou být OVu testy pozitivní, i když není ovulace???
Uvidíš, že se dáš brzy do kupy, cysta nic neznamená…
Jak dlouho se snažíte??
Dustýnko, máš s cystou nějakou zkušenost? Od červa neberu antikoncepci a asi tak 4 měsíce se snažíme.
Nejspíš půjdu za měsíc do CAR. Po dlouhé době, co toužím po miminku (už pár let) chce mimčo i manžel a nejde to:-(
Jj, může to být ovlivněný např. těma cystama, nebo těhotenstvím…to mi řekl dneska doktor ![]()
No, já jsem byla na revizi dělohy, protože se nám miminko přestalo vyvíjet
, v srpnu a v šestinedělí se mi udělala cysta, začala jsem strašně moc krvácet, lítaly ze mě kusy sliznice, stála jsem ve vaně, a myslela si, že vykrvácím, jako když čůráš, tak to stříkalo.Jeli jsem na pohotovost a tam mi dali injekci na stažení dělohy a na zastavení krvácení, doktor říkal, že mi praskla cysta.Když jsem přestala krvácet, tak po týdnu další krvácení a to už byla menstruace po šestinedělí, pak jsem šla na kontrolu a cysta byla pryč
.Většinou odejde s menstruací…
Snažilko, 4měsíce zase není tak dlouhá doba???Píšeš, že pár let, tak tomu moc nerozumím??? ![]()
Nám se to povedlo v roce 2010 už 2×, ale po prvé, přesně před rokem jsem byla mimoděložně
, prostě smůla nad smůly…
Tak si říkáme, že snad do třetice to vyjde, no prostě musí a basta
![]()
není to krátká doba, pokud jsi zdravá a nemáš špatný nález, mě bez léků nedozrávají vaječníky. od vysazení antikoncepce nemám menstruaci, měla jsem ji 1× po těch práškách a teď ji zase nemám, kvůli té cystě…Četla jsem si o té cystě a mám z ní celkem dost strach:-(Zítra jedeme na hory amám se začít učit lyžovat, myslíš, že kdybych třeba nějak špatně spadla, že by mohla prasknout?
Ty jo, to muselo být hodně smutný a těžký období!!!!Jsi hodně silná a brzo budeš určitě taky těhulka ![]()