// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
17.1.11 19:33

Mno taky si spíš myslím, že Ti pomůžou asi ty léky na podporu…protože jinak máš zdá se všechno pravidelné :-) ale to máš tedy dobrý, že máš MS tak slabou…to si představ, že já mám MS 8 dní! A doktorka mi řekla, že prý i krvácení 12 dní je normál :mrgreen:

IvčaIva píše:
snažíme se 3/4 roku
v čem je problém, to se zatím neví - MS po vysazení antikoncepce naskočila hned a je víceméně pravidelná, ovulaci mám většinou 13.DC (tento měsíc posunutou na 20.den, ale byla, což je to hlavní), mám za sebou hormony z krve, ty byly taky o.k., měřila jsem si BT (graf byl jak do učebnice pro mediky), přítel má spermiogram taky v pořádku, tak mi dr. nasadila na příští cyklus Clostibegyt, aby se mi cyklus podpořil
jediné, co na sobě pozoruju, že není jako v době, než jsem začala brát antikoncepci je menstruace - te´d ji mám dost slabou, stačí mi 1 intimka na celý den, a to bych ji ani po celém dni měnit nutně nemusela, kdybych byla čuňátko :oops:
kdyby nezabral Clostilbegyt, tak mám jako další krok „slíbené“ vyšetření průchodnosti vejcovodů, ale snad to tak daleko nedojde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.11 17:12

Ahoj holky, tak jsem prý těhu!!dělala jsme si 4 testy a hned jsem tam měla pěkně silný čárky:-) Dnes jsme celý den čekala na výsledky krve a jsu prý na úplným začátku, hCG mám zatím kolem 350. Není to moc málo? Myslím, si, že bych mohla být ve 3t. Hrozně se bojím aby to enbylo mimoděložní těhu. Za 2 dny jsu na další odběr krve. Jak jste to měly vy??
Mifinko, Dustýnko, v kolikátým tt jste se dozvěděly, že jste těhu a víte, jaké jste měly hodnoty? Bylo to hend vidět na ultrazvuju??Jsu z toho dost nervózní :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
18.1.11 18:10

Snažilko - tak to je krásná zprávička!!!! :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: A jakto že tady ještě nejsou fotečky??? :palec:
Já jsem to zjistila 29DC a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.11 19:05

DĚKUJUUUU :kytka: já jsem to taky zjistila 29 DC:-))A to už u tebe bylo vidět na ultrazvuku?? U mě na ultrazvuku ještě není nic vidět:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.1.11 20:44

Ahoj, to je krásná fotečka, ale škoda, že nejde zvětšit :-) to mímo ale rychle roste… :-) supeeer :palec:

Mifinka píše: Snažilko - tak to je krásná zprávička!!!! :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: A jakto že tady ještě nejsou fotečky??? :palec:
Já jsem to zjistila 29DC a ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
18.1.11 20:54

Sanžilko - nene, já jsem ne UZ nebyla ani na krvi jsem nebyla, byla jsem objednaná až na 7tt protože to by mělo být vidět i srdíčko, ale nakonec jsem šla dříve, kvůli toho krvácení, byla jsem tam 5+4 a srdíčko jsem stejně ještě neviděla, to šlo vidět až 6+4 a to bylo fakt mrňátko ale srdíčko tlouklo :srdce: :-) A ty jsi byla dneska? A co jste viděli? Možná asi jen zvětšenou dělohu a nebo dutinku že? Je ještě brzy, tak hlavně neboj, bude to dobrý :palec:

Vodolejko - tak pro tebe ještě jeden zvětšený je to mrňousek ale v 11týdnu měl už 4cm :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.1.11 21:11

To je úžasný, jsou vidět i ručičky a nožičky :srdce: Hele a ten NT sreening, to je takovej ten navíc, co si zaplatíš - krev +3D/4D ultrazvuk?

Mifinka píše:
Sanžilko - nene, já jsem ne UZ nebyla ani na krvi jsem nebyla, byla jsem objednaná až na 7tt protože to by mělo být vidět i srdíčko, ale nakonec jsem šla dříve, kvůli toho krvácení, byla jsem tam 5+4 a srdíčko jsem stejně ještě neviděla, to šlo vidět až 6+4 a to bylo fakt mrňátko ale srdíčko tlouklo :srdce: :-) A ty jsi byla dneska? A co jste viděli? Možná asi jen zvětšenou dělohu a nebo dutinku že? Je ještě brzy, tak hlavně neboj, bude to dobrý :palec:Vodolejko - tak pro tebe ještě jeden zvětšený je to mrňousek ale v 11týdnu měl už 4cm :) :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
18.1.11 21:13

Vodolejko - jj, nevím jaký UZ v tom je, ale byla jsem na krev a teď v pátek jdu na UZ, tak uvidíme :nevim: ale stáloto 850,– a je to nepovinné, ale pokud to vyjde dobře, tak už nebudu muset na ten tripple test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.1.11 21:16

jo tak to je ono :-) já se ptám, protože sestřenka je těhu a její doktorka jí to nenabídla a když si to zařídila v Podolí, tak se jí její doktorka zeptala proč jako na to jde…což teda nechápu, protože přeci to je každého věc, jestli jde na něco nepovinného na víc a kor když je to pro dobro věci. Navíc si myslím, že jí to měla sama nabídnout :evil:
Tobě to nabídla Tvoje doktorka, že? :-)

Mifinka píše:
Vodolejko - jj, nevím jaký UZ v tom je, ale byla jsem na krev a teď v pátek jdu na UZ, tak uvidíme :nevim: ale stáloto 850,– a je to nepovinné, ale pokud to vyjde dobře, tak už nebudu muset na ten tripple test..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
18.1.11 21:26

No moje dr. mi to doporučila, že je to sice placené, ale přesně, protože ty triple testy vycházejí velmi často špatně i když je miminko zdravé, takže tohle je rozhodně menší zlo.. A myslím že když si to sama objednala, tak by měla být dr. jedině ráda, možná bude nějaká starší co se nevyzná nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.1.11 21:29

No přesně, no…sestřenka chudák je celá vystreslá, že doktorka je na ni naštvaná…já taky nechápu takový přístup lékaře…ale co naděláš :cert: Já v neděli čekám MS a doufám, že nedorazí (první zárodeček nám minulý měsíc bohužel spláchla krev)…ale když to bude o.k., hned se pak Dr. zeptám, protože u takové, která by byla proti tomuhle sreeningu bych asi nezůstala…

Mifinka píše:
No moje dr. mi to doporučila, že je to sice placené, ale přesně, protože ty triple testy vycházejí velmi často špatně i když je miminko zdravé, takže tohle je rozhodně menší zlo.. A myslím že když si to sama objednala, tak by měla být dr. jedině ráda, možná bude nějaká starší co se nevyzná nebo co…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
18.1.11 21:35

Tak držím pěsti, aby nepřišla třeba celý rok!!! :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.1.11 21:39

Děkuju moc, taky přeju ať se jen a jen daří :kytka: a přidávej fotečky postupně :wink: :huban:

Mifinka píše:
Tak držím pěsti, aby nepřišla třeba celý rok!!! :-) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
18.1.11 21:40

Určitě budu a ty de vědět, jak jste dopadli jo? :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.1.11 21:46

Jasný :huban: ať dopadnu jakkoliv :-) buď tu budu jásat a nebo vylívat smutný srdíčko :-) s obojím se podělím určitě :dance:

Mifinka píše:
Určitě budu a ty de vědět, jak jste dopadli jo? :srdce: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí