// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
13.1.11 15:08
IvčaIva píše:
Hele, jestli můžu poradit ze své zkušenosti ze začátků snažení se - kašlete na moudra z netu! :palec:
Já jsem taky ještě někdy před cca 3 měsíci pořád hledala na netu, co mi je, když mně někde píchlo, hned jsem měla z netu určenou diagnózu. Jediný efekt byl, že jsem byla přechytralá „odbornice na neplodnost“, otrávila a rozčilovala jsem tím přítele a nijak jsem si nepomohla, byl ze mně akorát uzlíček nervů. :cry:
Pak jsem se zkrátka zcela svěřila do rukou lékařky, která ví líp než já, co dělá a hlavně něco udělat může! Jediné, co te´d sleduju, je ovulace dle bolesti břicha a ovu testů (ale ani to bych nemusela, s přítelem si TO stejně „sichrujeme“ průběžně celý měsíc).
Těhotná sice zatím nejsem, ale jsem o dost klidnější, nebrečím už každý měsíc nad vložkou, nehádám se s přítelem a hlavně se tolik nesleduju a neurčuju si každý den jinou diagnózu!
Je to fakt na prd, stres je taky dost významný faktor a tudíž je lepší se mu vyhnout (tohle asi jako jediné ovlivníme my samy).
Beru to tak, že si léta platím zdravotní pojištění, tak atˇ tedˇ doktoři dělají, co umí, ty prachy chci nazpět a mimčo navrch k tomu, však ono to jednou půjde! :mrgreen: :pankac:Jinak k té HAK - je to fakt sajrajt, už bych do toho znova nešla, to radši 5 dětí. :-D

Já se nijak nestresuju a zatím sem nebrečela, když sem to dostala, vždycky si řeknu, že se po povede další měsíc a jsem v klidu. Já jsem si vyhledala na netu to, co jsem slyšela z poradny na netu, když sem se ptala, proč mi tak padají vlasy. Teď mám o 1/3 mín vlasů, ale trochu se to zlepšilo. Tak mi řekli, že se to po vysazení stává a je to vlivem estrogenu jak se hýbe..nebo není správná hladina. Po porodu taky padají vlasy kvůli tomu, jak se dává tělo hormonálně do pořádku. A navíc sem dostala ten přípravek s estradiolem na vlasy. Tak mi zajímalo, co ten estradiol má za funkci a zjistila jsem, že se spojuje v souvislosti s FSH, který právě podporuje růst folikulů. Pokud ho mám fakt málo, tak se ani nedivím, že jsem měla negativní ovu testy. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
13.1.11 15:32

tak hlavní je, že se problém řeší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.1.11 16:07
IvčaIva píše:
tak hlavní je, že se problém řeší :palec:

No ale to padání vlasů řeší kožní, to od ní mám ten roztok na vlasy, ale gynekoložka nic neřeší. Že prý se mám dělat 3 měsíce ovu testy a měřit BT. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.1.11 17:39
Sumaya píše:
IvčaIva píše:
Sumaya píše:
Vodolejko..koukni na mý testy…jsou k ničemu :zed: Myslím tím, že já je mám negativní :pocitac:
Sumayo, je mi líto, ale ty testy jsou všechny negativní :-(
No jo, co se dá dělat. I když si tak říkám, jestli jsem neminula ovu, třeba se taky posunula na 20 nebo 21 DC, kdy jsem už netestovala, ale uvidíme. Dnes jsem 28 DC.
Poslední cyklus byl 29 DC a předtím 32, tak kdybych ho i ted měla 32 nebo nějak tak, tak by to souhlasilo, ale stejně nic necítím. :nevim:

a budeš testovat těhu? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.1.11 17:41

když v lékárně nemají kazetové ovu testy, tak je bez problémů objednají…takže stačí vyrazit do lékárny poblíž bydliště nebo práce a druhý den je máš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.1.11 17:47

já taky nesleduju extrémně net…zkoušíme teprve podruhé a poprvé jsem nestudovala vůbec nic…teď jsem si akorát na emiminu přečetla jak s ovu testy a předběžně se informovala na měření bazální teploty, kterou ale zatím neměřím :lol:
taky těhu testovat budu jak budu chtít já a ne jak mi tady někdo poradí :huban: takže žádný stresss :wink:
ale pravda je, že když se to poprvé vyplavilo, tak jsem smutná byla, protože test byl pozitivní a tak jsem doufala…tak tím už jsem si prošla a už to bude lepší :wink:
HAK jsem vysadila už dýl jak před dvěma lety, protože jsem sama cítila, že to není dobré…takže aspoň mi odpadlo vyrovnávání se s vysazením…
Ale opět se vrátím k soje, to jsem se na net koukla, protože mě tady překvapila ta diskuse a už ze školy jsem věděla, že to na těhu není dobré…jinak žádné pozorování se :mrgreen: a diagnozy…včera jsem jen konstatovala, že cítím, že se něco děje a to jsem fakt cítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.1.11 20:19
vodolejka píše:
Sumaya píše:
IvčaIva píše:
Sumaya píše:
Vodolejko..koukni na mý testy…jsou k ničemu :zed: Myslím tím, že já je mám negativní :pocitac:
Sumayo, je mi líto, ale ty testy jsou všechny negativní :-(
No jo, co se dá dělat. I když si tak říkám, jestli jsem neminula ovu, třeba se taky posunula na 20 nebo 21 DC, kdy jsem už netestovala, ale uvidíme. Dnes jsem 28 DC.
Poslední cyklus byl 29 DC a předtím 32, tak kdybych ho i ted měla 32 nebo nějak tak, tak by to souhlasilo, ale stejně nic necítím. :nevim:
a budeš testovat těhu? :?:

Jo dnes je to 28DC a ms může přijít každou chvíli, ale necítím se na to. No uvidím, třeba dojde zítra nebo až 30DC. Jinak pokud to nedostanu, tak budu testovat v sobotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.1.11 20:28

ale sumayo, to vypadá nadějně :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.1.11 20:48
vodolejka píše:

Hmmm to nevím. Vždyt ovu testy byly negativní :mrgreen: Ten čípek se zase změnil. NOrmálně se i dal dolů a byl měkký jako 1-2 dny před ms a ted se zase posunul nahoru a je tvrdší :nevim:

Uvidíš, že v sobotu tu napíšu jedna / :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.1.11 20:52
Sumaya píše:
vodolejka píše:

Hmmm to nevím. Vždyt ovu testy byly negativní :mrgreen: Ten čípek se zase změnil. NOrmálně se i dal dolů a byl měkký jako 1-2 dny před ms a ted se zase posunul nahoru a je tvrdší :nevim:

sumayo, tak tohle uvažování od jedné / si zakaž!!! vždycky je lepší doufat a pak se snažit vyrovnat jakkoliv to dopadne…a ne předem jet v negaci, to ne :mrgreen: takže v sobotu budu čekat na Tvůj výsledek…a uvidíme :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
13.1.11 22:56
vodolejka píše:
Sumaya píše:
vodolejka píše:

sumayo, tak tohle uvažování od jedné / si zakaž!!! vždycky je lepší doufat a pak se snažit vyrovnat jakkoliv to dopadne…a ne předem jet v negaci, to ne :mrgreen: takže v sobotu budu čekat na Tvůj výsledek…a uvidíme :mrgreen: :palec:

Hahahaha :lol: :lol: Ale zase jsem v klidu a nedubu tak smutná, kdybych si řekla, že tam budou a nebudou…náhoda je blbec :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
14.1.11 13:56

já to mám stejně - když si dělám naděje, jsem pak víc zklamaná :-? takže jsem taky spíš začala uvažovat negativně, ale sama nevím, no, jestli je to tak dobře :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.1.11 16:11
IvčaIva píše:
já to mám stejně - když si dělám naděje, jsem pak víc zklamaná :-? takže jsem taky spíš začala uvažovat negativně, ale sama nevím, no, jestli je to tak dobře :?:

Někdy to je tak, že když chceš aby tam nebyly, tak tam jako na potvoru jsou, ale když si to moc přeješ, tak tam prostě nejsou. :mrgreen:
Jinak ms zatím nikde, ale musela jsem si dát jodový čípek, si myslím, že po mě dě candida nebo co. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
14.1.11 21:55

nj, já to taky tak beru, že nejde maximálně chtít, že je pak člověk vnitřně stresovaný a zrovna to nejde…ale zase si říkat, že tam určitě bude jen jedna /, to je ještě horší…pozitivní přitahuje pozitivní a negativní přitahuje negativní…je to jako když na semaforech chytneš červenou nebo zelenou vlnu, tak na to holky myslete :wink: 8-) :dance: :srdce:

Sumaya píše:
IvčaIva píše:
já to mám stejně - když si dělám naděje, jsem pak víc zklamaná :-? takže jsem taky spíš začala uvažovat negativně, ale sama nevím, no, jestli je to tak dobře :?:
Někdy to je tak, že když chceš aby tam nebyly, tak tam jako na potvoru jsou, ale když si to moc přeješ, tak tam prostě nejsou. :mrgreen:
Jinak ms zatím nikde, ale musela jsem si dát jodový čípek, si myslím, že po mě dě candida nebo co. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.1.11 14:30

Ahoj vodolejko :-) Tak test opět negativní. Nejsem smutná, čekala jsem to. Jsem 30DC a ms nikde :(

Ted jsem měla mamatest 10 a ten bývá často falešný myslím. Se mi tam ukázala jen taková strašně slabá čárečka, jakoby nakreslená pentelkou, takže to nic neznačí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí